FRIDAY VIBES @HSR

Day with Rosa

Ihanaa launtaita kaikille!

Viime viikolla sain sähköpostiini mukavana yllätyksenä kutsun CasinoEuron 15v synttäreille. Eilen siis suunnattiin mun kaverin kanssa kohti Hernesaarenrantaa ja synttärijuhlia. Meininki oli ihan mieletön ja illan kruunasi Alman keikka sekä ilotulitukset. Tässä kuvia ja fiiliksiä eiliseltä illalta <3

U know that perfect golden hour light before the sunset? Yes, this pic has it. 

Teltta oli koristeltu ihanilla valoilla ja ilmapalloilla ja tarjolla oli paljon erilaisia herkkuja. Kasvisruokailijoihinkin oli varauduttu - tarjolla oli hodareita kasvisnakeilla :-) parasta!

Tunnetusti Suomen sää voi olla ihan mitä vain, ja kaikkeen on hyvä varautua (jopa räntäsateeseen syyskuussa). Siks olikin niin IHANAA, että eilen oli näin mieletön sää. Auringonlaskukin näkyi kauniisti Hernesaarenrannasta samalla, kun Anna ja Alma valloitti olemuksellaan lavalla. Ne on kyl ihan mieletön kaksikko.

Ilta huipentui vielä mageisiin ilotulituksiinkin! Viime uutenavuotena ilotulitukset jäi multa melkein kokonaan näkemättä, vaikka olinkin Floridassa (i know en tiiä miten se on mahdollista). Siks ehkä olinkin niin super innoissani näistä, haha. Eilisissä videoissa tästä hetkestä on mukana pikku lisänä mun innostuneet kiljumiset taustalla.. Hyvä minä! Nyt alankin valmistautumaan iltaa varten ja suuntaan kohti Hartwall Arenaa ja Suomen peliä! Susijengi auuuuu..

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille <3

xx Rosa

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.