Ladataan...
The domino effect

Tuotteet saatu blogin kautta

Pastelbeautylta kysyttiin haluaisinko testata uudet L.A. Girlin metallipunat ja totta kai halusin! Olen testannut aiemmin vaan Milanin metallipunaa, joten  mielelläni otin testiin nämä uutuudet. L.A. Girl on itselleni tuttu, mutta olen testannut ainoastaan merkin meikki- ja peitevoidetta.  

Näiden metallipunien koostumus on moussemainen, se muistuttaa melko paljon NYXin Soft Matte Lip Creamien koostumusta. Tuotteessa on vitamiini E:tä ja argan öljyä, joten kyseessä ei ole todellakaan kuivattava nestemäinen huulipuna. Levittäessä tuotetta huomasin eri sävyissä hieman eroja peittävyydessä, esimerkiksi Molten oli täysin peittävä jo yhdellä kerroksella kun taas Champagnenia sai laittaa erittäin monta kerrosta peittävän tuloksen saamiseen. Tuote kuivuu huulille melko hitaasti, kestää noin puoli tuntia kunnes se on varmasti tarttumaton. Metallipuna kuluu huulilta syödessä, mutta todella siististi eikä jätä tarkkoja rajoja josta se katoaisi. Punaa pystyy lisätä vanhan päälle eli se kerrostuu siististi eikä klimppiinny. Tuote on todella mukava huulilla, se ei tunnu lainkaan kuivattavalta tai kireältä. 

Sitten swatcheihin, näissä on jokaisessa pohjalla huultenrajauskynä koska en itse käytä koskaan huulipunaa ilman rajauskynää. 

Sävy Smolder on ihana ruusunkultainen nude, yksi lemppareistani. Tässä on kunnolla metallihohtoa!

Illuminate on todella vaikea kuvailla, sanoisin tämän olevan ruskea liilahtavalla metallilla.

Sävy Prism on ihana tumma violetti, joka on tummasta sävystään huolimatta todella pigmenttinen. Prism on kaikista kokeilemistani sävyistä vähitellen metallinen. 

Champagne on ainut testaamistani sävyistä joka ei oikein vakuuttanut. Vaaleasta sävystä huolimatta tässä tuntuu olevan huonoin pigmentti ja peittävyys, vasta useiden kerrosten jälkeen sävy alkoi olla peittävä. 

Viimeisenä oma lempparini, Molten! Ihana oranssipuna on todella peittävä ja pigmenttinen. Täydellinen sävy tulevaan kesään.

Hintaa L.A. Girlin metallipunilla on 6,99€ ja sävyjä jopa 18. Tuotteen löydät Pastelbeauty.fistä, suoraan tuotteesen pääset tästäOletko vielä kokeillut metallisia punia, nousiko kiinnostus? 

- Kiira

Share

Ladataan...
The domino effect

Siitä lähtien kun Lidliin rantautui Cien on se näkynyt ympäriinsä arvosteluissa. Mulla on ollut pääasiassa hyviä kokemuksia merkiltä, ja sitten pari huonompaakin. Tämä kynsilakanpoistoaine menee ehdottomasti hyvien puolelle! Kynsilakanpoistoaine on sellainen mitä käytän paljon, mutta en huomaa niissä ihan hirveästi eroa. Lähinnä jotkut kuivattavat hirveästi ja löytyy sellaisia, joilla lakkaa saa hinkata hirveästi pois. Tätä Cienin poistoainetta saa asetonilla tai ilman, tähän asti olen testannut vaan asetonillista versiota, mutta koska tämä pullo vetelee viimeisiään täytyy käydä nappaamassa asetoniton testiin.

Mikä tästä tekee niin mahtavan? No toi pumppu! Mekanismi toimii siis niin, että painat vanulapulla pumppua ja sieltä tulee tuotetta lapulle. Olen törmännyt tälläiseen muutamissa muissa tuotteissa, mutta en kynsilakanpoistoaineissa. Hintaa tuotteella on hieman päälle pari euroa, eli ihan mielettömän hyvä diili. Käy nappaamassa testiin jos et ole vielä tätä kokeillut! Muista Cien tärpeistä voin myös kirjoittaa jos kiinnostaa, tähän asti ainakin kynsilakat, vanulaput ja vartalorasva on olleet tärppejä. 

- Kiira

Share

Ladataan...
The domino effect

Moi! Tuntuu etten osaa enää aloittaa postausta ja koko kirjoitusalusta tuntuu vieraalta. Miten tää toimiikaan? Noin nelisen kuukautta blogitaukoa on takana ja vihdoin aika jatkaa siitä mihin jäin. Asiaa mielessä on ihan hirveästi ja uusia tuotteita jaettavana, mutta ajattelin aloittaa vähitellen ja tässä onkin muutama tämän hetkinen lempparituote. Osa on ollut jo kuukausia käytössä ja osa viikkoja, osa näistä on sellaisia josta monet ovat varmasti lukeneet jo muualta hypeä.

Essencen Camouflage 2in1 meikkivoide pomppasi silmiini muutama viikko sitten Nordic Style & Beauty faceryhmässä, jossa kaikki tuntuivat hehkuttavan sitä. Siitä huolimatta että rakastan monia Essencen tuotteita ja niiden edullisia hintoja, en aluksi uskonut hypeen. Tokmannilla ollessani muistin kuitenkin kehut ja neljän euron hintalappu pakotti ottamaan tuotteen mukaani. Kuten kuvasta näkyy olen sen jälkeen käynyt hakemassa vielä toisen sävynkin, joten tuote oli todellakin hypen arvoinen! Meikkivoide on todella peittävä, muttei kuitenkaan aiheuta cake-face efektiä. Pysyvyys on loistava ja tuote levittyy hyvin BB-sienellä. Ainut miinus tulee todella pienestä sävyvalikoimasta, ainakin Tokmannilla myydään tätä vain kolmessa sävyssä. 

Hourglassin Ambient Lighting paletin sain tuliaisena ulkomailta tammikuussa ja tuote on ollut siitä asti päivittäisessä käytössä. En ollut aiemmin testannut Hourglassin tuotteita, joten otin innolla tämän testiin. Parin päivän kokeilujen jälkeen tajusin miten tykkään tätä itse käyttää ja nyt paletti on pakollinen osa jokapäiväistä meikkiä. Vasemmanpuoleista sävyä laitan puuterin jälkeen kasvoille kaikkialle hieman valoa tuomaan, keskimmäistä highlightiin ja oikeanpuoleista varjostuksien päälle poskille. Kaikki sävyt tuo ihanaa heleyttä ja puuterin on ihanan kevyt.

Lorealin Infallible kiinnityssuihkeesta olin myös lukenut kehuja ja nappasin kaupasta sen mukaani testiin. Puoli pulloa on nyt käytetty ja tykkään! Tämä suihke on erilainen kuin aiemmat kiinnityssuihkeeni, koska pullon pohjalla on puuteria joten pulloa tulee ravistaa kunnolla ennen suihkuttamista. Suihke tuo hieman mattaisuutta kasvoille ja auttaa meikkiä kestämään koko päivän. 

Anastasian Modern Reneissance paletti on ollut hypessä jo varmaankin yli vuoden ja vihdoin sain sen käsiini. Tilasin omani Beautybaysta, kyseistä palettia ei ainakaan vielä saa Suomesta. Pari käyttökertaa takana ja voin allekirjoittaa kaikki kehut, ihan mieletön paletti! En ole testannut ennen ABH:n luomivärejä ja nyt on pakko hankkia lisää. Mielettömän pehmeitä, pigmenttisiä ja helposti levittyviä värejä.

Misshan Perfect Eyebrow Stylerin tilasin tammikuun lopussa kotimaisesta Bearel nettikaupasta, joka myy aasialaista kosmetiikkaa. Törmäsin kynään heidän sivuja selaillessani ja googlailujen perusteella päädyin laittamaan sen ostoskoriini, päätöstä auttoi myös 7,40€ hintalappu. Kun kynä saapui postissa testasin sitä käteeni ja ihmettelin kuinka vähän pigmenttiä tulee käteen, sanoinkin miehellekin että nyt on huijattu olo kun tätä on kehuttu. Kokeilin tuotetta kuitenkin kulmiin ja olin ihan hämmästynyt, niihin väriä tuli todella hyvin niin karvoihin kuin ihoon! Sen jälkeen kynä on ollut päivittäisessä käytössä ja en voi muuta kuin kehua. Oon käyttänyt samaa kynää nyt yli pari kuukautta ja siitä on mennyt puolet. Vertaus esimerkiksi NYXin Microbrow kynään tai Anastasian kyniin, ne mulla menevät noin kuukaudessa. Muodoltaan kynä muistuttaa ABH:n Brow Defineria, se on kolmion mallinen. Isosta kynästä huolimatta se on omiin melko paksuihin kulmiini juuri sopivan kokoinen. Iso kynä tarkoittaa myös sitä, että nykyään mulla menee per kulma se pari minuuttia jos on kova kiire. Jos joku miinus tulisi keksiä niin kynän sisältö katkesi mulla kahtia, mutta siitä ei ole ollut haittaa kun väri pysyy yhä sisällä.

Löytyykö sulta samoja lemppareita, tai onko joku näistä testilistalla? Ihanaa olla takaisin! 

- Kiira

Share