Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Iltaa.

Täällä vietetään viimeisiä työpäiviä ennen lomaaa ja olen ihan töttöröö. Lähden taas pienelle reissulle, siitä starttaakin mukavasti kesäloma. Menoa kannattaa seurata ainakin Instagramissa, jos blogi käy hitaalla.

In Residence: “Carlos Herrera” by Matthew Donaldson - NOWNESS from NOWNESS on Vimeo.

Loppuun ihana video! Olen Suvin kautta tutustunut näihin In Residence -sarjoihin ja nyt tuli kyllä prikulleen minun tyyliseni kokonaisuus, pakko jakaa se teillekin. Olen niin samojen materiaalien ja sävyjen ystävä. Luonnonläheiset värit ja materiaaleista erityisesti travertiini on vienyt sydämeni täysin! Huomatkaa ihanat isot ruukut, love it!

/I'm in love!

 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Käyttekö usein kirpputoreilla?

Minä käyn oikeastaan tosi harvoin, tosin kävisin mieluiten vanhojen tavaroiden ja huonekalujen liikkeissä, mutta niitä on aika harvassa täällä Turussa. Vaatteita en yleensä löydä, minua ahdistaa se kirppisten vaatepaljous, jengi tuo sinne ihan mitä sattuu ja niiden sotkujen joukosta ei useimmiten löydä mitään. Sikäli mikäli teillä on kertoa kiva kirppis Turun seudulta, otan mielelläni vinkit vastaan! 

JULJA on ehkä suurinpiirtein ainoita Turussa, jotka myyvät kiinnostavia 2nd hand vaatteita... jos minulla olisi aikaa perustaisin sellaisen lifestyle-myymälän, josta vaatteiden ja asusteiden lisäksi löytyisi tarkoin harkittuja huonekaluja, erikoista keramiikkaa, mattoja ja muuta. Tarjolla olisi myös hyvää viiniä, pinchoja ja kukkakauppa. Kaikki olisi esillä tosi väljästi ja simppelisti.

Seuraan paljon muotia ja sisustustrendejä, mutta koen kiinnostavana myös sen, että pystyy erottumaan muutamilla uniikeilla vaatekappaleilla tai, että kotoa löytyy muutakin, kuin trendikkäitä esineitä. Sen takia hyvät kirppikset kiinnostavat.

Viime kierroksella löysin kuvassa esiintyvän pakin. Se on vanha meikkisalkku, jota ei ehkä ole liiemmin käytetty. Sisältä löytyy kaiken maailman lokerot ja taskut siveltimille. Sekä pieni puhdas peili. 

/my latest second hand find

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Tunnelmallista iltaa täältä maalta, taas sataa.

Meillä on tuo kuvissa näkyvä osa terassia katoksen alla ja löysin viimein sen alle maton Ikean Sinnerlig -mallistosta. Tosi edullinen löytö noin suureksi (2x3metriä) matoksi, hinta oli muistaakseni 60-70 euroa ja tämä on tosiaan sitä Ilse Crawfordin mallistoa, johon olen todella ihastunut!

Minun tekisi mieli laittaa samoja meriheinästä kudottuja mattoja myös sisälle... tykkään siitä, että matot ovat suuria ja huomaamattomia. Suurella matolla kokoaa eri tilat selkeästi omiksi kokonaisuuksiksi.

Yksi kasveistani oli parisen vuotta mummilla hoidossa, siinä taisi olla aluperin pari kituvaa oksaa ja nyt se on valtava! Selkeästi joku osaa hoitaa kukkia paremmin kuin minä. Mielestäni huonekasvit voi hyvin sijoittaa kesällä terassille tai parvekkeelle, tilasta tulee kuin olohuone, jossa ainakin minä vietän kaikkein mieluiten aikaani juuri nyt.

/a cozy evening at my terrace

Share

Pages