Toukokuun lempparit

Kiira K.

Selailin äsken blogiarkistoa ja viimeksi oon tehnyt kuukauden lempparipostauksen joulukuussa, apua! Tässä kuussa on ollut useita loistavia tuotelöytöjä ja yritin valita mitä niistä oon käyttänyt eniten. 

Nivean In-Shower Body Milkiä olen käyttänyt jo pidemmän aikaa, mutten muista maininneeni siitä koskaan. Itselläni on atooppinen iho, joten se kaipaa aina mahdollisimman paljon kosteutusta. Joskus käytän Nivean voidetta pelkästään, mutta jos iho huutaa kuivuuttaan niin laitan tätä suihkussa ja sen jälkeen vielä normaalin kosteusvoiteen.

En etsi shampoissa sen kummempaa, lähinnä kunnollista puhtauden tunnetta ja hieman hoitavuutta. Loreal Elvitalin Extraordinary Clay shampoota on kulunut nyt jo kolme pulloa, mikä on itselleni erikoista. Yleensä kokeilen aina jotain uutta tuotetta vanhan jälkeen! Jos kaipaat kunnon puhtautta ja keveää tunnetta pesun jäljiltä niin testaa tätä.

Lorealin savinaamiot on ihan lemppareita, mutta ne ollut aiemmin testanut saman sarjan puhdistustuotteita. Oon käyttänyt yllä näkyvää Lorealin Pure Clay puhdistustajaa silloin kun jaksan tehdä double cleansen, ja tästä jää kunnolla puhdas ja hehkuva iho pesun jälkeen.

Wellan Fusion tehohoito (saatu blogin kautta) on noussut nopeasti lemppariksi, jo kolmen käyttökerran jälkeen voin hehkuttaa kyseistä tehohoitoa kaikille. Viiden minuutin vaikutusajan jälkeen hiukset on mielettömän pehmeät ja terveen oloiset, olematta kuitenkaan latteat. 

Ostan melko harvoin uusia ripsareita testiin, mutta Maybellinen Big Shotista kuultujen ristiriitaisten mielipiteiden jälkeen oli pakko ostaa maskara testiin. Kaunis puteli on noussut nopeasti yhdeksi lempiripsareistani! Tällä saa kunnolla näyttävät ripset ja tuote kerrostuu hyvin. Suti on juuri sopivan kokoinen itselleni ja vedenkestävä tuote lähtee hyvin silmämeikinpoistoaineella. 

Tein Colourpopille tilauksen aikaa sitten, kun koko sivusto oli -20%. Ihan lemppareiksi on nousseet puuteriduot ja Just Peachy huulitrio. Puutereista ostin kaksi duoa, Topazin ja The Knockout. Topazista kovassa käytössä on ollut paletin aurinkopuuteri, korostuspuuteri on taas jäänyt pienemmälle käytölle. The Knockoutissa tykkään hirveästi molemmista puutereista, poskipuna on ihanan luonnollisen sävyinen ja korostuspuuteri tuo kasvoille kultaisen vivahteen olematta liian vahva.

Just Peachy triossa on kolme nestemäistä huulipunaa, kaksi Ultra Matte koostumuksella ja yksi Ultra Satin. Sävyt on ihanan kesäisiä ja tykkään omilla huulilla todella paljon persikkaisista sävyistä. Colourpopin koostumukset jakaa mielipiteitä, mutta oma lempparini on ehdottomasti ultra matte. Osa kokee sen koostumuksen liian kuivattavaksi, mutta en ole huomannut samaa omilla huulillani. Jos merkki on itsellesi tuntematon niin suosittelen todella testaamaan, vaikka tilatessani sain -20% loppusummasta niin merkin normaalit hinnat eivät päätä huimaa. Esimerkiksi huulituotteet ovat viisi dollaria kappale. 

Mitkä ovat olleet sun lempparit tässä kuussa, löytyykö ollenkaan samoja tai innostiko postaus testaamaan jotain? :-) 

- Kiira

Kommentit

josha

Pure Clay -tuotteet on kyllä aivan suosikkejani, oonpa tainnut niitä muutaman kerran blogissakin hehkuttaa :D Nyt kyllä alkoi kiinnostamaan erityisesti noi hiustuotteet, kiva kun kerroit niiden toimivuudesta :)

kiiraV
Kiira K.

Joo Pure Clay tuotteissa on kyllä ihan loistava hinta-laatusuhde! Ja kiva kuulla, kerro sitten mitä tykkäsit jos päädyt testaamaan :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.