Ebay ostoksia pt.2

The domino effect

Kirjoittelin heinäkuussa Ebay-löydöistä ja sain kommenteista innostusta tilata kokeiluun merkittömiä meikkejä Aasiasta. Yleensä oon tilannut merkkikosmetiikkaa halvemmalla, mutta tällä kertaa päädyin vaan selailemaan ja ostamaan randomeita halpoja juttuja kokeiluun. Osa näistä osoittautui loistavaksi ja osa rahanhaaskaukseksi, onneksi ei kuitenkaan paljoa rokottanut lompakkoa. 

Isolla hopeisella sudilla oli hintaa noin 3 euroa joten se ei ollut halvimmasta päästä kuitenkaan, luomivärisutisetti taas kustansi 1,40€.

Kasvosudin halusin testiin kokeillakseni olisiko siitä korvaajaa luotetulle Morphen 439:lle, joka on lempparini meikkivoiteen levitykseen. Olin yllättynyt miten laadukkaalta tämä tuntui! En tykkää tökeron isosta hopeasta kahvasta mutta itse suti on loistava. Ei elä täysin Morphen vastaavan tasolle, mutta lähelle menee. Tästä on tulossa lisää vertailua lähiaikoina dupe-postauksessa, mutta ehdottomasti siis suosittelen. 

Luomivärisiveltimet taas, noh... Tilasin sudit testiin nätin ulkonäön ja naurettavan halvan hinnan perusteella, näiden käyttö on jäänyt minimiin. Ensinnäkin sutien muodot ovat aivan oudot, neljästä sudista lähinnä pencil-mallia on tullut käytettävän useamman kerran. Kun sain sudit postissa niin osan niistä karvat olivat vähän taipuneet hassusti eivätkä ole suoristuneet pesujenkaan yhteydessä. Plussaa siitä että näistä ei lähde harjaksia ja ulkonäkö on nätti, mutta ei vaan toimi. 

Aasia-kosmetiikkaa tilatessani halusin ehdottomasti testiin jotain outoksia ja päädyin tilaamaan pari eri juttua eyelineriin liittyen. Kissarajaukset on itselleni yhä välillä haastavat ja aluksi löysinkin eurolla testiin ylempänä näkyvän rajausmuotin. Odotin mielenkiinnolla voisiko se oikeasti toimia ja testasin muutaman kerran eikä se valitettavasti saa mun suosituksia. Ideana on laittaa silmä aukkoon kiinni ja sitten piirtää rajaus normaaliin kohtaan, mutta toteutus ei valitettavasti toimi. Muottia on vaikea pitää ihoa vasten kunnolla ja rajauksesta tulee hot mess.

Toinen outous oli eyeliner-tarrat, kyllä. Eurolla sai viisi liuskaa tarroja ja olihan siitäkin pakko testata, lopputulos on varmaan arvattavissa. Tarrat pysyvät ihan ok luomella, mutta painavat ripsirajaa ikävästi ja en kyllä uskaltaisi pitää näitä julkisesti. Tarrat on kaikki saman kokoisia ja liian isoja omalle luomelle, rajauksen paksuin kohta peittää koko liikkuvan luomen. 

Näiden lisäksi nappasin koriin eurolla kymmenen ripsiharjaa, niitä tarvitsee aina. Ei valitettavaa mutta aika vaikea on varmaan ripsiharjat mokata, hahah.

Viimeisenä kaikille varmaan eniten silmään osuneet tuotteet. Nämä feikki Kyliet maksoi noin 1,60€ kappaleelta ja ovatkin halvimmat omistamani nestemäiset huulipunat. En itse omista yhtäkään Kylien meikeistä koska niiden hinnat on itselleni liian kalliit, mulla ei ole todellakaan mitään Kylieta tai Kardashianeita vastaan. En ihan ymmärrä Kylien meikkeihin kohdistuvaa vihaa, mutta jokainen tavallaan. Oon kuitenkin katsellut muun muuassa somessa kuvia tuotteista ja ihastellut lip kittien sävyjä. Törmäsin näihin Ebayssa ja oli pakko testata ihanien sävyjen ja halvan hinnan takia. Tilasin sävyt Literally, Candy K ja Posie K. Sävyt eivät kaikki vastaa aitoja sävyjä, varsinkin Posie K on tässä Ebay-versiossa luumun tummanpunainen. 

Yllätyin itsekin siitä että oikeasti tykkään kahdesta kolmesta! Literally ja Candy K (yllä) on mielettömän pigmenttisiä, pehmeitä ja pysyvät hyvin. Tuotetta ei tarvitse montaa kertaa levittää tasaiseen lopputulokseen ja se ei murene huulilta tai tunnu kuivalta. Syödessä ja juodessa tuote lähtee jonkin verran sisäpuolelta, aivan kuten muutkin punat. Sen korjatessa huulille ei tule murenevaa paksua lopputulosta vaan se pysyy pehmeänä. Tuote kuivuu huulille noin viidessä minuutissa eikä sen jälkeen tartu esimerkiksi pussatessa. Ainoat miinukset on hieman hassu haju, halpa pakkaus ja pieni valuminen jos ei käytä huultenrajauskynää. Posie K taas on mielettömän epätasainen ja on jäänyt käyttämättä. 

Oon mielettömän tyytyväinen tilaukseeni, pari tuotteista oli surkeita mutta pari taas loistavia! Jos kaipaatte linkkejä joihinkin tuotteista niin sanokaa, harmikseni huomasin että Kylie punien myyjältä ei löydy niitä enää mutta Ebay on kyllä täynnä samoja. Mikäli aidot Kylie Cosmetics tuotteet kiinnostaa niin huomasin verkkokaupalla olevan torstaina ilmainen toimitus! 

- Kiira

Share

Kommentoi