VÄHÄN ERILAINEN JOULUKUU

Day with Rosa

Tästä päivästä tulikin ihan kiva, vaikka aamulla olin asiasta vielä eri mieltä. Mun oli tarkoitus herätä klo 10 soivaan herätyskelloon, mutta heräsinkin vasta klo 13.. Meni hetki ennen kun tajusin, paljon kello oikeesti oli. Olin töiden jälkeen (hieman) väsyneenä laittanut kellon soittamaan aamukymmenen sijasta illalla klo 22, haha. No mutta, kyllä se päivä niinkin lähti käyntiin vaikka kiirehän siinä meinas tulla! Herättyäni hyppäsin sängystä ylös, söin aamiaisen ja klo 15.30 olinkin jo late lunch treffeillä mun kaverin kanssa Sushibar + Winessa. Syötiin ihan suuuper hyvät Poke Bowlit, joissa oli riisiä ja erilaisia sushilisukkeita. Ne oli vähän niinkuin isot sushit kulhoissa!

Helsingissä on tänä vuonna ihan mielettömästi erilaisia valoja. Paljon varmasti Suomi 100-juhlan kunniaksi, mutta myös ihan niitä tavallisia jouluvaloja tuntuu olevan kaikkialla keskustassa. Lumettomuus ei haittaa ihan niin paljoa, kun on paljon valoja ympärillä <3

Tää joulukuu on siitä erilainen, että vietänkin sen nyt kokonaan Helsingissä. Saatiin koulussa hommat hoidettua jo hyvissä ajoin ja seuraavan kerran ajelen kohti Vierumäkeä vasta tammikuun puolella. Ihanaa, että kerkee vähän pitempään nauttia jouluisesta Helsingistä ilman jatkuvaa aikatauluttamista ja koulustressiä. Sen kunniaks piipahdettiin vielä toisenkin ystäväni kanssa extempore glögeillä El Fantissa. 

Jos huomiseksi saisin herätyskellon soittamaan oikeeseen aikaan.. Ihanaa itsenäisyyspäivän aattoa tyypit <3

xx Rosa

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.