Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

 

Me käytiin Suvin kanssa jo ennakkoon tutustumassa ensi viikolla aukeavaan Pop Å myymälään ja napattiin kuvia tästä hurjan kauniista valoisasta yksiöstä.

Pop Å on uudenlainen sisustusmyymälä, josta löytää lähinnä turkulaisten suunnittelijoiden tuotteita, valikoimaa maustaa muutamat ulkomaiset tuotteet, kuten Nicolas Vahé ja House Doctor. Minusta on mahtavaa nähdä, kuinka eri tuotteet sulautuvat oikeaan kotiin. Kauppa sijaitsee tällä kertaa hyvin keskeisellä paikalla Turun keskustaa, siinä Yliopistonkadulla vanhaa Anttilaa vastapäätä. Todella helppo löytää, jopa minun!

Eniten ehkä ihastuin konjakinväriseen "Lion" daybediin, joka on BEdesignin prototyyppi. Saanan ja Ollin raikkaat tyynyt innostavat aina, erityisesti nyt kesän kynnyksellä - ihanan eteerisiä! Mayn valikoimissa on yksinkertaisen nättejä koreja, näkisin näitä keittiössä. House Doctorilla on hirmu kiva ja kohtuullisen hintainen marmorinen leikkuulauta, siitäkin haaveilen.

Ensi viikolla Turussa juhlitaan Turku Design Festival -nimistä tapahtumaa ja sen kunniaksi kävelykadulle pystytetään Pop Å kahvilalounge yhteistyössä Gaggui-kaffelan kera, kuulostaa aika hyvältä! Suosittelen vierailemaan. <3 Turku Design Festivalin virallista ohjelmaa pääset kurkistamaan tästä.

"Avajaisia vietetään tiistaina 5. toukokuuta klo 11–18. Pop Å on avoinna 5.–30.5. osoitteessa Yliopistonkatu 24 B 38, 5. krs. Aukioloajat: ti–pe klo 11–18, la klo 11–16 ja su klo 12–16. Äitienpäivänä, helatorstaina ja helluntaina suljettu. "

/Place to go in Turku: Pop Å, Yliopistonkatu 24 B 38. Opening 5.5!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kylläpä sataa.

Ihan snadisti kaipaan takaisin lämpöön, mutta takkahuone saa nyt kelvata. Minulla on aikamoinen tyynyvarasto ja laitoin nyt pitkästä aikaa tämän oranssin vivahteisen samettityynyn takkahuoneeseen, istuu kivasti harmaan samettipehmusteen ja tyynyn kera, jotka ompelin aikaisemmin keväällä. Takka ja tyyny piristää sateisen harmaata mieltä juuri nyt.

/It´s raining and my mind is quiet foggy... so my hubby light up the fireplace and I brought the brightest cushion. I think we are going to be all right, one glass of red wine would be a-okey thought.

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Minulla on ollut jo pitkään yksi probleemi, nimittäin kivannäköisen sohvan löytäminen terassille. Oikeastaan mikään ei miellytä silmää, tai ovat jotenkin liian erikoisia tahi järkyttävissä hinnoissa.

Meidän omalla rannalla (kuulostaapa kivalta) oli tälläisiä pieniä majoja, joita sai varata, tarjoilijat toivat ylväästi paljon hedelmiä ja juomia majapaikkaan (=heaven).

Sainkin näistä kuvieni päällystetyistä patjoista idean meidän terassille, ihanan simppelit! <3 Katsotaan meneekö ideani toteutukseen!

 

Share

Pages