Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Rannalta palattuani pyysin serkkupoikani Lassen vierailulle. Halusin testata muutamia drinkkejä ja niinpä ilta vierähti hyvin iloisissa merkeissä. Tarjosin muun muassa myös yhtä lempisalaattiani: mozzarellaa, avokadoa, korianteria ja punaista chiliä - mixattuna kristallilaseihin. Olen oppinut, että aina kun juodaan, niin samalla myös syödään ja haluaisin tuoda tätä kulttuuria enemmänkin Suomeen. Paljon nautinnollisempaa, kuin se pieni perinteinen kippo suolapähkinöitä, joka useimmiten löytyy baareista. Esimerkiksi Libanonin lomallani bileilta alkoi aina niin, että tilattiin paljon ruokaa pöytään ja naposteltiin sekä maisteltiin toistemme annoksia drinkkien lomassa. Ilta myös päättyi siihen, että syötiin erittäin aikainen aamupala ennen nukkumaanmenoa. 

Palataan vielä eiliseen. Ystäväni tukijoukkoineen rimpautteli nurkan takaa, että he olisivat lähistöllä ja yks kaks pieni citypihani oli täynnä hilpeitä ihmisiä. Kesä kaupungissa tuntuu siltä, kuin olisi aina tapahtumien ytimessä. Se energia mitä tämä pienikin kaupunki antaa on hurmaavaa. Vilkkaasti liikennöity kotikatukaan ei haittaa minua yhtään, vaan sen kohina saa minut nukahtamaan jopa paremmin.

Surrur surrur ja sinne lähtee hän unen sinistä maata päin. Ciao! 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ihan pienestä pitäen olen aina vaihtanut järjestystä. Se alkoi omasta huoneesta ja laajentui nopeasti koko taloon. Kun vanhemmat olivat pois kotoa minulla oli hyvin aikaa ahertaa sisustushommien kimpussa. Inspistä sain siihen aikaan televisiosarjoista, Melrose Place, Beverly Hills 90210 ja Kauniita Rohkeita on katsottu sillä silmällä. Tein aika suuriakin muutoksia, eikä äiti ja iskä onneksi koskaan sanoneet mitään poikittaista sanaa vaan antoivat minun aina toteuttaa itseäni. Ai että niitä aikoja. <3 

Samat hommat jatkuu edelleen, pidän todella paljon muutoksista mitä tulee kodinsisustukseen. Kyllästyn helposti ja kaipaan uutta katseltavaa; kulmia, nurkkia ja niin edelleen. Suuri yläkerta mahdollistaa kaikenlaisille kokeiluille ja tänä yönä nukutaan näin:

Hyvää yötä !!!

xxxx

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Olin tänään tapaamassa yhteistyökumppaniani ja palaverin loputtua jengi kehotti minua lähtemään kotiinpaluun sijasta Hernesaareen, jossa sijaitsee kuvankaunis Löyly, jota jo niin monessa paikassa hehkutettu. Eikä turhaan, sillä paikka on ihan uskomaton. Sinne vaan marssit sisään aurinkoa ottamaan! Siemailin raikasta Vihta -nimistä coctailia ja katselin merelle. Harmittelin, että koko lähdin reissuun yksin, sillä sää ja lokaatio olivat täydelliset jonkun kaverin kanssa jakaa. Ota siis kaiffari matkaan ja suuntaa Löylyyn! Sieltä löytyy kolme saunaa, ravintola ja terasseja. Taidokasta arkkitehtuuria, yksityiskohtia ja puuntuoksua ei voi muuta kuin ihailla, merinäkymistä puhumattakaan!

 

LÖYLY Hernesaarenranta 4, Helsinki

x

Share

Pages