SUPERLOVE VS. SIDE TO SIDE

marinadi

 

Tässä vastakkain kaksi suht uutta musavideota/biisiä Ariana Grandelta ja Tinashelta. Toisesta tykkään ihan hulluna, toinen taas syystä tai toisesta tökkii.

Mutta miksi?

Tinashe on artisti, jonka nousevaa uraa olen silmäillyt aika pitkään. Mimmissä on paljon potentiaalia ja hän on onnistunut luomaan muista pop-r'n'b -laulajista erottuvan brändin nimenomaan musiikkivideoidensa avulla. Tai ainakin itse koen juuri musiikkivideoiden perusteella Tinashen samanaikaisesti streetiksi naapurintytöksi ja seksikkääksi tanssija-popparin yhdistelmäksi. Tinashe ei ole ikinä ollut liian "päin näköä -seksikäs", vaan kuumuus perustuu juuri herkkien ja kovien elementtien yhdistelemiseen. Tätä mun selvitystä jotenkin havainnollistaa esimerkiksi tämä ja tämä video.

Elokuun puolivälin tienoilla Tinashe pudotti uuden videosinkun Superlove, joka ei saanut multa ihan yhtä lämmintä vastaanottoa kuin aikaisemmat biisit. Tajusin itsekin, että ärsytys johtui nimenomaan Tinashen radikaalista roolimuutoksesta, sillä Superlove-video on täynnä semmoista liian ilmiselvää ja kliseistä kiehnäystä. Vaikka on suotavaa, että artistit kokeilevat erilaisia juttuja, tämä video tuntui jotenkin kamalan väkinäiseltä. Ei yhtään tinashemaiselta.

Tällaiselle r'n'b -fiilistelijälle itse biisi on ihan jees, mutta ei mikään maailmaa mullistava. En esimerkiksi vieläkään ihan kunnolla muista, miten se mene... Sen vuoksi tuli sellainen fiilis, että vähän höttöinen kappale on haluttu vaan saada myytyä pelkällä seksillä - ja vieläpä tosi kliseisellä sellaisella. Vähän niin kuin se Fergien M.I.L.F. Money biisi, josta kirjoitin kesällä.

Sitten taas Ariana Granden uusi sinkkuvideo Side To Side, jossa mukana on myös Nicki Minaj. Mimmit esittivät biisin ja sen videon teemaa mukailevan setin ensimmäistä kertaa VMA:ssa – ja kaikessa kliseisyydessään se taas jotenkin toimi tosi hyvin. Hämmennyin itsekin, miten kaksi periaatteessa tosi samanhenkistä musiikkivideota voivat herättää niin erilaisia fiiliksiä, koska onhan myös Ariana Grande brändäytynyt söpöksi naapurintytöksi. Tulin siihen tulokseen, että Side To Side on jo lyriikoiltaan niin suora, että eihän videokaan voisi olla mitään muuta. Ja tietty Nicki Minajin läsnäolo vaikuttaa merkittävästi siihen, miksi Wrist icicle, ride dick bicycle -riimittelyä ei edes meinaa tajuta. Jos jollain musavideolla näkee fiiteissä mukana olevan Nickin, ei oikeastaan voi edes odottaa mitään muuta kuin öljyttyjä tissejä ja jäätävää panemisläppää... :D

Myös biisinä Side To Side on Superloveen verrattuna huomattavasti parempi. Hyvä ja tarruva pop-kappale, jonka laittaa enemmän kuin mielellään reippaalla iltalenkillä korvanapeista soimaan.

Ehkä tästä videoiden kamppailusta voidaan tulla siihen lopputulemaan, että ennemmin överit kuin vajarit!

Mitä te ootte näistä artisteista, videoista ja biiseistä mieltä?

Share

Kommentit

No mielummin överit kuin vajarit :D Mä kyllä diggaan tosta side to sidesta tosi paljon, mutta voiko Nicki koskea mihinkään joka ei muuttuisi kullaksi? Ja onhan Arianan ääni aivan mieletön, harmi vaan että aika usein laulun sanoista ei jotenkin saa helposti selvää. Tosin mä kyllä muutenkin kuulen laulun sanat yleensä vähän päin honkia!

Mari_DBHH
marinadi

Jee kiva että oot samoilla linjoilla!

Ja totta, Nickillä on kyllä kunnon magic touch! Kyllä munkin tulee aika usein tsekattua lyricsit vielä biiseistä erikseen, ekoilla kuulemilla ei todellakaan saa aina kaikesta selvää. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.