Ladataan...
The domino effect

Saatoin päästää aamulla pienen kiljahduksen kun törmäsin Instagramissa tietoon, että OFRA Cosmetics on tulossa Koreinan verkkokauppaan! Muun muuassa merkin hohdepuutereita ja nestemäisiä huulipunia hehkutetaan maailmalla ja vihdoin merkkiä on saatavilla Suomessakin. 

Tuotteet näyttävät olevat tällä hetkellä ennakkomyynnissä Koreinalla ja niitä aletaan toimittaa 3.10. Ihan mahtavaa! Aiotko käydä nappaamassa jotain ostoskoriin?

- Kiira

Share

Ladataan...
The domino effect

Oon törmännyt lähiaikoina sosiaalisessa mediassa outoon uuteen villitykseen; saippuan käyttöön kulmakarvojen muotoilussa. Say what? Kikka on kuulemma paras jos haluaa tuuheat, ylöspäin kammatut kulmakarvat. Kulmien tekeminen aloitetaan kastamalla kulmaharja ja sen jälkeen harjaan otetaan saippuaa, mielellään väritöntä. Kulmat harjataan haluamaasi asentoon ja vasta sen jälkeen ne täytetään esimerkiksi kulmakynällä. Tällä kikalla kulmien kuuluisi pysyä täydellisesti paikoillaan koko päivän. 

Saippuan käyttö kuulostaa omaan korvaan todella oudolta, en ymmärrä miten se toimii mutta näyttää toimivan! Mietyttää kyllä mitä tapahtuu jos vaikkapa sataa, haha. Onko kukaan testannut tätä, onko kokeilemisen arvoinen? 

- Kiira

Share

Ladataan...
The domino effect

Päädyin toissapäivänä perustamaan blogille Facebook-sivun, jos kiinnostaa kuulla sieltä uusista postauksista niin käy seuraamassa tästä.

- Kiira

Share
Ladataan...

Ladataan...
The domino effect

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oon kirjoittanut Beautyblenderistä kerran jo oman postauksensa, sen pääset lukemaan tästä (klik). Sen jälkeen on tullut testailtua paria muuta meikkisientä ja ajattelinkin, että kunnon vertailu olisi kohdillaan. Aidolla BB:llä on sen verran hintaa että etsinnässä on jatkuvasti edullisempi korvaaja, mutta valitettavasti on vaikea löytää sientä joka yltäisi samalle tasolle.

Aiemmassa postauksessa kävin läpi mihin käytän meikkisientä meikkaamisessa, sitä ilman pohjan tekeminen tuntuu itselleni mahdottomalta. Meikkivoiteen sudilla levityksen jälkeen käyn yleensä sienellä ihon vielä kertaalleen läpi, jotta voide imeytyy kunnolla ihoon ja pysyy oikeasti koko päivän paikoillaan. Peittari levittyy bb:llä ja joskus pohjan lopuksi häivytän sillä vielä aurinkopuuterin, poskipunan ja hohdepuuterin ihoon. Hieman kostealla sienellä puuteri levittyy myös nätisti! 

Real Techniques Miracle Complexion 10,90€/kpl | Hyvän Olon Maailma Make-up Blender 8,50€/2kpl (nyt alessa!)* | We Care Icon Expert Blender Sponge 6,90€/kpl | Beauty Blender 19,70€/kpl

Kuvassa sienet ylhäällä kuivana ja alla kosteana. 

Beauty Blender 19,70€

- Kallis

- Koko lähes kaksinkertaistuu kostuessaan

- Kestää käytössä pitkään

- Imee itseensä hieman tuotetta

- Erittäin joustava

- Erittäin pehmeä

- Puhdistuu helposti

- Kuivuu melko nopeasti

Real Techniques Miracle Complexion 10,90€

- Lähes puolet aidon hinnasta

- Koko lähes kaksinkertaistuu kostuessaan

- Kestää käytössä mutta alkaa pitkässä käytössä hajota ja irroittaa palasia

- Imee itseensä hieman tuotetta

- Joustava

- Melko pehmeä

- Puhdistuu helposti

- Kuivuu melko nopeasti

- Plussaa toisen päädyn tasaisuudesta

Hyvän Olon Maailma Make-up Blender 8,50€/2kpl (nyt alessa!)*

- Halvin kaikista

- Koko ei juurikaan suurene kostuessaan

- Kestää käytössä melko hyvin

- Imee itseensä paljon tuotetta

- Melko kireä, joustaa jonkinverran

- Melko pehmeä

- Puhdistuu melko helposti 

- Kuivuu hitaasti

We Care Icon Expert Blender Sponge 6,90€/kpl

- Toiseksi edullisin

- Koko ei suurene kostuessaan

- Kestää käytössä melko hyvin

- Imee itseensä paljon(!!!) tuotetta

- Joustaa paljon, mutta on mielettömän "kiinteä" eikä jousta ilmavasti kuten aito BB

- Melko pehmeä

- Puhdistuu huonosti

- Kuivuu erittäin hitaasti

All in all paras sienistä on yhä aito ja oikea Beauty Blender, We Care Iconin sieni taas on selvästi huonoin kaikista. Ostin WCI-sienen kesällä Sokokselta hintaan 1,90€ ja nyt tietoja etsiessäni en löytänyt muita kuin tuon 6,90€ maksavan, oletan että kyseessä on sama kun täsmälleen saman näköinen? Kyseinen sieni ei ole kuitenkaan päätymässä roskiin vaan oon käyttänyt sitä kuivana bakingiin ja toimii siinä hommassa hyvin. Sienien käyttö-iässä alkuperäinen on ehdottomasti voittaja, se kestää mulla sellaisen noin neljä kuukautta. Real Techniques alkaa parin kuukauden jälkeen irrottamaan murusia, kaksi muuta taas eivät ole vielä parin kuukauden käytön jälkeen näyttäneet mitään merkkejä rikki menemisestä. Toisaalta en ole kyllä We Care Iconia käyttänyt kosteana kuin pari kertaa.

Löytyykö muita loistavia meikkisieniä joita kannattaisi testata? Etsinnöissä en ole vieläkään löytänyt kalliille sienelle korvaavaa, seuraavaksi pakko testata Real Techniquesin uudet sienet. 

- Kiira

*mainoslinkki

Share

Pages