Ladataan...
Day with Rosa

Voiiiii vitsi että oon onnellinen uuden kameran omistaja! Mun vanha kamera alko olemaan jo melko vanha ja se oli mun tarpeisiin vähän liian iso. En jotenki ikinä saanu otettua sitä mihinkään mukaan. Aloin sitten tossa kesän alussa selailemaan vähän erilaisia kameroita, jotka soveltuis hyvin niin kuvien kuin videoidenkin ottamiseen. Esille ponnahti Canonin G9 X ja mun mielenkiinto heräs heti. Aloin selailemaan nettikaupoista tätä kyseistä kameraa ja lähin jälleenmyyjä näytti olevan Lahdessa. Soitinpa sitten Lahteen ja pyysin niitä pistämään kameran mulle varaukseen. Mutkien kautta kamera on vihdoin nyt mulla ja en kyllä vois olla tyytyväisempi! Pienen koonsa ansiosta se tulee kulkemaan mun mukana minne ikinä meenkin.

Nyt tää tytsy pakkaa kimpsut kasaan ja lähtee Poriin viettämään tyttöjenviikonloppua Vierumäen kämppisten kanssa! Ihana nähä niitäkin pitkästä aikaa. Oikeestaan ekaa kertaa tänä kesänä niin, että ollaan koko neljän tytön porukka kasassa. Hiljasia hetkiä siis tuskin tiedossa, kun me papupadat kokoonnutaan! Ihanaa viikonloppua kaikille <3

xx Rosa

Share

Ladataan...
Day with Rosa

Tässä muutama kuva eiliseltä, jolloin juhlistettiin mun serkun rippijuhlia. Juhlat järjestettiin Knehtilän viljatilalla, jossa kaikki tarjoilut oli lähellä tuotettua luomuruokaa. Kaiken kukkuraks siellä oli myös hyviä vegaanivaihtoehtoja! Tällasesta tulee jotenki aina niin hyvä fiilis. Ja oli muuten hyvää.. 

Juhlakampaus made by amatöörikampaaja Rosa.

Onneks sää oli niin hyvä, että pystyttiin myös viettämään aikaa ulkona. Perhe, läheiset, hyvää ruokaa ja ihana ilma, mitä muuta olis voinukkaan toivoa <3 Ihanaa viikon alkua kaikille!

xx Rosa

Share
Ladataan...

Pages