10 FACTS ABOUT ME

Day with Rosa

Oon aina ihaillut ihmisiä, jotka seuraa niiden unelmia välittämättä liikaa siitä, mitä muut miettii. Mulla kun on välillä nimenomaan tapana miettiä vähän liikaa sitä, mitä muut miettii. Oon pitkään jo unelmoinut omasta blogisivusta ja nyt päätinkin rohkaistua. Olisiko edes parempaa aikaa perustaa oma blogi, kun kesän aurinko (toivottavasti) alkaa pikku hiljaa lämmittämään ja opiskelujututkin jäävät vähemmälle. Joten let’s start with 10 facts about me!

1.     Opiskelen ensimmäistä vuotta Vierumäellä liikunnanohjaajaksi ja tykkään siitä ihan hirmu paljon. Arkipäivät kuluvat siis aina Vierumäellä ja viikonloput vietän yleensä toisessa kotikaupungissani Helsingissä.

 

2.     Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat todella tärkeässä osassa elämääni. Tanssia harrastin pienestä tytöstä asti, mutta Vierumäellä se on jäänyt vähemmälle ja tilalle on tullut sali- ja ulkotreenit.

 

3.     Supertärkeässä osassa mun elämää on myös perhe, ystävät ja lähipiiri.

 

4.     Rakastan matkustamista ja oonkin siitä tosi kiitollinen, että on saanut nähdä niin paljon maailmaa! Silti riittää paikkoja, missä en ole päässyt käymään – vielä. Tulevaisuudessa toivonkin, että voisin yhdistää matkailun ja työn.

 

5.     Samalla kuitenkin pelkään lentämistä melko paljon. Se ei silti estä lähtemästä, koska matkustamisen into on aina vahvempi kuin pelko.

 

6.     Mun heikkous on koirat ja varsinkin niiden pennut. En vaan tiedä mitään söpömpää! Tässä meidän uusi perheenjäsen Nala.

 

7.     Lempiharrastuksiini kuuluu myös hyvästä ruoasta nauttiminen ja erityisesti niiden kuvaaminen (sori kamut). Kuvaamisen ja ruokarakkauden lisäksi olen kasvissyöjä, ja tätä päätöstä en oo hetkeäkään katunut.

 

8.     Nautin kauniista maisemista ja erityisesti meren läheisyydestä.

 

9.     Siitä inspiroituneena sain maaliskuussa ensimmäisen tatuointini parhailta ystäviltäni lahjaksi.

 

10.  Mulla on ihan mielettömät unenlahjat ja kuulen siitä jatkuvasti kavereiltani. Pystyn nukkumaan vaikka viereisen hotellihuoneen ovea porattaisiin auki aamuyöllä Barcelonassa (this happened for real..) 

Muutenkin nukkuminen on niin ihanaa ja onkin jo yleinen vitsi, että nukahdan aina leffaa katsoessa. 

 

Ensi viikolla kirjottelen vähän lisää mun elämästä Vierumäen ja Helsingin välillä. Ihanaa viikonloppua kaikille!

xx Rosa

Share

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oii tervetuloa Lilyyn! Vaikutat näiden kohtien perusteella aivan ihanalta tyypiltä! :) terkuin toinen erinomaiset unenlahjat omaava. :-D

Rosahavumaki
Day with Rosa

Voi kiitos paljon! Mahtavaa, että meitä on muitakin. Sunkin blogissa paljon ihania kuvia <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.