hiljaisuutta ja tonnikalapastaa

Ladataan...
Culinarista

Hei,

Huomasin että olen tasan kuukausi sitten kirjoittanut edellisen kerran palstalle. Syy hiljaisuuteen johtuu siitä että olemme ostaneet asunnon ja kaikki aika on mennyt keittiöliikkeissä pyöriessä ja laattoja pähkäillessä.

Emme ole taineet syödä viimeisen kuukauden aikana mitään blogissa mainittavan arvoista.

Ensi viikolla saa tonnikalapastat jäädä ja palaan taas kattiloiden pariin.

Ps. paras tonnikalapasta syntyy siten että paistetaan oliiviöljyssä valkosipulia ja sipulia, lisätään tonnikalaa, luomutomaattimurskaa, sweetchili-kastiketta ja tilkka kermaa ja syödään al dente pastan kera. :)

 

 

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Anna Karhunen
Pelkkää valoa

Kivaa että olet palannut, tervetuloa! Onnea uudesta asunnosta! Ja maistuisi tuo tonnikalapastakin...

Kia
Culinarista

Kiitos!!  Olen kyllä käynyt päivittäin kuolaamassa muiden ihania reseptejä täällä...huonolla omatunnolla. 

Janoinen persilja

Onneaonnea! Täälläkin käyty asunto-ostoksilla ja tonnikalapasta-kausi pian edessä, että kiitos vaan hyvästä reseptistä siihen :) Ennen muuttolaatikko-rempparumbaa otan kaiken irti vanhan kodin keittiöstä ja kokkaan nyt ahkerasti kun vielä pystyn...

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Hei Kia,

Minulla olisi pari kivaa juttua, joten lähetätkö mailia minulle osoitteeseen jenna.kamarainen(at)a-lehdet.fi? :)

Kommentoi

Ladataan...