Ladataan...
Eat, Play, Love

Kaupallinen yhteistyö: TwistBe

Sain kesällä kunnian tutustua TwistBen kokonaisvaltaiseen luonnonmukaiseen ihonhoitoon keskittyvään myymälään ja samalla sain kuulla yrityksen konseptista laajemmin TwistBen ihanan Katin toimesta.

Ihastuin ajatukseen TwistBen takana; perustajat haluavat tarjota asiakkailleen kosmetiikkatuotteita jotka ovat vaikuttavia, luonnonmukaisia ja mahdollisimman luomua ja joissa on mahdollisimman hyvä hinta-laatusuhde. Mahtavaa ja harmillisen  harvinaista tuntuu olevan tällainen toiminta, jossa yritys haluaa varmistaa asiakkailleen mahdollisimman laadukkaat tuotteet ja aidosti näkee vaivaa sen eteen että asiakas saa rahoilleen vastinetta. 

Ei ole todellakaan itsestäänselvää eikä varmasti helppoa valita valikoimiin ainoastaan sellaisia tuotteita, joiden takana voi seistä sataprosenttisesti niin raaka-aineiden laadun, vaikuttavuuden, luonnonmukaisuuden kuin eettisyydenkin puolesta. TwistBe varmistaa myymiensä tuotteiden luotettavuuden vierailemalla mahdollisuuksien mukaan toimittajien luona ja haastattelemalla heitä tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperästä. Katin mukaan näin voidaan varmistua siitä, että heillä on valikoimissaan vain "hyvien tyyppien" tuotteita. Miten ihanaa, että joku on tehnyt taustatutkimuksen valmiiksi ja minun kuluttajana tarvitsee vain kävellä sisään liikkeeseen ja valita näistä tarkan seulan läpäisseistä tuotteista se itselleni sopivin!

TwistBen myymälä sijaitsee Kampissa Lapinlahdenkadulla ja sen lisäksi tuotteita saa myös verkkokaupasta. TwistBen tuotevalikoima sisältää paitsi luonnonmukaista kosmetiikkaa, myös kaikenlaista muuta kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon liittyvää kuten kauneusruokaa ja ihoystävällisiä pesuaineita. Kosmetiikkavalikoima on laaja ja kattaa kaiken hiustuotteista meikkeihin. Brändikattauksesta löytyy niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin merkkejä.

TwistBen perustajat ovat kaikki kolme opiskelleet kosmetiikan valmistusta ja ovat asiakkaidensa apuna sekä myymälässä että verkkokaupan puolella. Heillä on tavoitteena auttaa asiakkaita aidosti ja lisätä heidän tietotaitoaan ihonhoidosta, niin että asiakkaat oppivat tekemään järkeviä valintoja hoitaakseen ihoaan kokonaisvaltaisesti. 

Tuotteiden lisäksi TwistBe tarjoaakin asiakkailleen kokonaisvaltaisen ihonhoidon verkkovalmennusta, jolla käsitellään elintapojen merkitystä ihon kuntoon, opitaan hyviä ihonhoitorutiineja huonojen tilalle sekä lukemaan inci-listoja ja shoppailemaan vaikuttavaa, laadukasta kosmetiikkaa. Pääsin tutustumaan Uusi alku ihollesi -kurssin sisältöön ja täytyy sanoa että se oli melkoisen mieltä avaavaa!

En ole aiemmin tajunnutkaan, kuinka kokonaisvaltaisesti ihoaan voi hoitaa myös muuten kuin kosmetiikan muodossa. Kauhistuin siitä, kuinka kaltoin olen kohdellut ihoani paitsi elintavoillani, myös syöttämällä sille myrkkyjä huonojen kosmetiikkatuotteiden muodossa vuodesta toiseen. On hassua, kuinka paljon kiinnitän huomiota elintarvikkeiden lisäaineisiin, kun samalla kuormaan kehooni turhia kemikaaleja kosmetiikan muodossa. No, onneksi aina ehtii muuttaa tapojaan parempaan suuntaan!

Suosittelen kaikkia kauneudesta ja terveydestä kiinnostuneita tutustumaan verkkovalmennukseen. Itse ainakin koen saaneeni hyvät eväät laadukkaamman kosmetiikan löytämiseen siitä katteettomien mainoslauseiden ja kemikaalien merestä, jossa kuluttajana on helppo eksyä harhateille ja hassata rahansa huonoihin ja tehottomiin tuotteisiin, jotka pahimmillaan voivat hoidon sijaan tehdä iholle vain hallaa.

Kaiken kaikkiaan voin vain suositella tutustumaan TwistBen tuotteisiin ja ihanaan, aidosti palvelevaan myymälään ja verkkokauppaan. Aiemmin totesin etten itse ole luonnonmukaisen kosmetiikan saralla vielä mikään konkari, ja rakastankin ajatusta että voin luottaa kohtaloni TwistBen ammattilaisten käsiin seuraavan kerran kun päätän päivittää kosmetiikkavarastoani ja haluan löytää uuden luonnonmukaisen tuotteen.

Ladataan...
Eat, Play, Love

Olen todella tarkka yhdestä asiasta taloudemme ruokahuollossa - nimittäin siitä, että mitään ruokaa ei heitetä roskiin ellei ole ihan pakko. Olen todellinen jätemylly ja suunnittelen usein ruokia siltä pohjalta, mitä milloinkin on menossa huonoksi. Koen suurta tyydytystä kun saan loihdittua jotain kekseliästä jo homeen partaalla olevista tuotteista.

Tällä viikolla olen saanut olla tyytyväinen itseeni jo useampana päivänä: vanhentumassa oleva kerma sai uuden elämän kantarellipastassa, edellisenä päivänä keitetty spagetti sekä tilli- ja persiljapuskat muotoituivat pestopastaksi ja rohkeimpana vetona uskaltauduin kokeilemaan myös mehulingosta ylijääneen kasvismäskin hyödyntämistä ruuanlaitossa. 

Punajuuri-porkkana-omenamehun ylijäämäkuitu soveltui loistavasti suolaisiin lettuihin! Tein letut pinaattilettujen tapaan ja nautimme ne pojan kanssa puolukoiden kanssa. Näihin lettuihin käytin puolet aamulla lingotun mehun mäskistä eli kuituja oli suurinpiirtein kahden punajuuren, 1,5 porkkanan ja puolikkaan omenan verran.

Kasvisletut mehumäskistä

3 munaa

3 dl kauramaitoa

3 dl kuplavettä

3 dl jauhoja mitä kaapista sattuu löytymään (tässä seos hienoja ja puolikarkeita spelttijauhoja)

~ 1,5-2 dl mehustusmäskiä

0,5 dl öljyä tai voisulaa

ripaus suolaa

 

Vispilöi kananmunat sekaisin kauramaidon kanssa. Vispilöi jauhot sekaan vähän kerrallaan ja laita sekaan myös kasviskuitu ja suola. Lisää lopuksi öljy tai voisula joukkoon ja jätä turpoamaan noin puoleksi tunniksi. Jos sinulla on kiire päästä syömään, voit myös paistaa letut heti.

Ennen paistamista lisää kuplavettä sen verran, että taikina on sopivan juoksevaa. 

Paista letut voissa tai öljyssä rapeiksi ja nauti sokeroitujen puolukoiden tai hillon kera.

Ladataan...
Eat, Play, Love

Olen suuri brunssien ystävä. Tykkään aamiasruuasta ja siitä, että saa maistella useampia suolaisia ja makeita juttuja. Iltapäivätee-konseptissa on jotain samaa kuin brunssissa; voi makustella eri lajeja leipäsiä ja muita pieniä suolaisia ja makeita herkkuja ja ohessa litkiä kuppikaupalla teetä.

Olen halunnut kokeilla Kämp Brasserien iltapäiväteetä jo pitkään. Nyt sopiva tilaisuus aukesi, kun mietiskelin synttärilahjaa parhaalle ystävälleni, joka sattuu olemaan teen suurkuluttaja. Pikkulapsiarjessa emme ehdi näkemään ihan kahdestaan yhtä paljon kuin aiemmin, joten oli ihanaa antaa lahjaksi hetki yhteistä aikaa teen ja herkkujen merkeissä.

Kämp Brasserie on miljöönä niin kaunis ja eksklusiivinen, että se sopii aivan loistavasti tällaiseen iltapäivän rauhalliseen teehetkeen. Teen saa valita 14 teen listalta, jolta löytyy mustia, vihreitä ja valkoisia teelaatuja sekä yrttihaudukkeita. Teen kanssa tarjoiltavat herkut tuodaan hopeisen värisellä kerrostarjottimella, joka lisää luksuksen tuntua.

Nautimme teetämme lähes parin tunnin ajan kaadellen pöytään tuoduista kannuista yhä uusia annoksia kuppeihimme. Suolaiset ja makeat herkut nautimme yksi kerrallaan hitaasti pala palalta, jutustellen samalla. Ihanaa luksusta pikkulapsiarjen hektisyyteen ja keskeytyksiin tottuneelle!

 

Tarjottimen suolaisesta kerroksesta löytyi kurkku-tuorejuustosandwich, sienitarteletti pikkelöidyillä kanttarelleilla, pieni toast skagen -henkinen leipänen sekä Viinitarhurin juustoa. Makeassa kerroksessa taas oli macaron, suklaakreemikuppi mangolla, gâteau russe -leivos ja skonssi, jonka kanssa tarjoiltiin kermavaahtoa ja hilloja. Kaikki pikkujutut olivat tosi herkullisia mutta erityisesti meihin teki vaikutuksen skonssi, joka oli vaan aivan ihanan makuinen! En muista olenko itseasiassa ennen edes maistanut skonssia, mutta ainakaan en ole sisäistänyt tämän loistavan leivonnaisen erinomaisuutta. Vähän niinkuin laskiaispulla, lettu tai köyhä ritari mutta parempaa! Täytyy ehdottomasti leipoa näitä joskus kotona, sopisivat vaikka brunssille mahtavasti.

Kaiken kaikkiaan meidän iltapäiväteehetki oli ihanaa luksusta arkeen, suosittelen ehdottomasti rauhalliseen seurusteluhetkeen ystävän kanssa tai miksei vaikka treffeille!

Iltapäivätee tarjoillaan Kämp Brasseriessa maanantaista lauantaihin kello 15-18.

Pages