Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Vihdoin banaanipuita löytyy kaupasta, olen niitä jo pitkän tovin katsellut sillä silmällä. Minun puuni on viihtynyt hyvin kattoikkunan alla lämmössä, uusia lehtiäkin pukkaa jatkuvasti. 

Suuret banaanipuun lehdet ovat vaikuttavat ja kovin trendikkäät tällä hetkellä. Minimalistiseen tyyliini sopivat viherkasvit täydentämään kokonaisuutta ja tuomaan vähän raikkautta sekä tunnelmaa. Vaaleasta kodista tulee niin helposti kylmän oloinen, jos sitä ei täytä harkitusti esimerkiksi viherkasveilla, tauluilla, leikkokukilla, koristetyynyillä, kynttilöillä ja niin edelleen.

Tästä päästäänkin heti seuraavaan tärkeään (sisustukselliseen) aiheeseen, nimittäin tuoksuihin. Tuoksut ovat kodin yksi tärkeimmistä sisustuselementeistä, jos näin voi sanoa. Tuuleta kotia mahdollisimman usein, läpiveto kannattaa. Vie roskat heti roskiin ja vaihda lakanat kerran viikossa. Satsaa tuoksukynttilöihin ja valitse tuoksu joka vie sinut hyviin tunnelmiin, itse suosin Skandinaviskin kynttilöitä, Ro ja Hygge ovat suosikkini tältä merkiltä. Kirjoittelin tuoksuista vielä enemmän tässä postauksessa, check it out!

Nighty Night ja ihanaa alkavaa viikonloppua!

x

 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Libanonissa oli muuten erityisen mukavia ihmisiä joiden kanssa oli helppo ystävystyä. Kaikilla näytti olevan laaja ystäväpiiri ja kavereita kuulema löytyy melkein jokaisesta Libanonin kaupungista.

Eräskin päivä olin uimarannalla ja tutustuin toisen kaverin kautta nuoreen naiseen, joka suorittaa tällä hetkellä tohtoriopintojaan. Siinä hetki vitsailtiin ja naurettiin, pian minut oli kutsuttu hänen perheensä loma-asuntoon joka sijaitsi ihan rannan vieressä. Minulle tarjottiin vesimelonia, manteleita ja vettä.  Pienen välipalan jälkeen jatkoimme auringonottoa. Minulle opetettiin että rantatuolissa makoilun sijaan paremmin ruskettuu kun kävelee rantaviivaa edes takas ja niin me tytöt paineltiin pitkin hiekkarantaa. Paikallisilla tytöillä oli hienot rantahatut ja todella bling bling -aurikolasit silmillä... todellisia posh leidejä! Iholle siveltiin baby oilia tooooodella runsaasti.  Libanon on muuten verrattain kallis maa. Kaikki käytännössä maksaa. Useimmiten uimarannoille on sisäänpääsymaksu, noin 10-20 dollaria. Autot parkkeerataan maksua vastaan. Coctail kustantaa noin 18 euroa ja vodkapullo (joka on tapana tilata yökerhossa suoraan pöytään) maksaa noin 120-200 euroa.  Jengi nautti silmin nähden jokaisesta päivästä kuin se olisi viimeinen, Libanonissa ihmiset osasivat pitää hauskaa ja elettiin näyttävästi.  /dress from H&M Studio

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ennen Lähi-Idän reissuani ehdin piipahtamaan Ruotsin puolella laivaristeilyn muodossa. Olin lasten kanssa reissussa tutustumassa tanksalaisen Bobbles-merkin tuotteisiin ja tapaamassa tietysti bloggaavia äitikollegoita. Lasten nauttivat silmin nähden toistensa seurasta, onkin kiva seurata sivusta miten taaperot ystävystyvät niin vaivattomasti toisiinsa tosta noin vaan.

Tanskalainen BObles suunnittelee kauniita ja käytännöllisiä huonekaluja joiden muotoilu edistää lapsen motorisia taitoja. Näillä palikoilla voi hyppiä, istua, makoilla ja niiden päällä voi vaikka pomppia. Ne sopivat niin ulos kuin sisälleja ja niitä on ilo katsella. Minä näkisin näitä ehkä mieluiten pihalla ja kylpyhuoneen puolella. Jos meillä olisi iso leikkihuone, näyttäisi se varmasti tältä:

Ennen riemukasta BObles-tutustumista suuntasimme laivan aamiaiselle. Loooove it! Meitä moikkasi tietysti Ville Viking ja iltapäivä sujui leppoisasti laivan kannella livemusiikkia kuunnellen. 

Laivalla on kyllä aina se oma spesiaali tunnelmansa. Pidän eniten hetkistä, kun istutaan pitkään ruokapöydässä. Lapset santsaavat jälkiruokaa, meri lipuu vieressä ja lasissa on ehkä tilkka kuohuvaa.

Oli kyllä virkistävä reissu, pienten riemua on vaan niin ilo seurata. Näin myös pitkästä aikaa taas Majn koko perhettä, oli tosi iso ikävä. Lisää tästä päivästä ja sitä edeltävästä voitte lukea ystäväiseni blogista. Pian me taas näemme, sillä puolikas maraton kolkuttelee jo ovella ja se olisi tarkoitus juosta yhdessä.

Treenailemisiin!

Share

Pages