Ladataan...
Dare To Dream

Viime syksynä kaivoin ompelukoneen ja saumurin opettelin ompelemaan Minille vaatteita. Oon siis aikaisemminkin jotain yrittänyt tehdä mut nyt päätin että nyt tosissani opettelen! Olin niin pöyristynyt vauvojen vaatteiden hinta-laatu suhteesta joka on siis aivan järkyttävä.

Sitä paitsi minusta on kiva vastaanottaa itsetehtyjä lahjoja ja niitä on mielestäni myös kiva antaa. Niinpä sisarusten lapset saavat nykyään joulu/syntymäpäivälahjoina itse tehtyä, halusivat tai ei ;) 

Se mikä harmittaa, on se että kaikki kaavalehdet ovat täynnä kaikkea ihanaa tytöille mutta poikien mallit ovat kerta toisensa jälkeen samoja eikä mitään uutta oikein ole tarjolla..

Ompelukset jatkuu, Mini kyllä ehkä vähän hidastaa mutta ei missään nimessä estä! Mä aattelen että,ompelu on mun omaa aikaa jolloin mä saan uppotua täysin eikä tarvitse olla käytettävissä :)

Ompelun lisäksi opettelulistalla on ehdottomasti parempien kuvien ottaminen ;)

-Laura

 

Ladataan...
Dare To Dream

Isämiehen kesäloma tuli ja meni, ihan älyttömän mielettömän hyvä ja ikimuistoinen loma meillä onkaan ollut!  Yhdessä ollaan tehty paljon; käyty lähes jokapäivä uimassa, puistoiltu ja puistoruokailtu ja muuten vain nautittu siitä, että ollaan saatu viettää perheenä yhteistä aikaa. 

Käytiin pyörähtämässä viikon verran Oulussa Minin isovanhemmilla. Normaalisti mennää käsimatkatavaroilla, mutta nyt päätin säästää järkeäni ja maksaa ruumaan menevän laukun - erittäin fiksusti ajateltu minulta etten sanoisi. Lentokentällä pyöriminen melkein taaperon on tarpeeksi stressaavaa ilman painavaa käsimatkatavara laukkuakin. Mini on kyllä tottunut reissaaja lentokoneessa ja kentällä joten kaikki sujui oikein mainiosti. Helsinki-vantaalla on kivasti leikkihuoneitakin joissa saa ajan kulumaan hyvin!

 

Oulussa sukuloitiin,mökkeiltiin ja käytiin rannalla. Eli siis rentoa oleskelua! 

Se, että M on palannut töihin ei tarkoita sitä että kesä olisi ohi, me Minin kansssa jatketaan kesästä nauttimista ja M liittyy työpäivän jälkeen meidän seuraan :) 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin <3

-Laura

Ladataan...

Ladataan...
Dare To Dream

 

Hei! Ei,en ole lopettanut kirjoittelua tänne! Ollaan vaan oltu kesälomalla , ja ollaan reissun päällä vieläkin! Aikamoinen kuvapainotteinen tämä mun postaus on nyt, mut kuvathan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ;) 

puhuttiin tuossa M:n kanssa, että ollaan kyl tehty tosi paljon tän loman aikana. Mökkeilyä, saarireissua, lintsiä, oulua.. ei oo paljoa tullut tylsää tällä lomalla :)

Mä en edes tiennyt et tälläsiä järjestetään, mut hyvä et tuli mun tietoon tää, koska tämä oli tosi kiva tapa viettää päivä! En ollutkaan aiemmin käynyt Vallisaaressa tai Lonnassa ja nyt päästiin käymään molemmissa. Tosi kivoja kahviloita ja ravintoloita molemmissa ja kävelyreitit ovat rattaille sopivia. Lonna on melko pieni, mutta kyllä ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Vallisaaresta tulee varmaan meille suomenlinnan korvaaja - niin kiva se oli!  

Helsingissä alppipuiston kesäpiknikit on olleet monta vuotta muk to-do-and-see listalla, mutta jostain syystä jäänyt kokematta. Mutta nyt päästiin ensimmäiselle eikä taatusti viimeiselle perheystävälliselle piknikille. Viltti, evästä ja hyvää seuraa mukaan niin voisko enää paremmin viettää lauantai-iltapäivää?  Jos eväitä ei jaksa tehdä niin paikanpäältä löytyy erinäisiä ruokakojuja mistä taatusti löytyy jokaiseen makuun syötävää! Musiikkikaan ei ole liian kovalla, mitä ensin pelkäsin.  Ja tekemistä on mukavasti lapsille :)

M:n sisko lapsineen olivat kyläilemässä ja käytiin porukalla sealifessa kun oli sadepäivä ja ulkoilu ei ollut vaihtoehtona. Lapset olivat  ihmeissään ja melkoisen liekeissä kun niin hienoja kaloja ja näkyihän siellä muutama Hai jotka aiheuttivat ehkä suurimmat ilon kiljahdukset ;) 

Tää on kyllä kesässä parasta, mökkeily <3 täällä niitä akkuja ladataan loppuvuodeksi!

Lomailu jatkuu vielä pari viikkoa, ja päivittelen matkan varrelta taas :)

Mitenkä teidän kesä sujuu?! Toivottavasti ootte päässeet nauttimaan näistä hyvistä ilmoista :)

-Laura

Pages