UNELMOINTIA

Day with Rosa

Täytyy kyllä myöntää, että oon aikas ylpee itestäni. Pitkään unelmoin siitä, että jossain vaiheessa alotan blogin kirjoittamisen, mutten koskaan vaan saanut sitä aikaseks. Ehkä samalla mietin liikaa myös sitä, mitähän muut siitä ajattelee. Oon tän kesän treenaillut TFW Helsingillä ja harmittaa kyllä vähän, ettei Vierumäellä tätä salia ole. TFW eli training for warriors on kehitelty alunperin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta myöhemmin on huomattu sen lähestymistavan sopivan erinomaisesti myös tavallisille kuntosalikävijöille. Tän voin kyllä niin allekirjottaa! No mutta, noissa treeneissä yhdistetään kehon ja mielen harjoittaminen ja usein tunti alotetaan puhumalla esimerkiks omista tavoitteistaan ja miten saavuttaa ne. Yhtenä aamuna puhuttiin siitä, kuinka paljon helpompi on vastata "ei" sellaseen asiaan, joka oikeesti veis eteenpäin. Tai "ehkä" ja jäädä miettimään jotain asiaa, minkä haluais tehdä ja rohkeesti vaan lähteä mukaan. 

Aloin jotenkin pohtimaan tätä vähän syvemmin ja se on kyllä ihan totta ainakin mun kohalla. Se vaatii niin paljon enemmän rohkeutta vastata "kyllä" kun puhutaan omien unelmien tavoittelemisesta. Oon nyt päättäny ottaa tän asenteen, että unelmien eteen teen töitä ja lähen tavottelemaan niitä. Ja pyrin myös vastaamaan "kyllä", vaikka hyppy tuntemattomaan jännittäiskin.

Oon myös tykänny rustailla tätä blogia ihan itteeni varten. Tykkään siitä, että täällä esimerkiks tän kesän tapahtumat säilyy hyvässä muistissa. Mistäs sitä tietää, mitä kaikkee oon ehtiny jo unohtaa esimerkiks parin vuoden päästä (huonomuistinen ku oon heh). Siks ajattelinkin, että listaisin tänne mun 5 to do tän hetkistä unelmaa. Eli vähän niinkun bucket listin tyyppisesti. Ihan sitä varten, että voin aina silloin tällöin palata tänne katsomaan, mitä niistä oon saanu aikaseks. Koska sen oon päättänyt, että KYLLÄ toteutan kaikki nää unelmat <3 Toivottavasti myös kaikki te siellä ruudun toisella puolen uskallatte lähteä toteuttamaan vähän hullumpiakin unelmianne. Koska ne on niitä asioita, joita vanhoina muistellaan ja mietitään "onneks mä tein sen". TFW salin yksi tärkeimmistä tavoitteista on vapauttaa jokaisen oma sisäinen taistelija, eli bring out the warrior within. Kaikkien omien tavoitteideni suhteen otan nyt tän asenteen, enkä pelkää unelmoida!

1. Maailmanympärysmatka

2. Vapaaehtoistyö

3. Kodittoman koiran pelastus

4. Muuttaa ulkomaille (ainakin hetkeks)

5. Tarttua unelmiin ja elää hetkessä murehtimatta liikaa tulevasta

xx Rosa

Kommentit

mandariiini
projektiaurinko

Unelmat on kyllä ihania, varsinkin kun niihin suhtautuu sopivan kreisisti mutta kuitenkin tavoitteellisesti. Toivottavasti pääset toteuttamaan omia haaveitasi, ainakin sulla ihana asenne! <3

Mua kiinnostais kauheesti tuo TWF, juurikin sen mielen ja kehon yhdessä harjoittamisen takia. Minkälainen lähtötaso sulla oli, kun aloitit siellä?

Rosahavumaki
Day with Rosa

Ihana kuulla, nyt ainakin koitan parantaa omaa asennetta just tohon suuntaan <3 

Ehdottomasti kannattaa alottaa treenaaminen siellä jos yhtään kiinnostaa :) ite tykkäsin tosi paljon! Opiskelen ite liikuntaa ja ton tapasta treeniä oli aikasemminki tullu kokeiltua, mutta aikasempaa kokemusta siellä ei kuitenkaan vaadita. Rohkeesti vaan testailemaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.