TALLINNAN F-HOONE

Day with Rosa

Nyt täytyy kyllä myöntää, että Vegan Restoran on saanut kilpailijan. Moni tietää kuinka pidän Vegan Restoranista (ja jos et vielä tiennyt voit käydä lukemassa aikaisemman postaukseni Tallinnasta tästä). Lähdettiin nimittäin eilen illalla käymään ravintola F-hoonessa, joka sijaitsee Telliskivi Loomelinnak -keskuksessa. Paikka on tyyliltään juuri täydellisen epätäydellinen. Ravintolan lattioita koristaa kulunut maali sekä paikan kaikki tuolit ovat eriparia. Tilassa on ihan vanhan teollisuushallin fiilis. Nimi F-Hoone viittaakin juuri siihen, että se on toiminut ennen teollisuushallina F. 

Tätä persoonallisempaa paikkaa saa kyllä etsiä. 

Hinta-laatusuhteeltaan paikka on myös ihan mieletön. Valitsin alkupalaksi vege bruchetat ja pääruoaksi kookos-curry annoksen viinilasillisen kera.  Ja tämä kaikki hintaan 16 euroa! 

Selection of bruschettas: with red lentil hummus; cheese, spinach and garlic paste - 4,80

Coconut milk curry with marinated tofu and coriander - 7,90

Telliskivestä on alueena tullut mulle ihan uus lemppari! Aiemmin Tallinnan reissuilla tuli pyörittyä enemmän vanhassa kaupungissa ja keskustassa, mutta nyt en mistään hinnasta jättäisi käymättä tässä Kalamajan urbaanissa keskuksessa. Jos et vielä ole täällä käynyt, suosittelen lämpimästi <3

xx Rosa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.