Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Sain viikonloppuna jostain suuresti energiaa ja päätin tehdä vihdoin istumapaikan takkahuoneeseen siitä beige/harmaasta sametista.  Patjaa (jolle tuli hintaa ällistyttävän paljon) ostin Etolasta ja samettikangasta Eurokankaasta, sitten vain surautin ompelukoneella päällisen. Kangasta jäi vielä 50x50 kokoisiin tyynyihin, tämä on mielestäni oikea koristetyynyn koko - ei ainakaan yhtään pienempää. Sellaiset 30x30 kokoiset tai siitä pienemmät ovat ihan yhtä tyhjän kanssa. :)

Takkahuoneen syvennys on ollut pitkään mietinnässä. Alustavasti ajateltiin säilyttää siinä puita, mutta ei sitten kuitenkaan niitä säilytetty. Kaavailtiin myös teettää syvennyksen seinälle hyllyjä, mutta emme omista kovinkaan paljon kirjoja ja muutenkin olen vähän allerginen kaikelle pysyvästi näkyvälle, niin päädyimme tähän istumisratkaisuun. Minun mielestä on kivaa, että talostamme löytyy pari hengailupaikkaa. Itse viihdyn parhaiten takkahuoneessa, en tykkää olla olohuoneessa telkkarin läheisyydessä. Mies polttaa melkein joka päivä takkaa ja sen lämpö on jotain niin ihanaa. Minulla onkin tapana lenkin jälkeen venytellä takkahuoneen lämmössä... myös blogijutut syntyvät usein tässä tilassa.

Olen sitä mieltä, että tyhjä seinä tarvitsee ehdottomasti jotain värikästä taidetta. Modernit teokset ovat eniten mieleeni ja juuri nyt haluaisin tilata ja kehystää seinälle Bo Söderströmin julisteen ja kehystää sen ohkaisilla mustilla kehyksillä. Ei saa olla liian pliisua ja juuri tälläiset väripilkut tekevät sisustuksesta kokonaisen. Mitäs te tykkäätte tauluideasta:

 

 

/I was so inspired about grey velvet, so I sew seat cushion to our second living room with a fireplace. I would like to have some colorful art on the wall also, it will complete the space. <3  

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

Perinteisellä kauppareissulla huomasin yks kaks ihania kenkiä Dinskon näyteikkunassa, ei ihan Chanelia tai Valentinoa, mutta jotain samaa henkeä. Viime kesinä olen tepastellut vallan espadrilloissa, joten funtsin, että nämä tulevat tarpeeseen tulevalla lomareissulla. Meinasin jo ottaa nämä käyttööni, mutta voihan nenä mikä sää ulkona yhtäkkiä onkaan, kumppareissa ja talvitakissa on tämäkin päivä mennyt. Jos jotain kivaa niin sateessa on tunnelmaa: juuri nyt kirjoitan tätä postausta keittiön pöydän äärellä ja fiilistelen sateenropinaa ikkunapelteihin, siinä on jotain niin tuttua ja turvallista.

/New in. HUGE love for these espadrilles from Dinsko.

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Go Green

Olen niin salaattityttöjä.

Nykyään en laita salaattiini juuri koskaan mitään lehtisalaattia, vaan kaikkea muuta. Koen, että mauttomat salaatinlehdet ovat aika ravintoköyhiä ja ylihinnoiteltuja. Kotoani löytyy kuitenkin poikkeuksetta aina tuoreita yrttejä; korianteri ja persilja ovat ykkösiä ja niiden ympärille on helppo kasata ruokaa kuin ruokaa. Yhteistyö Go Greenin kanssa on tuonut kaappeihini paljon erilaisia linssejä, papuja, siemeniä ja sekoituksia. Heitin lautaselle Go Greenin punaisia linssejä, joita ei tarvitse kypsentää, huuhtelun kautta vaan lautaselle. Linssit tekevät salaatista ruokaisan ja antavat runsaasti kuituja sekä proteiinia. Jääkaapista löytyi myös edellisenä iltana valmistettua kanaa ja heitin valkosipulissa marinoituneita kanasuikaleita myös salaattini sekaan.

Leftover Salad

1/2 avokado

Kourallinen kanasuikaleita (mausta kana simppelisti valkosipulilla, mustapippurilla ja sormisuolalla)

Persiljaa ja lehtipersiljaa

Punaisia linssejä (Go Green)

Kourallinen salaattisekoitusta (Go Green)

Pari viipaletta juustoa

Muutama suikale punasipulia

Salaatin päälle loraus oliiviöljyä ja ripaus musta-ja rosepippuria.

/Leftover salad: 1/2 avocado, chicken strips (optional), parsley & leaf parsley, red lenses, seeds&nuts, a couple slices of cheese and a dash of olive oil and a pinch of black pepper and rose pepper. Sooo good!

 

Share

Pages