TALLINNAN SUOSIKIT

Day with Rosa

Heips kaikki <3 Tässä vähän kuvia eiliseltä, kun lähettiin tyttöjenkanssa päiväristeilylle Tallinnaan. Oli niin ihana sää ja sitäkin ihanempi seura! Tarkotuksena oli vaan syödä hyvin, kierrellä vähän kaupoissa ja nauttia päivästä ja niinhän me just tehtiin. Ajattelin tähän samalla listata meidän iiihan lemppari lounaspaikan ja kahvilan, joissa molemmissa (tottakai) käytiin eilen. 

Kaikilla oli sattumoisin aika hyvä kenkävalinta, haha.  

VEGAN RESTORAN V

Tää ravintola on kyllä ihan ykkösruokapaikka meille aina, kun lähdetään käymään Tallinnassa. Ruoka on niin hyvää ja paikan hintataso on aivan loistava. Tämä pieni ravintola sijaitsee vanhassa kaupungissa Rataskaevu 12:ssa, lähellä monia muitakin ihania ravintoloita. Usein paikka on täyteen varattu ja eilenkin ennen ravintolan avautumista jouduttiin jonottamaan ulkona muiden innokkaiden ruokalijoiden joukossa. Tätä ravintolaa voi kyllä suositella ehdottomasti kaikille Tallinnaan matkaaville! Paikan menusta löytyy varmasti jokaiselle herkullisia vaihtoehtoja, vaikka kaikki ruokalijoista eivät olisikaan täysin vegaaneja. 

TELLISKIVI

Alue, jolla en aikaisemmin ollut käynyt ja joka onnistui jo ensimmäisestä kerrasta vakuuttamaan mut niin hyvin, että tänne kyllä pakko päästä uudestaan. Paikka täynnä urbaaneja rakennuksia, joista löytyy ravintoloita, kahviloita, kirpputoreja, sisustusliikkeitä jne. Eli aivan ihana paikka ja vain muutaman kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Hyvällä säällä siis mukavan kävelymatkan päässä :-) Me päädyttiin kahvilaan nimeltä Renard ja voin kyllä sanoa, että parhaat kahvit mitkä oon vähään aikaan juonut. Ens reissulla täytyy viettää koko päivä Telliskiven alueella ja tutkia paikkaa vielä paremmin!

My favorite, oat milk cappuccino

Vielä ennen kotiin lähtöä oli pakko päästä maistamaan Kombucha juomaa, joka on tunnettu sen monista hyvistä terveysvaikutuksista (sen sanotaan parantavan lähes kaikkea syövästä munuaisten vajaatoimintaan). Tätäkin löydettiin yllättäen juuri Telliskiven alueelta luomumarketista. Pullon ulkokuori saattaa pettää, koska itselle ainakin tuli mieleen ihan joku yskänlääke. Käyttämällä valmistettu Kombucha-tee herättää varmasti ennakkoluuloja, mutta tää juoma on todella kokeilemisen arvoinen!

Nyt lähdenkin jatkamaan tätä aurinkoista päivää töihin, ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille.

xx Rosa

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.