Ladataan...
The domino effect

Löysin tällä viikolla pari uutta sävyä yhdestä lempiluomiväristäni ja päätin että nyt on aika kirjoittaa pikku ylistys näille upeuksille. Kyseessä on siis Maybellinen Eye Studio Color Tattoo 24hr geeli luomivärit, ihanuudet joita on kylläkin aika vaikea valitettavasti nykyään löytää Suomesta. En ole aivan varma minkä takia näitä ei meinaa Suomesta enää löytyä, osaako joku muu sanoa? Nyt kuitenkin löysin randomisti K-Supermarketin meikkiosaston alekorista näitä ja nappasin pari herkullista sävyä mukaan. Osa näistä on ostettu aikaisemmin Suomesta, osa Ebaysta ja loput Jenkeistä. 

Jos sulle nämä ovat täysin tuntemattomia niin kyseessä on siis mielettömän pigmenttiset voideluomivärit. Hinta vaihtelee ostopaikan mukaan, esimerkiksi K-Supermarketissa nämä oli 9,90€ mistä lähti -20%, Ebaysta oon ostanut £5,99/kpl.

Color Tattooiden koostumus on kermaisen paksu ja pigmentti aivan mieletön. Kiireessä saatan sipaista sormella vain yhtä sävyä luomelle nopeasti ja siinä se, sormellakin laitettuna tulee siis hyvä lopputulos. Kestävyys näillä on ihan omaa luokkaansa, kestää hyvin salitreenin ja joskus erehdyin menemään saunaan meikit päällä ja tuote ei yhä ollut sen jälkeen lähtenyt pois. Omissa 'huppumaisissa' luomissani luomivärin rasvoittuminen ja juonteisiin meno on usein ongelma, näiden kanssa ei koskaan. 

Vielä swatchattuna jokainen sävy mitä itseltäni löytyy. Tällä viikolla löysin tosiaan Timeless Blackin, 24K Goldin ja Everlasting Navyn. Vaikkakin Color Tattoot ovat voidemaisia luomivärejä, en ole huomannut kummempaa kuivumista purkissa niiden kohdalla. Kuvassa näkyy hieman että luomiväreistä vanhin eli On and on Bronze on välillä hieman klimppinen pienistä kohdista, mutta sekään ei haittaa kunhan levittää kunnolla.

En vaan keksi näistä muuta negatiivista sanottavaa kuin huonon saatavuuden, kaikin puolin täydellinen tuote! Jos siis satut näkemään näitä jossain niin nappaa mukaan, voisin vannoa että et pety :-) Jakaako joku muukin mun kanssa rakkauden näihin? 

- Kiira

Share

Ladataan...
The domino effect

Jatketaan taas makeup stash -sarjaa, tällä kertaa puuterien parissa. Puuterien kanssa en ole mitenkään erityisen vaativa vaan haluan lähinnä että puuteri on edullinen ja tekee tehtävänsä paakkuuntumatta. Käytän yleensä translucent puutereita vain baking-tekniikkaan, ja värillisiä koko kasvoille.

Vaikka tykkään lähes jokaisesta puuteristani niin paras kaksikko oli helppo valita;

Rimmel Stay Matte - Oon käyttänyt tätä vuosia ja mulla on aina varastossa uusi hankittuna ettei varmasti pääse loppumaan. :-D Halpa peruspuuteri, pysyy hyvin eikä pakkaudu juonteisiin, ei turhaan hypetetty.

NYX HD Finishing Powder - Mainitsin tästä puuterista jo useasti, muun muuassa baking-postauksessa. Paras translucent puuteri, hintaa noin 12euroa ja kestää pitkään. Ei liian matta ja jättää ihon silkkisen tuntuiseksi. 

Covergirl Clean Pressed Powder - En viitsinyt pistää tätä lemppariksi, koska Covergirliä ei Suomesta saa. Tääkin on kyllä yksi parhaista, mulla on näitä kaksi ja toinen on aina laukussa päivän aikana meikin korjaukseen. Pitää hyvin ihon mattana eikä paakkuunnu vaikka lisäilisikin päivän mittaan.

Mainittakoon että en ihan hirveästi perusta irtopuutereista, mun mielestä niiden laitto on vaan sotkuista ja tykkään paljon enemmän käyttää kivipuutereita. Käytän kuitenkin välillä näitäkin, mutta päivittäisessä meikissä en koska mielestäni kivipuuterit on paljon nopeampia ja kätevämpiä. Haluaisin kuitenkin testata RCMAn ja Laura Mercierin hehkutettuja irtopuutereita, mutta oon vähän epävarma käyttäisinkö niitä kuitenkaan. Onko kukaan mun kanssa samoilla linjoilla tässä? 

Covergirl Lose Powder - Perushyvä puuteri, aika harvoin käytän tätä mutta tykkään kyllä. Jättää melko matan lopputuloksen, mutta ei ehkä aivan yhtä mattaa kuin ylempänä ollut Covergirlin puuteri. 

Lily Lolo Finishing Powder - Tästä oon aiemminkin maininnut, koska en tosiaan ole tän suurin fani. Tilasin Lily Lololta testiin jo aikaa sitten tämän puuterin ja yhden poskipunan ja kumpikaan ei vakuuttanut. Palaan poskipunaan muulloin, mutta sanottakoon että tässä puuterissa ei onneksi ole samaa pahaa hajua kuin poskipunassa. Omasta mielestäni tää puuteri ei vaan oikein tee mitään, se ei jätä mattaa lopputulosta eikä oikein mitään. Mun pitäisi syventyä vähän lisää Lily Lolon sivuilla tähän puuteriin ja mikä tän tarkoitus on, koska itse en vaan huomaa mitään eroa tällä enkä koe että tää erityisen hyvin kiinnittäisikään meikkiä. Yritin pari kertaa tehdä bakingiä tällä ja vaikka puuteri oli kasvoilla yli kymmenen minuuttia en saanut näkyvää eroa. 

Naurattaa, että pisin teksti tuli tuotteesta josta en pidä :-D Kai se on helpompi sanoa mistä ei tykkää, varsinkin puutereissa koska meinaa mennä aika toistoksi niissä. All in all, jos etsit puuteria joka jättää keskimatasta mattaan lopputuloksen, on edullinen ja ei paakkuunnu, suosittelen testaamaan yllä kehuttuja.

- Kiira

Share

Ladataan...
The domino effect

Ota mukava asento, koska tästä taitaa olla tulossa piitkä postaus. Tällä kertaa vilkaistaan meikkipöytääni ja sen järjestelyjä, varmaan yksi parhaista hankinnoistani. Ennen meikit oli vähän siellä missä sattui, mutta nykyään ne on ihanan järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Muu kosmetiikka on tosin vessan kaapeissa... 

Ikean hyllyn löysin tori.fistä ja en muista maksoinko kympin vai kaksi, mutta sain hyväkuntoisen hyllyn suoraan ovelle tuotuna :-) Hyllyn päällä säilyy sudit, meikkipeili ja pieni Cocopandalta hankittu rasia jonka sisällä on pääasiassa nestemäisiä mattapunia ja huultenrajauskyniä. Tein dymokoneella valkoisen hyllyn jokaisen laatikon päätyyn laput, missä lukee mitä sieltä löytyy. Suteja pidän Ebaystä ostetuissa putkissa, nää taisi kustantaa tyyliin euron ja toimitettiin Kiinasta muistaakseni. Ostin putkia kaksi, koska ne siis avautuvat keskeltä ja näyttävät tuolta kuin kuvassa. Matkustaessa taas sudit saa kätevästi putkessa kuljetettuna mukaan.

NAILS

Lähdetään alhaalta ylös! Kaksi alimpaa laatikkoa on omistettu kokonaan kynsilakoille. Oon laittanut kynsilakat tuotemerkkien mukaan, jotta ne löytää helposti. Ylemmästä laatikosta löytyy myös kynsiviuhkat ja kynsien hoitovälineet.

PALETTES

Kynsihyllyjen ylempänä olevassa laatikossa lukee Palettes, mutta pidän siellä myös BB-sieniä, päivittäistä meikkipussia ja sutien pikapuhdistusainetta. Niiden lisäksi laatikosta tosiaan löytyy isoimmat paletit, jotka ei muihin laatikoihin mahdu.

FACE

Seuraavasta löytyy lähes kaikki pohjatuotteet. Rasiat on kaikki Etolasta, ne on itse asiassa tarkoitettu ruuan säilöntään mutta otin vain kannet pois ja toimii erittäin hyvin meikkien kanssa :-) Isoimmassa rasiassa on meikki- ja peitevoiteet, sen vieressä hehkupuuterit, sitten normaalit puuterit, takana poskipunat ja sen viereisestä rasiasta löytyy pohjustus- ja viimeistelytuotteet. Tuolla meikkivoiderasiassa näkyy muuten sivussa vino pino meikkivoidenäytteitä; säilytän ne aina mutten muista käyttää.

EYES

Takana ilman laatikkoa on kaikki irtoripset pinossa, sen vieressä Naked paletit ja korkkaamaton ripsari. Isoimmasta rasiasta löytyy luomivärejä, niin yksittäisiä kuin pienempiä paletteja. Sen takana toisessa rasiassa on kaikki kulmatuotteet ja toisessa rajauskynät, ripsarit, luomivärinpohjustajat, ripsiliimat jne.

LIPS

Ne huulituotteet mitä ei löydy laatikoston päältä löytyy ylimmästä laatikosta. Huulipunat, -kiillot, -rasvat yms. Rasiat on samat Etolan kuin alemmissakin laatikoissa, huulipunatelineet on Ebaystä enkä kyllä lähtisi suosittelemaan niitä. Niissä on niin lyhyt reunat, että huulipunat heiluu minne sattuu eikä meinaa pysyä paikoillaan varsinkaan jos niissä on epätasainen pää.

Linkit suurimpaan osaan kuvissa nähdyistä tarvikkeista:

Laatikosto - Ikea

Muovilaatikosto - Cocopanda

Sutiputket - Ebay

Kaksipuolinen peili - Ikea

Rasiat - Etola

Huulipunapidikkeet - Ebay

Haaveissa olisi kunnon meikkauspöytä missä voisi myös säilyttää meikkejä, mutta tällä hetkellä ei vaan anna tila periksi sille. Vielä joku päivä... ;-) Miten te säilytätte meikkejänne? Onko ne vähän siellä missä sattuu vai super-organisoituna? 

- Kiira

Share

Ladataan...
The domino effect

Oon aiemminkin maininnut, että hohdepuuterin laitto on varmaan lempikohtani meikkaamisessa. Rakastan sen tuomaa hehkua kasvoille ja meikki tuntuu oudolta ilman sitä. Tuntuu kuitenkin, että moni on vielä vähän hukassa sen kanssa eikä tiedä mihin laittaa joten ajattelin tehdä pienen jutun highlightin käyttämisestä. Nämä on kaikki tietenkin mun omia mielipiteitäni ja on täysin yksilöllistä miten haluaa käyttää itse ja miten itselleen sopii hohdepuuterit.

Käyn tässä läpi ainoastaan hohdepuuterin laiton enkä voidemaisen hohteen. Sitä laitetaan toki samoihin kohtiin, mutta tärkeintä nestemäisen hohdetuotteen käytössä on muistaa ettei koskaan laita sitä puuterituotteen päälle. 

Korostuspuutereiden postaus on vasta tulossa, mutta tähän meikkiin käytin yhtä pitkäaikaisista lemppareista eli theBalmin Mary-Lou Manizeria. Lempisutini tähän hommaan on Real Techniquesin Fan Brush ja Morphen M501. Molemmat aivan loistavia! Tykkään aina lopuksi tuotteen laitettuani taputella sen kohdan meikkisienellä, ei ole todellakaan pakollista mutta omasta mielestäni silloin tuote ns sulautuu paremmin omaan ihoon ja näyttää luonnollisemmalta.

Ideana highlighterin laitossa on laittaa sitä kohtiin joihin valo yleensä osuisi, eli korkeisiin kohtiin. Tykkään itse sutia tuotetta aika laajalti kasvoilleni, myöskin korostamaan joitain kohtia vaikka niihin ei luonnollinen valo osuisikaan. Sudin tuotetta siis paljon poskien ylle, hieman nenän päähän ja varteen, leuan kohoavaan kohtaan, amorinkaareen korostamaan huulia, hieman otsan keskelle ja joskus hieman ohimoille.

Kuten aiemmin sanoin, tämä on vaan oma tapani laittaa ja monen mielestä tässä voi olla aivan liikaa korostustuotetta kasvoilla. Kannattaa myös huomioida, että mulla itselläni on kuiva iho joten lähes kaikki 'hehku' tulee tuotteista eikä luonnostaan :-) Rasvaiselle iholle en ehkä lähtisi sutimaan niin rankalla kädellä hehkupuuteria. 

EDIT: Unohdin mainita että tosiaan nuo viivat on tehty photarilla eli ei ole meikkiä. Just in case ettei kukaan ihmettele xD

Ylemmässä kuvassa tosiaan ilman hohdepuuteria ja alla sen jälkeen. 

Oliko tästä apua, jäikö jotain kysyttävää? Jossain vaiheessa on tosiaan tulossa makeup stash postaus hohdepuutereista, niin en halunnut laittaa niitä kaikkia tähän. Onko sulle hohdepuuteri tärkeä osa meikkiä vai aivan uusi juttu?

- Kiira

 

Share

Pages