Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Mikäli Turun keskustaan poikkeatte, niin suosittelen suuresti yhtä lempilounastani: kesärullia Vietnam Food:ssa paikan päällä nautittuna tai mukaan noudettuna. Love it! Pari rullaa vitosella ja se riittää ainakin minulle ja ystävälleni erinomaisesti.

Turun Kauppahalli, Eerikinkatu 16: Vietnam Food

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yksi unelmistani on asua vielä joskus meren rannalla modernissa talossa, ehkä siellä Malibussa... toki onhan noita rantoja Suomessakin.

Tämä rakennus ja sisustus jäi erityisesti mieleeni, pidän kovin asunnon värimaailmasta. Värikkyys on kaunista, mutta huomaan, että viihdyn parhaiten näiden kuvien sävymaailmassa.

Kiinnitin huomiota myös asunnon epäsuoraan valoon. Nähtävästi vain ruokapöydän yläpuolelle on ripustettu harkittu ja näyttävä valaisin.

Mustavalkoisia tauluja mustilla kehyksillä on ripoteltu sinne tänne ja se antaa mielestäni hienostuneen elegantin ripauksen sisustukseen. Tekeekin mieli tehdä sama omaan kotiin. Kylmänsävyiset harmaat seinät kiinnostavat myös, lautalattiasta puhumattakaan. Tyhjä, karsittu tila on kaunis ja ainakin minulle sellainen ympäristö antaa paremmin tilaa ja selkeyttä omille ajatuksille, niitä kun on paljon. :)

Kuvat: All Over Press

Cassion Castle Architects

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Toivottavasti ehdit viikonloppuna rentoutumaan kirjojen ja lehtien parissa. Vaihtamaan uudet lakanat ja ulkoilemaan niin paljon, että posket punoittaa. Ruoaksi voit vaikka tehdä portobellopastaa ja alkuruoaksi näitä Richard McCormickin Vuohenjuustoleipiä mustikkasalsalla, ovat minun suurimpia suosikkejani.

Vuohenjuustoleivät mustikkasalsalla: 

Leipää siivutettuna

Vuohenjuustotahna:

2 dl pehmeää vuohenjuustoa

1 tl sitruunankuorta raastettuna

1 rkl hunajaa

Mustikkasalsa

1 dl mustikoita 

1 tl tuoretta minttua

1 tl hunajaa

1 rkl sitruunamehua

mustapippuria

Päälle

1 tl sitruunankuorta raastettuna

mustapippuria

Sekoita vuohenjuuston joukkoon raastettu sitruunankuori. Mausta hunajalla ja suolalla. Tee mustikkasalsa. Hienonna minttu. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Paahda leivät pannulla. Voitele ne vuohenjuustotahnalla ja pirskottele päälle mustikkasalsaa. Koristele raastetulla sitruunankuorella ja rouhitulla mustapippurilla. 

Share

Pages