Nimituskaa

Coffee to go

Olen haaveillut nyt saippuan myymisestä kohta kolmisen vuotta. Voi sitä ilon päivää kun lähetin huhtikuussa reseptini sekä koesaippuan tutkittavaksi ja sieltä tuli erittäin positiivinen raportti, että saippuani on myyntikelpoista ja hyvänlaatuista. Tänään oli vielä suurempi ilo, kun postiluukustani kolahti TUKESin edustajan allekirjoittama "Kosmetiikkayrityksen rekisteröintitodistus - registeringsintyg för kosmetikföretag"!

Noh. Niin. Nyt se ilo on muuttunut tuskaksi, koska pitäisi saada aikaiseksi se nimi, minkä alla myyn kosmetiikkaa. Yritys on jo, mutta verkkokaupalle tarvittaisiin oma nimi, koska se tulee erilliseksi.

Mutta se nimi. Voi taivas. Haluan suomenkielisen, kauniin sanan nimeksi. Mieluusti sellainen, jonka voisi yhdistää .fi-domainiin ja mieluusti myös sellainen, joka ei ole jo varattu tavaramerkki tai yritys. Ainiin, ja perään pitäisi saada jotenkin yhdistettyä sana kosmetiikka, cosmetics tai puoti. Ehdotuksia?

Nimen valinta on aina vaikeinta, koska sen pitäisi täydellisesti miellyttää minua itseäni mutta myös muita, sen pitäisi riittävästi kertoa toimialasta ja kaupasta itsestään. Nyt lyö vain tyhjää.

Lupaan postipaketillisen kosmetiikkaa sille, joka keksii minulle The Nimen.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

keveä
vaahto
suopa

Coffee to go

Muistakaapa laittaa joku nimimerkki, että voin sitten ilmoittaa voittajaa jos joku mieleinen löytyy... :)

wilmuli (Ei varmistettu)

Hei, minulla olisi muutama ehdotus, joista oma suosikkini on Hellä.

Laitan tähän muitakin päähän putkahtaneita:

Vieno
Ilona
Nam
Rakas
Raikas

Tommi K
Isyyspakkaus

Moi. Kerrotko vielä hieman lisää tuotteistasi? Myytkö muutakin kuin saippuaa, mitä raaka-aineita käytät, miten tuotteesi eroavat kaikista muista, onko niillä jokin yhteinen tekijä?

Coffee to go

wilmuli, kiitos!

Tommi K, kaikki tuotteeni (saippuat, rasvat jne) ovat käsintehtyjä. Se on ehkä tunnusomaisin piirre. Lisäksi osa tuotteista ovat täysin vegaanisia (saippuat esimerkiksi, ei käytetä eläinperäisiä tuotteita) ja mitään niistä tai niiden ainesosista ei ole testattu eläimillä. Käytännössä siis hyvän omantunnon käsityöläiskosmetiikkaa on tulossa myyntiin. Raaka-aineita ovat esimerkiksi kasviöljyt kuten oliivi-, kookos- ja rypsiöljy sekä sheavoi ja kaakaovoi. 

Tommi K
Isyyspakkaus

Moi taas. Pyörittelin tuossa mielessäni sellaista yksinkertaista sanaa kuin Oma. Tuoteperhe olisi siis Oma-tuote, ja siinä voisi olla Oma-saippua, Oma-käsivoide, Oma-jotain-muuta-mitä. Ja www.omapuoti.fi sekä www.omatuote.fi näyttävät olevan vapaana.

Coffee to go

Tommi K, ei mikään huono idea. Kuulostaa itseasiassa Omaan korvaan erittäin hyvältä. Iso kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.