KESÄN KEHYSMUOTI 2017

Day with Rosa

Jotenkin onnistuin tossa pari viikkoa sitten hävittämään mun silmälasit. Mulla on todella huono kaukonäkö ja vaikka piilolinssejä paljon käytänkin, en selviä ilman laseja. Löysin jostain kätköistä mun ikivanhat lasit, joissa on puolet vähemmän vahvuuksia kuin pitäisi. Ne on nyt auttanut pahimman yli, mutta ei kai tässä muu auta, kun lähteä silmälasiostoksille. 

Tässä samalla kun selailin netistä kivoja kehysmalleja itselleni, ajattelin listata vähän kesän kehysmuotia. Toki jokaiselle on se henkilökohtainen malli, joka sopii kaikista parhaiten omien kasvojen muotoon. Trendeistä saa kuitenkin hyvän suunnan, mitä lähteä etsimään. Tässä vähän tämän kesän kehysmuotia, joka iski muhun:

 

silmälasit

 aurinkolasit

aurinkolasit

 

 

silmälasit

aurinkolasit

aurinkolasit

 

silmälasit

 aurinkolasit

aurinkolasit

Mä rrrrakastan isoja ja pyöreitä kehyksiä ja tänä kesänä olenkin tykästynyt RayBanin pyöreisiin aurinkolaseihin. Ne varmaan tuleekin kulkemaan koko kesän mun mukana, satoi tai paistoi!

 

aurinkolasit

 aurinkolasit

 aurinkolasit

 

aurinkolasit aurinkolasit silmälasit heritagen mallistoa

Nyt tuli vastaan kyllä niin kivoja eri kehysmalleja, että saa nähdä mihin päädyn. Jos vaan voisikin saada ne kaikki.. Mistäs mallista te tykkäsitte kaikista eniten? Seuraavaks matkaankin siis silmälasiostosten kautta töihin. Huomenna iltapäivästä lähdetään parhaiden kavereideni kanssa Kreikan lämpöön, jonne pakkailutkin ovat vielä aivan alkutekijöissä. Mut eiköhän se tuu menee suurinpiirtein niin, että bikinit, aurinkolasit, passi ja menoks! Ens viikolla kerron lisää meidän matkasta kuvien kanssa. Toivottavasti sää olisi täälläkin lämmin ja aurinkoinen!

xx Rosa

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.