Ladataan...
Ei Beigeä

Hei!

Pitkästä aikaa!

Blogin kohtalo on auki koska mielessä pyörii seuraavanlaisia asioita:

Onko mulla mitään asiaa?

Haluanko kirjoittaa blogia?

Ja jos haluan niin ehdinkö?

Lukeeko kukaan enää blogeja? 

En oikein tykkää tästä että tämä vain on täällä. Haluan että se joko on aktiivinen tai ei ole ollenkaan.

Näitä asioita pohdiskellessani julkaisen kuvan joka on otettu Brysselissä jonne matkustin neljän ystävän kanssa yllättämään yhden siellä asuvan ystävän. 

 

 

Älkää kysykö tuosta nukesta. En jaksa selittää.

Älkääkä kysykö minun naamasta. En pysty selittämään.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Ei Beigeä

 

 

Meillä ei napero ole vielä kauhean kiinnostunut Pikku Kakkosista tai muista lapsille tarkoitetuista ohjelmista. Ehkä toviksi pysähtyy katsomaan jos tulee jotain musiikkia mutta muuten käyttää aikansa mieluummin tuolilla/pöydillä/hyllyillä kiikkumiseen tai muilla tavoin itsensä vahingoittamiseen kuin siihen että istuisi kivasti paikoillaan katsomassa televisiota.

 

Niin ja tietenkin jotkut mainokset ja Uuno Turhapuron elokuvassa soinut tango(?) villiinnyttävät lapseni tanssin pyörteisiin ja kenopallojen iloinen ruudussa heiluminen pysäyttää muun maailman. 

 

Kunnes löysimme Baby Einsteinin. Yksinkertaistaen sen pitäisi tehdä lapsestani nero mutta sillä ei oikeastaan edes ole mitään väliä. Vain sillä on väliä että lapseni rakastaa sen katsomista. 

 

 

Siinä se muksu jumittaa ja unohtaa vaaralliset kiipeilyharrastuksensa tai äidin kintuissa huutamisen. Ja äiti juo kahvia ja selaa facebookia niinkuin villeinä lapsettomina aikoina.

 

Tilanne on eskaloitunut siihen että tänä aamuna muksu kantoi pleikkarin ohjaimen minulle ja käskevään sävyyn karjahteli josta päättelin että ohjelma tulisi päälle laittaa. Ja niin alkoi Baby Einsteinin värikkäät kuvat ja klassiset musiikit pauhaamaan ja meidän Nakkinokka köllötti ihan muina sohvaperunoina ja antoi minun rauhassa meikata ja pukeutua. Ja sitä en muista tapahtuneen koskaan ennen! Ja eikö tuo ole jo osoitus uskomttomasta ja muita lapsia paljon edellä olevasta melkoisesta nerokkuudesta.

Enkä välitä siitä kuinka hänen aivonsa sulavat ja kehitys on pilalla. Ei se minun jaloissa kiljuminen ja määkiminen kovin paljon kehittävämpää voi olla.

Ja kuulin myös Youtubessa olevasta videosta "stora maskiner" jossa ilmeisesti vilisee nimensä mukaisesti isoja koneita. Ja Nakkiksen traktorirakkauden tietäen se voisi olla seuraava hitti. 

Kiitos Youtube. Teet äitiydestä mukavampaa.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Ei Beigeä

Torstai 1.9. oli ensimmäinen työ/päiväkotipäivä.

 

Perjantai 2.9. oli ensimmäinen saikkupäivä koska muksulla flunssa ja korvatulehdus.

 

No maanantaina uusi yritys. Lapsi jää taas itkien hoitoon ja oma olo on paska. Tiistaina sama homma ja sitten illalla lähdetäänkin sinne Ouluun sillä ambulanssilla ja siinä meneekin aikalailla koko loppuviikko.

 

Ja nyt vihdoin! Ensimmäinen kokonainen viikko töissä ja päiväkodissa! Loppuviikosta muksu ei enää niin sydänjuuriin sattuvasti itke kun jää hoitoon mikä helpottaa omaa oloa. Ja hakiessa voi portin takaa nähdä että leikkiikin siellä jo eikä vain mökötä. 

 

Huomioita uudesta arjesta:

 

 

  • Turha yrittää meikin kanssa mitään hullua kuten eyelinereita. Huulipuna on nopeampi ja pelastaa paljon.

 

  • En tiedä onko tuo takki tarpeeksi vai liian mauton.

 

  • En ole edelleenkään oppinut laittamaan asioita valmiiksi illalla jotta aamulla olisi helpompaa. 

 

  • En osaa miettiä ruokia monelle päivälle. Ja jos mietinkin niin en sinä päivänä haluakaan sitä mitä ajattelin ja siellä kaupassa pitää roikkua joka päivä ja sinne menee helvetisti rahaa.

 

 

 

 

  • En myöskään osaa tehdä itselleni eväitä vaan syön jotain epämääräistä kuten kasvispihvejä ketsupilla. Ja todella mauttomia kasvispihvejä joista tulee vain paha mieli. 

 

  • On ihanaa kun lapselle ei tarvitse miettiä monta ruokaa päivässä. Hoidossa on jo syöty lounas ja välipala. (Tai heitelty lattialle, riippuu päivästä.)

 

  • Koti on mukavampi paikka kun sieltä pääsee välillä pois.

 

Ja mitä perjantaina saa huomata? Muksulla vuotaa räkä nokasta ja yö menee yskien. Rukoillaan ettei kummemmaksi muutu ja ettei mene taas korviin tulehdus koska lapsen marinoiminen antibiooteilla uudestaan näin lyhyen ajan jälkeen ei oikein houkuttele. 

Share
Ladataan...

Pages