Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Illat ovat minun.

Lasten mentyä nukkumaan tepastelen levollisessa kodissa tavaroita keräillen ja musiikkia korvakuulokkeista kuunnellen. Lakaisen päiväkodista kulkeutuneet hiekat, poimin lattialla lojuvia vaatteita syliini ja viikaan ne. Sytytän kynttilöitä sinne tänne. Laitan tavaroita siistiin riviin, se antaa ajatuksilleni selkeyttä.  Rauhallisina iltoina, kun päätän olla tekemättä sen enempää töitä hemmottelen itseäni ja istun takkahuoneessa kasvonaamio kasvoilla ja kirja kädessä. Toisinaan sekoitan itselleni helpon hiusnaamion, johon tulee: Kookosöljyä ja Arganöljyä. Naamio tekee hiuksista kosteutetut ja pehmeät - suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!  

Leppoisaa iltaa!

 

/Super easy DIY Hairmask with just two ingredients: argan oil & coconut oil

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Meillä oli Kesäläisen kanssa vähän kuvausbisneksiä ja ajattelin laittaa vielä tänne blogin puolelle muutaman kuvan takista, josta tuli heti ensinäkemisellä kevään lempitakkini.

Klassinen malli ja väritys ovat täydelliset tässä Dixi Coat merkkisesssä kaunokaisessa. Näitä löytyy kuulema Stockalta, Pukumiehestä ja Sokokselta. Kannattaa pitää kiirettä, jos haluaa omansa... menevät kuumille kiville nyt kevään kynnyksellä. Vaaleanharmaassa trenssissä on kauniisti laskeutuva, kevyt ja liehuva tencel-kangas. Napit juuri oikeissa kohdissa, myös olkapäissä, eli olkapoleteissa. 

Kuvauslokaationa toimi Turun pääkirjasto, jossa oli valoa riittämiin. Ihastuttiin muuten molemmat kirjaston Eero Aarnion suunnittelemiin pallotuoleihin, olisivat ehkä maailman mukavimmat takkahuoneessa. Takin lisäksi on tuoleissakin tuulahdus 70-lukua. 

/absolutely perfect spring coat from Dixi Coat. Highly recommend! 

kuvat: Suvi Kesäläinen

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Ihana kamuni Kerli Kesa halusi tarjota teille lukijoille mukavan tarjouksen ripsienpidennyksistä! Nyt huhtikuun ajan uudet ripsienpidennykset 70 € ja uudet volyymiripset 80 €. Minä olen ollut jo pidemmän aikaa Kerlin asiakas, enkä voi muuta kuin suositella lämpimästi tätä ammattitaitoista tekijää teille. Kerlin sivut löytyy täältä, joten ei muuta kuin varausta kehiin, jos haluatte kevääksi vähän jotain uutta ilmettä.

x

Share

Pages