Ladataan...

.....niitä naisia jotka tahtovat maailmaan lisää lapsia, itkevät jos tulee kymmenennen mukulan kanssa keskenmeno ja olettavat että kaikki naiset tahtovat vaan olla synnytyskoneita. 
     *Hankkikaa oma elämä, lakatkaa punkemasta niitä kakaroita tähän maailmaan, jossa on jo muiden vaikea elää. 

......niitä kakaroita, jotka olettavat olevansa maailman napoja ja tekevät mitä tahtovat, koska heille ei saa tehdä mitään, heitä ei saa komentaa, mutta he saavat tehdä mitä itse huvittaa.
      *Kolhikaa itsenne niin pahasti että ette voi enää ikinä perseillä tuolla ulkona, niin että muille meinaa tapahtua jotain ikävää. 

.....kaikenmaailman kitisijävinkujia, jotka pomottavat foorumeilla ja luulevat että kun joku henkilö on sanonut asiaa Y, on hän automaattisesti tämän kitisijän puolella. 
      *Mitä luultavammin hän ei ole sinun puolellasi, mutta sinähän et sitä voi käsittää

........miehet, jotka luulevat olevansa komeita, aivan vastustamattoman komeita, mutta kun et heti tee niinkuin hän olettaa sinun tekevän, olet huora.
      *Unelmoin maailmasta jossa miehiä ei tarvittaisi muuhun kuin niihin likaisimpiin tehtäviin, jos niihinkään. 

 

Ei vaan jaksa. 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Joskus heinäkuussa tai elokuun alussa, huomasin rakkaalla lihamurekkeellani, jonka lajiksi määritellään kotikissa, patin toisen takajalan melko nivusissa. Luonnollisesti säikähdin, että nyt sillä on syöpä. Patti ei tosin kasvanut, eikä häirinnyt kissaa millään lailla. Päätin kuitenkin käyttää kisun eläinlääkärillä, jossa ensin otettiin se joku ihmeen näyte, tökittiin pattiin neulalla ja ne sitten lähetettiin patologiselle. No, vastausta ei pystytty saamaan, joten vuorossa oli sitten leikkaus. Mutta älkää pelätkö, tämä ei ole surullinen vain iloinen postaus, ( mitä nyt kisun mamilla eli allekirjoittaneella, meinasi kärytä käämi pariin otteeseen ), sillä leikkauksen päätteeksi eläinlääkäritäti ilmoitti, että patti näytti aivan pelkästään rasvapatilta. Se otettiin ulos ja kissalle laitettiin tikit ja satelliittiantenni. 

Mutta kyllä siinä oli hermoissa pidättelemistä ( kyllä, sanoin juuri niin ), koska katti mennä kolahteli pitkin kaikkea. Aluksi tietenkin vain leikki spagettia, kun hänet toin kotiin. Makasi omimassaan laatikossa ( matalassa, ei mikään pahvilaatikko ) ja, no, leikki spagettia. Mutta kun selvisi kunnolla nukutuksesta, niin alkoi se törmäily. Ja hän todella törmäili joka paikkaan. Muun muassa minuun. Kun tuollainen antennipää tulee illalla, nukkumaanmennessä tyynylle ja lösähtää naamaasi vasten, niin et siinä paljon nuku. Antenni vie vielä enemmän tilaa kuin kissa, joten tyyny vietiin todella tehokkaasti. Ei haittaa, jos kissalla on kaikki hyvin, hyvä nukkua, niin voin minä nukkua ilman tyynyä pari viikkoa. 

Eläinlääkäriasemalla, jolla kävin, sain hyvää palvelua, olen sitä käyttänyt aikaisemminkin ja aina yhtä ystävällistä on ollut. 

Nyt, katilla on siinä tassussa kalju kohta, joka alkaa kasvaa karvaa taas ja kaikki on muuten hyvin. 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Haasteen tästä satsista tekee lähinnä tuo Gibbsin kirja. Hän kun on kirjoittanut sen ALLE 18-vuotiaana ja sen kyllä huomaa tyylissä. Haasteen tuosta tekee se, että pystynkö lukemaan noin nuoren kirjoittaman kirjan. Ja heti alussa rupesi ärsyttämään. Olen kai hieman outo, kun jo kirjailijan esittely ärsyttää. 

"Viidentoista vuoden ikäisenä hän ryhtyi lähettämään säännöllisesti tekstejään nettiin nimimerkillä Canse12 ja vietettyään kolme vuotta internetin parrasvaloissa hän asetti tavoitteekseen täydellisen maailmanvalloituksen." 

Takakansiteksti kuuluu:  "Suljin silmäni ja tunsin hänen veitsenterävien hampaidensa keveän painalluksen vasten kurkussani sykkivää valtimoa ennen kuin toinen niistä puhkaisi ihoni ja painui syvemmälle." 
Wow, talking about cliche, kysymys nyt kuitenkin ON vampyyreistä. En tiedä miten tässä käy, mutta aion yrittää lukea tuon loppuun, alku tosin ei vaikuta lupaavalta. 

 

Marraskuu on taas lähestymässä, aivan kulman takana ja minun pitäisi keksiä idea/aihe Nanowrimoon kirjoitettavakseni, mutta kaikki tuntuu olevan jo niin käytettyä. Eräs ideani oli kirjoittaa joku tarina inkoista. Mutta en tiedä. Alan panikoida jo nyt, koska 50,000 sanaan tarvitsee kyllä taustatutkimusta jonkun verran, mutta jos ei ole aihetta ei voi tutkiakaan mitään. 

Share
Ladataan...

Pages