Pääsiäinen paketissa

Pääsiäinen on nyt ohi, ja miten nopeasti se kiitikään! Loma tuli kyllä tarpeeseen ja olisikin puolestani saanut jatkua vielä muutaman päivän ajan. No, onneksi kohta on jo vappu, eikä kesälomaankaan ole kuin reilu kuukausi aikaa. Toukokuussa on paljon kaikkea kivaa tiedossa, joten eipä tuota loman loppumista kannata sen enempää surra.

Kirjoittelin viimeksi pääsiäiskoristeista. En sitten päätynyt hankkimaan sen kummemmin lisää uusia koristeita, silitin vain olohuoneen pöytään kaitaliinan (josta ei kyllä silittämisestä huolimatta tullut sileä) ja ostin pöytään nipun tulppaaneja. Ne ja värikkäät pääsiäiskarkit toivat juuri sopivan hillitysti vähän pääsiäisen värejä kotiin.

Pääsiäinen sujui rennosti sukulaisten kanssa. Isäni tuli meille torstaina kahdeksi yöksi ja myös miehen veli kävi kyläilemässä. Tuli syötyä hyvin, kahviteltua, ulkoiltua koiran kanssa ja tutkittua taas asuntojuttuja. Lauantai-iltana menimme illalliselle kahden ystäväpariskunnan ja kummipoikani kanssa. Olipa hauskaa nähdä tuollalailla isommalla porukalla illallisen merkeissä. Illallistimme Pjazzassa, jossa oli mukava ja rento tunnelma sekä hyvää ruokaa. Kummipoika vanhempineen lähti aiemmin kotiin, kun me ja toinen kaveripariskuntamme menimme vielä yksille drinkeille Liberty or Deathtiin.

Sunnuntaina lähdimme aamulla mökillemme mallailemaan tapettimalleja. Tarkoitus oli mahdollisesti myös tehdä pihatöitä ja haravoida, mutta ilma oli aivan liian kylmä siihen touhuun. Päädyimme kiinnittämään tapettimallit seinään ja vertailemaan niitä, mutta pian tämän jälkeen oli pakko lähteä kotiin, koska mökissäkään ei ole tällä hetkellä vielä lämpöjä. Tärkeintä on kuitenkin se, että sopiva tapetti taisi nyt löytyä ja pian päästäänkin sitten tositoimiin tapetoimisen kanssa, kunhan vain säät aavistuksen tästä lämpenevät.

Mökiltä suuntasimme tällä kertaa Lahteen sukuloimaan. Jälleen tuli kyllä syötyä, kahviteltua, syötyä ja sitten taas kahviteltua..

Kun on koko loman sukuloinut ja sosialisoinut, voisi tarvita vielä yhden päivän ihan vain yksinoloon ja rauhoittumiseen. Tällä kertaa se jäi nyt kuitenkin välistä, koska tulimme kotiin vasta maanantai-iltapäivänä. Ihanaa oli kyllä nähdä sukulaisia ja ehtiä kerrankin viettää aikaa vähän enemmän yhdessä. Onneksi kohta on kesä ja silloin tulee taas mökkeiltyä ja muuten vietettyä paljon aikaa porukalla.

Tämä työviikko onkin nelipäiväinen ja kohta ollaan taas viikonlopussa. Täällä jatkuu asunnnon metsästys, mökin remontin suunnitteleminen ja myös puutarhasuunnitelmien laatiminen. Ilmat saisivat kyllä vähän lämmetä, niin pääsisi puutarhahommissakin vähän eteenpäin.

Mukavaa viikkoa kaikille!<3

-Netta

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.