Syksy on täällä!

A dream come true

En voi hehkuttaa tarpeeksi, kuinka ihanaa on kun syksy on taas täällä ja mikä parasta niin yliopisto on taas alkanut! Elokuun loppupuoli ja syyskuun alku meni alkuhulinoissa, kun olin tuutorina toivottavamassa meidän uusia opiskelijoita tervetulleeksi yliopistolle ja järjestämässä jos jonkinlaista ohjelmaa. Mutta nyt fuksihulinoista on suurin osa jo onneksi takana ja pääsee omien opiskelujuttujen pariin. Tuossa jo aikaisemmassa postauksessa vähän jo kirjoittelinkin, mitä kaikkea tältä vuodelta odotan, vaikka koko ajan odotukset lisääntyvät, kun uusia kursseja lähtee käyntiin.

Yksi parhaista kesän aikana tapahtuneista muutoksista on ollut se, että rakas siskoni pääsi opiskelemaan myös Tampereelle ja muuttikin elokuussa tänne. Siskoni tulee varmaan pyörimään blogijutuissani, sillä hän pitää myös blogia lähinnä psykologian opinnoista ja opiskelijaelämästä yleensä, muistakaahan tsekata! Siskoani saan kiittää myös tämän päivän asukuvista ja toivon, että hän ottaa niitä myös jatkossa!

Itsellä oli tänään tosiaan ihanan rento päivä, sillä luentoja oli vain yksi 10-12, mutta sitäkin haastavampi sillä kyseessä on Suomen kielen äänne-ja muoto-opin kurssi, josta tulee myös liki joka kerta kotitehtäviä ja tunneilla kuunteleminen on välttämätöntä. Saati, että kurssi on yksi harvoja, joissa on oikeasti läsnäolopakko. Tähän mennessä kurssi on ollut jopa paikoin mielenkiintoinen, mutta odotan jo kauhulla että pääsemme syvemmälle kurssin sisältöön, jossa odottavat morfeemianalyysit ja muut sanahirviöt..

Luennon jälkeen olimme sopineet siskoni kanssa menevämme yliopiston viereiselle kirpputorille, josta löytyy aina taatusti jotain ostettavaa! Tämä on hyvä ottaa huomioon silloin jos yrittää olla ostamatta mitään.. Itsekin taisin toissa päivänä heittää poikaystävälle kuuluisan lausahduksen, että nyt en kyllä osta enää uusia vaatteita ainakaan vuoteen. Mutta toisin kävi. Toki itseä voi aina lohduttaa sillä, että ostaa käytettyjä eikä upouusia vaatteita. Kirpputorilta tarttuikin mukaan uudenveroinen collegepaita (4€), tekonahkainen kellohame (3€) ja neuletakki (3€). Ei siis mielestäni yhtään hullumpi reissu. Lisäksi tein juuri viikko sitten niin suuren siivouksen vaatekaappiini, että olen viime aikoina luopunut useammasta vaatteesta  kuin olen ostanut tilalle. Selityksiä on monia..

Nahkatakki (Vero moda), neulepaita (h&m), huivi (gina tricot), farkut (h&m), laukku (anna field) ja saappaat (tuntematon).

Kirpputorilta jatkoimme matkaa Sorsapuistoon, jossa oli pakko käyttää hyväksi kerrankin mukana olevaa "omaa valokuvaajaa" ja räpsiä pari asukuvaa tämän päivän asusta. Kuten asustani varmasti näkyy, niin rakastan aivan valtavasti syksyn pukeutumista! Tästä kertoo jo vaatekaappini, jossa on enemmän neuleita ja neuletakkeja kuin mitään muita vaatteita.. Eikä sovi unohtaa saappaita ja superpaksuja kaulahuiveja. Syksy onkin kaikin puolin lempivuodenaikani rankkasateineen ja kurakeleineen.

Ihanaa syksyä kaikille! Nauttikaa myös niistä sadepäivistä (joita tuntuu riittävän)!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.