Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

Ihanan yhteistyön tiimoilta tässä taas kirjoittelen. Olen nimittäin ihastunut Lindexin Autumn Hitlist-mallistoon ja huomenna tapaan teitä lukijoita Hansan Lindexissä klo 17 - 20. Tsekataan yhdessä mitä tämä Autumn Hitlist-mallisto pitää sisällään ja otetaan relax. Jos haluat vielä mukaan, niin ilmoittauduthan täällä, kutsu on avec.

Mallisto rakentuu kymmenen tuotteen ympärille ja kaikki ovat mielestäni hyvin sulassa sovussa, näistä saa yhdisteltyä vaikka miten mielenkiintoisia asuja. Osa tuotteista saapuu myyntiin vähän myöhemmin, mallisto tulee täydentymään niin ihanilla jutuilla.

Minä nappasin joukosta mahdollisimman käyttökelpoisia vaatekappaleita ja stailasin niistä kolme asua. Löydättekö näistä suosikkia?

Asu 1

Mokkahame ja pooloneule Lindex.

Ehkä vähän kreisi yhdistelmä, mutta sehän ei pelaa joka pelkää. Mokkahame on tekstuuriltaan mielenkiintoinen ja se yhdistyy pehmoiseen neuleeseen kauniisti. Asu sopinee syksyn bailuihin ehdottomasti! 

 

Asu 2

Kipparitakki ja mustat housut Lindex.

Tästä tummasta asusta tuli lempparini. Viihdyn yksinkertaisissa vaatteissa parhaiten. Flare-malliset housut imartelevat jalkoja ja tämä malli on kuulema jo nyt yksi suosituimmista housuista Lindexin liikkeissä. Kipparitakki on juuri se takki, joka sopii oikeastaan jokaiseen asuun. Varma nakki sanon minä. 

Asu 3

Ruskea poolokaulustunika ja housut Lindex

Okei. Taisin sanoa, että edellinen oli suosikkini, mutta tämän asun värimaailma on kiehtova. Ruosteenpunaiset housut ja ruskea poolokaulustunika sopii minun kaltaiselle vaaleaverikölle. Henkarilla en uskonut pitäväni punertavista housuista, nyt ne ovat mielessä koko ajan. 

 

The Autumn Hitlist mallistoon voi tutustua Lindexin liikkeissä ja verkkokaupassa, osa tuotteista tulee myyntiin myöhemmin ja ne on merkitty myymälässä coming soon -lapulla. Stay tuned.

Ja hei nähdään huomenna Turussa, se olisi kivaa!

x

 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Viikonlopun lemppareita siinä.

Olen suhtautunut vähän varauksella Kartellin Masterseihin, ne olivat yhteen aikaan niin suosittuja ja pyrin jostain syystä välttämään sellaisten tuotteiden ostamista. Mutta ruosteenpunaiset Mastersit kuumottavat minua nyt niin paljon. Olenko alkanut kaipaamaan väriä elämään? Näemmä.

Tarkemmin ajateltuna haluaisin perustaa tuolien vuokraamon. Sisustajana lämpenen eniten tuoleille ja meiltä löytyykin niitä jo sekalainen seurakunta. Eri tuoleilla, kun saa täysin uuden ilmeen kotiin ja se siinä kiehtookin. Mitäs mieltä olette minun bisnesideasta? ;)

Toinen kuva on ystäväni Katriinan kotoa, hän oli ostanut Granitin tiipii-teltan ja se oli minusta niin suloinen. Olisin voinut käpertyä sinne itsekin loppupäiväksi ihailemaan kauniin avaraa kotia. Miten hullu olenkaan ollut ja ajatellut tehdä tuollaisen teltan itse, lähinnä siis missä ajassa? Viikonloppuna muuten juhlitaan Blog Awardseja Helsingissä ja saatan palata sieltä tiipii-teltta kainalossa.

Tosiaan kiirettä pukkaa, olen saanut järjestettyä itselleni huimasti menoja. Snapchatissa tästä lisää. --> dreamscoco

Leppoisaa loppuviikkoa oli se kiireinen tai ei!

x

 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Tää hetki on paras. Sillä nyt voi painella aika pienissä hepenissä ja heittää olalle suuren takin lämmikkeeksi. 

Syystyylini rakentuu tällä hetkellä tämän vaaleansinisen villakangastakin ympärille ja silmiltäni löytyy suuret aurinkolasit. Takin ja lasien alle on mukava piiloutua. Messissä kulkee myös suuren suuri pehmeä huivi, jonka olen saanut blogin kautta Gauharin tytöiltä. Se on erityisen ihana toimistolla, koska sen voi kääriä rennosti harteille. Huivi on 100 prosenttista lampaanvillaa ja se lämmittää mukavasti. 

Nyt meikkis vetää vielä lenkkivermeet niskaan, olen pahemman kerran koukussa juoksemiseen ja saatan käydä lenkillä vaikka kaksi kertaa päivässä, eikä tunnu missään. Nyt on niin hyvä hengittää ulkona. Kokeilkaa vaikka.

Hyvää alkavaa viikkoa! 

 

/Statement jacket from Dixi Coat and sunnies from Acne Studios. Fringed wool scarf from Gauhar.

Share

Pages