EL FANT SUNDAY BRUNCH

Day with Rosa

Ihanaa perjantaita tyypit <3

Tää viikko on ollu semmosta juoksemista paikasta toiseen, että vasta eilen pääsin rauhassa kirjottamaan tätä postausta. Pitkien koulupäivien jälkeen oon vaan kaatunu sänkyyn ihan rättiväsyneenä. Mutta vaikka päivät onkin ollut pitkiä, niin super kivahan tää viikko on ollu. Alkuviikosta päästiin toivottamaan uudet Haaga-Helialaiset tervetulleiksi kouluun virkistyspäivän muodossa. Vierumäelle saapui noin 1800 uutta opiskelijaa ja luvassa oli päivä täynnä erilaisia lajikokeiluja ja hauskoja aktiviteetteja. Ja me saatiin mun kämppiksen kanssa nousta lavalle vetämään alkujumppaa kaikille näille ihmisille. Ihan mieletön kokemus!

No mutta, mennääs sit tän postauksen aiheeseen eli ruokaaaan (mun lemppariaihe haha). Viime sunnuntaina käytiin tyttöjen kans nimittäin testaamassa El Fantin brunssi, jota on kehuttu yhdeksi Helsingin parhaimmaksi. 

SUNDAY BRUNCH MENU

Fresh Porridge with Berries and Almonds

Smörrebröd of the Day

Scrambled Eggs with Spring Onion

Pesto Marinated Tomatoes and Buffalo Mozzarella

Fried Artichokes

Green salad

New Potatoes & Capres Salad

Brita Cake with Cherries

Fresh Pressed Apple Juice from Åland

Coffee from Good Life Beans/ Tea from Théhuone

28e

Erikoiskahvilla +2e

Cavalla +5e

El Fantin brunssilla pöytään tuodaan ruokaa sen mukaan, kun lautaset tyhjenevät. Jotenkin kivaa vaihtelua buffabrunsseille, joissa tuppaan aina syömään itteni liian täyteen. Ekassa burnssiosuudessa pöytään tuotiin smörrebrödit, jotka oli täytetty salaatilla, punajuurella, porkkanalla ja sipulilla. Kylkeen saatiin vielä mustikkatuorepuuroa, joka oli muuten super nams. Mehua ja Goodio Life kahvia oli tarjolla koko brunssin ajan.

Seuraavan brunssiosuuden tullessa pitikin raivata vähän lisää tilaa pöytään. Tarjolla oli vaikka mitä pientä naposteltavaa: uusia perunoita, salaattia, munakokkelia kevätsipulilla, paistettuja artisokkia ja mozzarellaa. Näistä meidän lemppariksi valikoitui paistetut atrisokat, jotka oli ihan mielettömän hyviä. Siis mullahan tulee nälkä ku kirjotan tätä! 

Jälkkäriksi pöytään tuotiin vielä palat kirsikka-britakakkua. Nää mahtu vielä just ja just mahaan, eli nälkä kyllä lähti. Tän jälkeen taisin syödä seuraavan kerran vasta illalla.. Suosittelen kyllä lämpimästi käymään tällä brunssilla, jos ei vielä oo tullu sitä testattua. Eli ei kun nokka kohti El Fantin sunnuntaibrunssia :-) 

xx Rosa

Kommentit

Pauliina_ (Ei varmistettu) https://viedepau.blogspot.fi

Onpa hyvännäköinen brunssi, täytyy laittaa El fant muistiin :) Kiva kun löytyy nykyään yhä enemmän perinteisestä poikkeaviakin brunssipaikkoja!

Rosahavumaki
Day with Rosa

Kannattaa ehdottomasti <3 ja sanoppa muuta, vaihtelu virkistää! :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.