Ladataan...
Dare To Dream

Viime Sunnuntaina, kuten kaikki vatrmasti tietää, oli äitienpäivä. Ja minulle se oli ensimmäinen äitinä! 

 

Syksyllä isänpäivänä katoin pöydän koreaksi aamusta ja pieni lahja annettiin josta ainakin sanottiin olevan mieleinen , oli siis sellainen kun M halusi. Ja jotain tuollaista itsekin halusin.

Aamiainen sänkyyn on perinteinen tapa aloittaa äitienpäivä, mutta mä pyysin että jos saan vaan nukkua pidempän ja se aamiainen käytännön syistä katettaisiin keittiöön. Toiveitani kuunneltiin ;) 

en mä kestä <3

Päivä oli ihanan lämmin, helteinen jopa ja ulkoiltiin koko perheen voimin. Pitkin päivää mä vaan mietin että kyllä mä olen onnekas kun mulla on nää kaks miestä elämässä, ja erityisesti kun saan olla äiti Minille!

Äitiys on kyllä haastavin ja palkitsevin duuni ikinä! Päivääkään en kyllä vaihtais pois vaikka joskus tuntuu et järki lähtee huolesta ja rakkaudesta!

-Laura

Ladataan...
Dare To Dream

Nyt täytyy sanoa että mulla on äärettömän Anoppi (tai avoppi kai se on, kun ei olla naimisissa). Oon kai tosi onnekas kun tullaan hyvin toimeen, tai ainakin mitä kuulee, niin kaikilla se ei ole niin :) harmi vain että M:n vanhemmat ja sisko perheineen asuvat Oulussa niin ei pääse käymään ex-tempore kylässä vaan vaatii suunnittelua ja aikas sinne meno.

Syyskuussa M:n äiti osti meille, eli hänelle, mulle ja M:n siskolle liput messukeskuksen amfiteatteriin Mamma Mia musikaaliin nyt lauantaille. Voi että tätä naisten iltaa olikin odotettu! 

musikaalin virallinen promokuva

Ilta alkoi Kampin 5. Kerroksen ravintola Jord:ssa. Pöytä saatiin näköalapaikalta joten puitteet oli kunnossa. Ravintola on sisustettu skandinaaviseen tyyliin, joka ainakin on minun mieleen. Eikä se ollut vain sisustus joka miellytti, vaan nyt täytyy sanoa että yksi parhaimmista ruoista mitä olen syönyt! Otin turskaa hauen mädillä voikastikkeessa , oi nam!  Jälkiruoaksi otettiin kaikki eri annokset jotka sitten asetettiin pöydän keskelle ja yhdessä maisteltiin niitä.  

 

Junalla matkattiin messukeskukseen aterian jälkeen teatterista nauttimaan!  Olin yllättynyt kuinka paljon ihmisiä amfiteatteriin mahtuikaan!

Musikaalin alusta alkaen meni kylmiä väreitä ja väliajan kanssa kolme tuntia kestänyt show meni kuin hujauksessa! Ihan mieletön tanssi ja laulu iloittelu! Tykkään elokuvasta todella paljon niin odotin tältä myös suuria , enkä pettynyt  :) vähän jännitin, että kuinka Abban laulut on saatu käännettyä suomeksi ilman että ne ovat tökeröitä tai kiusallisia kuunnella. Paula Vesala oli kyllä tehnyt hyvää työtä kääntäessään lauluja, sillä en kokenut niitä yhtää vaikeina kuunnella - mielessä kun oli jotkut suomalaiset käännös iskelmät (ja muut noloudet esim. Ketchup song. Why?) Joista nousee vasn myötähäpeän puna poskille. 

Mamma Mia on kyllä ehdottomasti katsomisen arvoinen musikaali, voin vain suositella! Esitykset ovat 2.6 asti, joten hopihopi lippuja ostamaan :)

-Laura

Ladataan...

Ladataan...
Dare To Dream

 

 

 

Kävelen ja touhuan paljon Minin kanssa, joten hyvät kengät ovat A ja O. Usein kun päivän aikana askeleita tulee lähes 20 000! Joka on ainakin mulle paljon!

Lisäksi sujautan usein lenkkarit jalkaan kaupungille farkkujen kanssa, sillä mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kengät jotka alkaa hiertämään kesken päivän. 

Siksipä olin enemmän kuin iloinen, että mulle tarjoutui mahdollisuus testata Color4care :n kautta tennareita. Mulle valikoitui herkän vaaleanpunaiset Bagheera merkin tennarit

Bagheera on mulle aika tuntematon merkki, toki olin kuullut siitä mutta aiemmin ei mulla niiden kenkiä ole ollutkaan.  Color4Care tarjoaa muitakin merkkejä tennareiden osalta, Hummel , Wock ja Toffeln  .nää  Bagheera phoenix tennarit kuitenkin valikoitui ominaisuuksien ja tietty ulkonäön vuoksi. Erityisesti memoryfoam pohjalliset kiinnostivat minua ja voi pojat, kenkä tuntuu jalassa kuin kävelisi ilmatyynyjen päällä! Hyvällä tavalla siis :)  

kengät pääsivätkin heti seuraavana päivänä kovaan testiin sillä tiedossa oli linnanmäki-päivä! Mikä oli positiivista huomata, niin kengät tuntuivat heti jalkaan laitettaessa kevyiltä ja se memoryfoam pohjallinen tuntui mukautuvan mun jalkaan samantien. Eikä ne käyneet hiertämään pitkän päivän aikana lainkaan, mikä on harvinaista uusille kengille, Jopa lenkkarit yleensä alkaa hiertämään. Ja hei mun mielestä nää sopii farkkujen kanssa ja sai kehuja äiti-ystävältäni ;)

Lintsillä on kiva käydä arkena ja aamupäivästä niin ei ole liikaa porukkaa eikä ilmaisiin vauvalaiteisiinkaan tarvitse jonottaa :) kävimme Minin kanssa karusellissa ja minimaailmanpyörässä. Mini katseli ihmeissään eikä ollut moksiskaan, toisin kuin herkkis äiti jota otti karusellissakin vähän vatsanpohjassa ;)

Linnanmäki on kyllä ehdottomasti huippupaikka, vaikkakin aika kallis. Odotan pienellä kauhulla sitä aikaa kuin pitää rannekkeet, ruoat ja kaikki muu oheistykötarpeet.. en ihmettele yhtään miksi niin moni perhe jättää lintsireissun tekemättä!

Pienen kanssa on tekemistä kyllä huvipuistossa, paljon ihmeteltävää ja tosiaan maksuttomia laitteita löytyy :)

 

Pages