Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Heiiii ihanat!

Hengissä ollaan, tosin puolikuntoisena jo toista viikkoa. Näin kipeenä huomaan miten paljon liikunta antaa energiaa ja hyvää fiilistä päiviin. Liikunta koukuttaa siinä määrin, että siitä on tullut yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Saatan olla kiukkuinen karhuemo, mutta kunnon juoksulenkin jälkeen olen kuin uudestisyntynyt. Murheet puolittuvat ja joskus ihan kokonaan katoavat. Mieli selkenee ja askareisiin on helpompi tarttua.

En kyllä ymmärrä miten ihmisillä ei ole aikaa liikuntaan. Minun päivät täyttyvät vaikka millä ohjelmalla, myös lasten harrastuksilla ja se itseasiassa onkin juuri passeli hetki juoksulenkille tai mille vaan. Jos jäisin sohvan pohjalle olisin entistä väsyneempi. 

Keväällä aloitan taas tauon jälkeen joogan ja mahdollisesti salsa-tunnit, ou jee!

Mitä te harrastatte tai ajattelitte aloittaa nyt alkavalla kevätkaudella? 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Heippa ja hyvää joulun jälkeistä aikaa. Vuosi lähenee loppuaan ja ajattelin listata tähän mitä hyviä hankintoja olen tähän uuteen kotiin tehnyt. 

Ensimmäinen suurin ostokseni oli järjettömän painava Officina marmoripöytä Magis-merkiltä. Se on vankka ja tukeva - tiedän, että tämä pöytä kulkee matkassani mukana vuosikymmeniä. 

Isäni asensi ruokapöydän ylle toisen hyvän ostoksen. Haaveilin Flosin Fuchsia valaisimesta jo ensimmäiseen kotiini vuonna 2007 ja nyt viimein löysin sen alunnuksesta. Tämäkin tulee varmasti seuraamaan seuraavaan kotiin. 

Granitin marmoritarjottimet ovat edelleen lempparini keittiön tasolla. Niihin saa vaikka mausteet, saippuat, korut, kynttilät... mitä vaan. Granit on paikka josta löydän helposti kaikenlaista pientavaraa, kuten tyylikkäitä ruukkuja, kylpyhuone- ja keittiötavaraa.

Aika valkoisella linjalla mennään, mutta juttu onkin siinä, että valkoisen yhdistää minun tapauksessani rauhallisiin ja maanläheisiin väreihin. Ripaus mustaa antaa särmää. Tilasin yläkertaan valkoisen sohvan Hakola -merkiltä. Tämä sohva ansaitsee vielä oman postauksensa, mutta klassinen malli ja vuodesohvaominaisuus vieraiden varalta tekee siitä minulle täydellisen. Jännittää jo nyt itse prosessi miten saan muutettua sohvan yläkerrasta seuraavaan kotiin jos ja kun sen aika on. Kodissani kun on muutama tiukka mutka.

Sellainen aikaa kestävä sohvapöytä on vielä hakusessa. Minusta äärimäisen vaikea päätös. Se ei saisi olla liian trendikäs, eikä liian pieni. Ei matala, eikä korkea. Ei rimpulaa, eikä järkälettä. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Hyvät hankinnat kannattavat! Vaikka maksaisi siinä hetkessä paljon, tulee sijoitus hyvään huonekaluun loppukädessä paljon halvemmaksi, kun se kulkee parhaimmassa tapauksessa matkassa mukana koko eliniän. 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Viime yönä juhlittiin joissain piireissä Yaldaa, tänään vietetään vuoden pimeintä päivää ja siltä se on tottavie tuntunut. Koko jouluviikko on tuntunut pitkältä ja vähän epätodelliselta, onhan tämä ensimmäinen joulu vähän erilaisissa merkeissä. Aattona onneksi kokoonnutaan perheen kanssa yhteen, tänä vuonna uusi perheenjäsen vielä mukana. Siskollani on sympaattinen dopermanin pentu, Voitto -koira, joka on sulattanut meidän kaikkien sydämet. Voitto seikkailee toisinaan minun Snapchatin puolella, varmasti aattona tapaatte hänet siellä.

Olen jouluihmisiä ja joulukuusen olen aina hankkinut tai vanhempien mökkimetsästä saanut. Tämä kuusipuu matkasi kanssani keskustan halki tähän nykyiseen kotiini alkuviikosta. Kaikki joulukuusen koristeet ovat hautautuneet kellarin muuttolaatikoiden syövereihin, mutta tämä keskeneräinen joulukuusi kristalliruukussaan sopiikin parhaiten minulle. Yksinkertaisen keskeneräinen puu ja latvassa keikkuu kultainen tähti.

Monikäyttöinen mekkoni on uusi ja ostin se tarkoituksella juuri sitä varten, että sitä voi käyttää mukavana kotivaatteena, aamutakkina, kaftaanin tavoin rannalla ja korkokenkien kera juhlissa. Leninki on Angelica Blickin yhteistömallistosta Bik Bokista. Näitä oli paljon jäljellä ja myyjien sanoin harvempi uskaltaa ostaa tätä, mutta minä sanoisin, että loistava hankinta! Niin kaunis värikin. 

Rentouttavaa joulun odotusta!

 

Share

Pages