Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Sinebrychoff

Oli pienet bileet ja juomien maistiaiset juustoisen menun kera. Tällä kertaa vuorossa oli Golden Capin maut, jotka sopivat erinomaisesti vahvojen juustojen rinnalle.

Makealle siiderille sopii hyvin vahvat juustot, kuten pitkään kypsynyt gouda ja täyteläisen kermainen juusto: näitä tarjoilin keksien, marjojen, hillojen, appelsiinisiivujen ja uunissa paahdettujen viinirypäleiden kera. Siideri ja juustot ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoinen makupari. Siideriä nauttiessa kannattaa pitää huolta siitä, että se on mahdollisimman kylmää ja, että jääpalat täyttävät lasin - se tekee mausta parhaimman.

Terassilla oltiin aika rennolla meiningillä, sillä sisustusjutut ovat täysin vaiheessa. Levitin valkoisen pellavaliinan lavan päälle ja kokosin lajitelman tyynyjä. Halusin mahdollisimman valkoisen pohjan värikkäille juomille ja juustolautasille. Meiltä löytyy aika kivasti jo laseja ja tarkoituksella katoin jokaiselle vähän erilaisen, se toi kattaukseen mielenkiintoa ja aurinko valaisi pöydän lasien läpi upeasti. 

Olipas hauska bailut ja maistelut. Siitä onkin aikaa, kun viimeksi nautimme sidukkaa ystävien kera. Oikeastaan aika raikastavaa vaihtaa sen perinteinen viini vähän miedompaan juomaan.

Aurinkoisia terassipäiviä!

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Aurinkoista huomenta! 

Täällä jo innolla lakataan kynsiä kasvonaamiot päässä. 

Olen mielestäni surkea keksimään lahjoja, mutta tällä kertaa keksin aika kivat viemiset sankareille. Löysin Hemtexista puiset boksit joihin keräsin kaikenlaista kivaa. Lahjakortit, skumpat sun muut saa kätevästi sujautettua mukaan ja laatikko on näyttävä jo itsessään. Laatikkoon voisi hyvin kerätä vaikka ainekset Mojitoon, tai muita herkkuja.

Mukavaa päivää!

x

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Pari kukkaa siinä.

Olen siistinyt, kitkenyt, lapioinut ja uudistanut pihaamme, huhhuhheheh. Levitin Kekkilältä blogin kautta saamaani mustaa haketta ympäriinsä, olen jäänyt touhuun ihan totaalisen koukkuun, hake siistii pihan kertaheitolla ja eniten pidän tuosta mustasta väristä, sillä se sointuu taloomme. Muutamiin kohtiin olen levittänyt katemultaa, jonka tarkoitus on niin ikään siistiä. Olen myös uudistanut yhden kukkapenkin kokonaan, siitä on luvassa ennen/jälkeen kuvia myöhemmin. Ah, uudistaminen on ihanaa, vaikka selkä on ihan vääränä! Terassin vierustan olemme ajatelleet reunustaa kivimurskalla ja reunanauhalla, nyt tarvitsee vain päättää kivien sävy.

Eihän minun pitänyt tänä vuonna tehdä mitään suurta pihahommaa, mutta kuinkas kävikään. Loppusuoralla onneksi jo ollaan ja  kesä on vasta edessä.

-

Ihanaa viikonloppua ja lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille sekä heidän läheisilleen. Olen itsekin ihan fiiliksissä: koulut loppuu, jengi valmistuu, juhlii ja nauttii. Se on varma kesän merkki se. Skål!

/in my garden

 

Share

Pages