Ladataan...
Ekosti Ihana

Tässä helppo tapa toteuttaa Scarlett Johanssonin look suoraan punaiselta matolta.

 

 

Rakkaudella

Viola

MISSQA
www.missqa.com

http://missqa.tumblr.com

www.youtube.com/ethicalbella

 

Share

Ladataan...
Ekosti Ihana

Tässä upea ja näyttävä glamourlook, joka sopii niin illalliselle kuin punaiselle matollekin:) Tämä juhlakampaus on äärettömän helppo toteuttaa itse, vaikka ei ehkä ensinäkemältä uskoisi.

Tsekkaa helpot ohjeet täältä:

 

 

Share

Ladataan...
Ekosti Ihana

Erilaiset lettikampaukset näkyvät aina uudestaan ja uudestaan sekä katukuvassa että punaisella matolla. Lettikampaus ovat ihana varsinkin talvella, sillä se pysyy kauniina niin lumisateessa kuin räntätuiskussakin eikä pipokaan saa sitä läsähtämään. Lisäksi tämän voi toteuttaa ilman fööniä tai muotoilurautaa ja täysin ilman muotoilu- tai viimeistelytuotteita!

Tässä siis vinkit yhteen tapaan modernisoida perinteinen ranskalainen letti. Olkaapa hyvät.

 

Viola

ekostiihana@blogspot.com

youtube.com/violaemilia

www.missqa.com - ethical luxe fashion & beauty

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Ekosti Ihana

Oletteko jo kuulleet Green Awards -gaalasta? The Green Awards gaalan tarkoituksena on nostaa esiin henkilöitä, yhtiöitä ja ideoita jotka osoittavat luovia ja tehokkaita tapoja ympäristöä säästäviin tekoihin taikka promotoineet sen puolesta näkyvästi. Gaala sai alkunsa vuonna 2006 ja sen suosio on kasvanut hurjaa tahtia joka vuosi. ( www.greenawards.com )
 

Tänä vuonna yksi kategoria oli The Best Green International Celebrity, jonka voittaja valittiin yleisöäänestyksen perusteella. Palkinnon pokasi tällä kertaa ihana supermalli Gisele Bündchen. Kaunotar kisasi samassa sarjassa muun muassa Stingin ja Paul McCartneyn kanssa.


 
Mallin työn ohella Gisele on tehnyt lukuisten eri kampanjoiden kanssa töitä suojellakseen luontoa ja ympäristöä. Hän on muun muassa toiminut UNEP hyväntahdon lähettiläänä vuodesta 2009 sekä kampanjoinut ahkerasti sademetsien puolesta.

 


 
Gisele on loistava esimerkki siitä, että voi tehdä muotialalla töitä ja silti ajatella luontoa sekä tehdä ympäristöä säästäviä valintoja!!!
 
 
Viola / Ekosti Ihana
ekostiihana.blogspot.com
www.missqa.com
 

Share

Pages