Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Viikonloppu hurahti sen siliän tien. Siitä muistona vaikkapa nämä kuvat mökiltä. Laitoin ne mustavalkoisiksi ja kuvista juolahtaa mieleeni vanhat suomifilmit. Soudimme lähisaareen, söimme eväät ja melkein menimme uimaan.

Minun ollessa pieni tädin mies kertoi aina tarinoita saaristoelämästä. Kuten vaikka sen, miten aurinko lämmittää kalliot ja niitä vasten on hyvä lämmitellä. Kalaa ei tullut, sillä onki meni rikki. Vesi oli kylmää, sauna sopivan lämmin. Uudet perunat kypsyivät täydellisiksi ja niitä maisteltiin innolla avotulella grillatun lohen kera. Olutta, savuke ja auringonlasku... näihin tunnelmiin päättyi mökki-iltani saaristossa. 

Valkoiset ja mustat kokouikkarit ovat kesän muotijutut, sanovat. 

 

/Statue of liberty and nice weekend in the summer cottage

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Sain herkullisen kutsun Foodoran järkkäämälle Turku Good Food Tour:lle. Foodora on sellainen ravintolaruoan kotiinkuljetuspalvelu, jota en ole vielä itse kokeillut, mutta kiinnostuin oikopäätä. 

Kokoonnuimme porukalla Daily Bistroon, jossa saimme eteemme salaattitapaksia - ihana idis muuten juhlapöytään. Salaatinlehtien päälle laitetaan erilaisia täytteitä, jotka sitten kääritään ja sujautetaan suuhun. Seminäppärää sormiruokaa. Tapaksien kanssa herkuttelimme bataattiranskiksilla, näistä tämä ravintola kuulema tunnetaan, enkä yhtään ihmettele!

Daily Bistrosta kipitimme Pikku Torreen ja maistelimme erilaisia annoksia. Sieltä tiemme vei vielä Fonttiin, jossa saimme eteemme herkulliset hampparit - näitä suosittelen suuresti. Kaikki oli alusta loppuun saakka itse tehtyjä!

Oletteko te kokeilleet tuollaista ruoankuljetuspalvelua? On kuulema jo todella suuri trendi tuolla maailmalla! Mikäs sen rennompaa, kuin nauttia ravintolaruokaa omassa kodissa. Kuljetuspalvelu maksaa Turussa 3,90 - ei siis todellakaan mikään paha. 

Kiitos vielä Foodora todella mukavasta illasta, tulipahan syötyä! :)

/One night in Turku

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Kaupallinen yhteistyö: Aisti Erioil

Minä olen aikamoinen rasvojen kanssa lutraaja. Saan usein mainintaa siitä, että levittäydyn purkkieni kanssa joka puolelle. Oikeastaan taidan olla tavoiltani muutenkin sellainen, että jätän tavaroitani hujan hajan joka puolelle. Toisaalta tunnistan kyllä tyttökavereissani samoja puolia, ehkä se on meidän naisten juttu? Asioita vaan jää sinne tänne, käyhän teillä niin?

Pidän siitä, että minua hemmotellaan, mutta erityisesti pidän siitä, että saan hemmotella itseäni. Viihdyn todella hyvin omissa oloissani ja äitinä olen muutenkin sellainen, että tarvitsen usein omaa aikaa. Elämäni on aikamoista oravanpyörää ja mitä vanhemmaksi tulen, niin sitä enemmän vaan on kaikenlaista. Siinä missä siivoan kotona kaikki pöydän ja hyllyt tyhjiksi rauhoittamaan mieltäni vetäydyn myös usein omiin oloihini. En tarvitse muuta kuin hemmottelutuotteita ja hyvää musiikkia. Niillä pärjään pitkälle ja niistä saan voimaa arjen tohinoihin.

Yhteistyössä Erioilin kanssa käynnistän tässä samalla kisan jossa palkintona liput Flow festivaleille!

 "Missä sinä aistit elämän? Osallistu kilpailuun ja lähde ystäväsi kanssa Flow Festivaleille! Liitä kuviisi Instagramissa #aistielämä ja tägää festariseuraksi toivomasi ystävä mukaan. Kaikista kilpailun aikana osallistuneista kuvista AistiErioilin tiimi valitsee parhaimman ja aktiivisimman, joka pääsee @aistielama-lähettilääksi Flow Festivaleille. Lisäksi palkitsemme parhaimmat kuvat kilpailun aikana Aisti Erioil -tuotepaketeilla.  Kilpailu päättyy 31.5.2016."  

 

Share

Pages