Ladataan...
Day with Rosa

Viime vuos alko aika erilaisissa tunnelmissa, kun sain opiskelupaikan Vierumäeltä. Sehän tietysti tarkoitti uuteen tilanteeseen totuttelemista niin poikaystävän kuin kavereidenkin kanssa. Tänä syksynä tilanne muuttu taas vähän, kun kolme mulle tärkeetä ihmistä lähti kaikki eri suuntiin. Toinen parhaista ystävistäni muutti syksyksi Barcelonaan, toinen pääsi opiskelemaan Jyväskylään. Tähän vielä lisäksi poikaystävänikin pääsi opiskelemaan Tallinnaan. Vaikka välimatka näihin kolmeen kasvoikin, oon niin super onnellinen kaikkien puolesta <3 Pääsen reissaamaan aika kivoihin paikkoihin moikkaamaan mun rakkaita!

Tän viikonlopun vietinkin siis Tallinnassa Roopen luona. Hyppäsin perjantaina töiden jälkeen iltalaivaan ja suuntasin kohti Tallinnaa. Voitte vaan kuvitella kuinka fiiliksissä oon siitä, että pääsen nyt useemmin Vegan Restoraniin (haha oon niin koukussa siihen paikkaan)! Jos et oo vielä lukenu mun aikasempaa postausta Vegan Restoranista, löydät sen tästä. Viikonlopun suunnitelmissa oli käydä treenaamassa, tutustua R:n uuteen asuinalueeseen (joka on muuten ihan telliskiven vieressä) ja syödä hyvin. Ja niinhän me tehtiin! Tässä vähän kuvia meidän viikonlopusta.

Eilen illalla pääsin vielä mun lemppariravintolaan, Vegan Restoraniin. Nyt jo istuskelenkin laivassa matkalla kohti Helsinkiä, josta matka jatkuu Vierumäelle.

Pakko tähän loppuun vielä mainita, kun sain niin mukavan yllärin R-kioskilta tän viikonlopun alkuun! U know, oon semmonen ruokahifistelijä ja kohta tää blogi on varmaan muuttumassa ruokablogiks, haha. Ärrälle on tulossa paljon erilaisia lounas ja välipalavaihtoehtoja ja sain niistä vähän esimakua. Näistä eväistä sainkin kivasti syötävää laivaan mukaan (puolet kyllä söin jo kotona, koska en malttanu millää säästää kaikkee). Olin kyllä positiivisesti yllättyny ja erityisesti välimerellinen salaatti ja mehut iski muhun. Suosittelen lämpimästi testaamaan. 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille xx Rosa

Share

Ladataan...
Day with Rosa

Viime viikonloppuna päästiin vihdoin Oulunkylään avattuun uuteen pizzeriaan Capperiin. Oltiin kuultu niin paljon hyvää kyseisestä ravintolasta, että olihan se pakko päästä itsekkin testaamaan. Suuren suosion takia ilman pöytävarausta ei tänne kannata edes lähteä, koska viime sunnuntainakin moni joutui nälkäisenä kääntymään ovelta pois. Jos suunnitteilla on lähteä ulos syömään (tai vaikka vielä ei olisi), suosittelen tätä paikkaa lämpimästi.

Pizzat paistetaan aidossa napolilaisessa pizzauunissa ja sen kyllä huomas. Oon ite vähän valikoiva pizzojen suhteen varsinkin Suomessa. Mun ikuinen pizzalemppari Skiffer sai kyllä Capperista kilpailijan! 

Plussaa vielä siitäkin, että erityisruokavaliot oltiin huomioitu jo menussa. Ei tarvinnut erikseen lähteä kyselemään kasvis- tai vegaanivaihtoehtoja. Myös gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot olivat selkeästi saatavilla :-)

Oma valinta: Marinara Napoletana - vegaanivaihtoehto (todella hyvä näinkin simppeliksi pizzaksi.)

Iskän valinta: Capricciosa (kuulemma todella hyvä, varsinkin jos tykkää kapriksesta.)

Äidin valinta: Bella Donna (kerrankin äippäkin jaksoi syödä koko pizzan. Eli hyvän maun lisäksi pizzat olivat myös sopivan kokoisia.)

Ens kertaa odotellessa!

xx Rosa

Share
Ladataan...

Pages