Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Duunasin pihalla kaikenlaista ja uutena juttuna siirsin suuren betoniruukun kukkapenkkiin vanhan kannon päälle. Tykästyin kovin tähän yhdistelmään, ryhmässä oleilevat isolehtiset kuunliljat ja tuulessa liehuva viiruhelpi. Vihreys näyttää kauniilta, en kaipaa mitään kukkivaa.

Tämä kuva on otettu liki kahdentoista aikaa yöllä. Hipsin valkoisessa yömekossani pihamaalla ja kävin nopeasti nappaamassa kuvat. Nopeasti, koska meidän piha muuttuu aika pelottavaksi paikaksi yöllä: lepakot heräävät ja suunnistavat pitkin poikin. Tarina kertoo, että lepakot rakastavat valkoista ja ne voivat "hyökätä" kaiken valkoisen kimppuun. How scary!!!

/plant combo

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Protein Spray, Label M. Yazz Hair*

Volume Mousse, Label M. Yazz Hair*

Jurlique. Ravensara*

Salt Spray, Balmain. Stockmann

Minun on pitänyt jo monta kertaa kirjoitella muutamista tuotteista, joita olen käyttänyt jo iät ajat ja todennut toimiviksi.

Hyviä itseruskettavia ei ole paljoa, yleensä tykkään käyttää Vita Liberataa, mutta hyvän värin saa myös Jurliquen voiteella. Tykkään sävystä, eikä iho näytä mitenkään oudolta vaan oikeasti auringossa ruskettuneelta. Levittäminen tulee tehdä tosi huolella, niin lopputulos on perfecto.

Minulla on kikka miten saada perisuomalaiset hennot hiukset mahdollisimman kuohkeiksi. Siihen liittyy tietyllä tapaa föönaus, jossa harjaa nostellaan ylöspäin (teen tästä vaiheesta teille joskus videon). Mutta ennen föönausta suihkautan juuriin Label M:n Volume Moussea, joka sopivasti tukee ja muotoilee hiuksia. Sen jälkeen laitan hiuksiin rakennetta ja tähän vaiheeseen olen käyttänyt Label M:n proteiinisuihketta. Föönaan hiukseni kuivaksi, tai teen sen kevyesti ja jätän hiukset hieman kosteiksi. Laitan paplarit päähän ja annan niiden vaikuttaa mahdollisimman pitkään maksimaalisen kuohkeuden saavuttamiseksi. :)  Esimerkiksi puutarhatöiden lomassa hiukset ehtivät kuivumaan kauttaaltaan ja ovat sen jälkeen todella valmiit bailuihin.  

Kun hiukset ovat vimosen päälle, ei meikkiä tarvita paljoa. Kerli Kesa laittaa minulle säännöllisesti Volume-ripsipidennykset, jotka jo itsessään riittävät meikiksi ja säästävät aikaani mahdottoman paljon. Kasvoilleni taputtelen Nuxen kuivaöljyä ja kevyttä meikkivoidetta: Lumenen Seerumi Meikkivoide on nyt käytössäni. Lopuksi voidemaista poskipunaa ja valmista!

 

*saatu blogin kautta ihanista turkulaisista putiikeista. Suosittelen lämpimästi piipahtamaan! 

/some of my favorite beauty ingredients 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Wohooo miten ihana sää. Olen nauttinut täysillä auringosta lasten kanssa terassilla.

Yritän parhaani mukaan suojata hiukseni auringolta, muuten ne muuttuvat liian valkoisiksi ja näyttäisin mielestäni vähintäänkin katkaravulta, jolla on valkoinen peruukki päässä (olipas outo mielikuva). Aaanyways...rakastan kauniita huiveja ja piilotan hiukseni yleensä turbaanin alle. 

Ihoni suojaan tietysti aurinkorasvalla: kasvoille suosittelen viiskymppistä, vartalolle suihkin kolmeakymppiä... loppukesästä vahvuudet vähenevät kasvojen ihoa lukuunottamatta. Huivien lisäksi olen myös öljyjen ystävä, aurinkoon haluan aina laittaa "aurinkolomalta" tuoksuvaa Hawiian Tropic Tropical rusketusöljyä. Arganöljy on myös ihana!

Päivettynyttä ihoa korostaa kauniisti suosikkini Nuxen kuivaöljy. Suuri suositus!

Minun Coco - earcuff. 

Vettä kannuun ja hedelmiä pöydälle suurten kapristen lisäksi. Oletteko muuten maistaneet kapriksia tuossa koossa? Sopii hyvin myös kylmän ja hedelmäisen valkoviinin seuraksi.

/my summer essentials

 

Share

Pages