Ladataan...

Mut heitettiin tänään ulos yhdestä facebookin lukijaryhmästä, koska olen ateisti ja sanoin asiasta X, tai oikeastaan pyysin, oman mielipiteeni. Eräs tässä kyseisessä ryhmässä, alkoi tuputtamaan uskontoaan ja pyysin että ei nyt alettaisi saarnaamaan. Ylläpitäjä vetosi uskonnonvapauteen tai mikä perkele se nyt onkaan, sanoen että kaikillahan täällä on uskonnonvapaus. Ja että kyseinen henkilö oli vain kirjoitellut lapsuusmuistoistaan. LAPSUUSMUISTOISTA my ass. Ja sitten ylläpitäjä sanoi vain ettei näe mitään saarnaamista tässä. Ja poisti minut. Tässäkohtaa, sananvapauttani riistettiin ankarasti. Ja koska olen vielä ateisti, omaa vapauttani riistettiin myös, koska en ollut samaa mieltä kuin nämä saamarin uskovaiset, jotka tunkevat sitä omaa sheittiaan jokaiselle kirkkain silmin. 

Viikolla, sananvapauttani riistettiin, bannaamalla minut eräältä foorumilta, jossa puhuttiin linnuista. Yp siellä antoi banaania koska mukamas syyttelin ymsyms keksittyä skeidaa. Omasta mielestäni vain sanoin totuuden asiasta joka oli jo kauemmin minua haitannut tuolla. Eräs uusi jäsen kys. foorumilla, oli aikaisemmin, saavuttuaan foorumille, alkanut hyökkäilemään kimppuuni. Arvosteli käyttämiäni sanoja, viisasteli muutenkin ja kiusasi minua. Ja nyt, kun kyseenalaistin tämän henkilön toiminnnan, ylläpito, joka on selvästi rähmällään kyseisen henkilön suuntaan, joka on alkanut käyttäytyä foorumilla kuin olisi itse ylläpitäjä, mahtailla ja muuta, sain siis bannia. Mutta kas vain kun ylläpito ei näe asiaa näin ja koska minulla ei ole mitään mahdollisuutta näyttää toteen, mitä tämä henkilö on tehnyt minulle, kärsin siis bannin jälkeen edelleen siitä, että tämä henkilö jatkaa omaa näytelmäänsä foorumilla. 

Joten, missä tässä on sananvapautta, kysyn vain?

Share
Ladataan...

Ladataan...

Menkat, ne pelkästään naisia koskevat kidutuspäivät. Jostain lukenut että miehillä on helppoa, naiset joutuvat pitämään vaippoja melkein koko elämänsä. Ensin vauvana, sitten aikuisena ja lopulta vielä vanhana. Miehillä on sentään helppoa. Jälleen meitä sorretaan ja miksi? Vain siksi, että joku saisi tuntea mielihyvää, lykätä naisensa paksuksi. Mutta entäs kun ei tahdo kakaraa? Mitä niillä sillon tekee? Ei mitään. Ja kun olisivatkin edes sellaset huomaamattomat, mutta hyvin usein, ensimmäinen päivä menee kipuillessa ja sellaisessa tilassa, ettei tekisi mieli poistua vessasta ollenkaan. 

Ja sitten kun ne edes alkaisivat. Sitä vahtaa kokoajan, että huomaisi edes vähän punaista. Että saisi sen taas kerran pois päiväjärjestyksestä. *huoh* Mä olen niin saanut tarpeekseni naisen elämästä. 

Share
Ladataan...

Ladataan...

.....niitä naisia jotka tahtovat maailmaan lisää lapsia, itkevät jos tulee kymmenennen mukulan kanssa keskenmeno ja olettavat että kaikki naiset tahtovat vaan olla synnytyskoneita. 
     *Hankkikaa oma elämä, lakatkaa punkemasta niitä kakaroita tähän maailmaan, jossa on jo muiden vaikea elää. 

......niitä kakaroita, jotka olettavat olevansa maailman napoja ja tekevät mitä tahtovat, koska heille ei saa tehdä mitään, heitä ei saa komentaa, mutta he saavat tehdä mitä itse huvittaa.
      *Kolhikaa itsenne niin pahasti että ette voi enää ikinä perseillä tuolla ulkona, niin että muille meinaa tapahtua jotain ikävää. 

.....kaikenmaailman kitisijävinkujia, jotka pomottavat foorumeilla ja luulevat että kun joku henkilö on sanonut asiaa Y, on hän automaattisesti tämän kitisijän puolella. 
      *Mitä luultavammin hän ei ole sinun puolellasi, mutta sinähän et sitä voi käsittää

........miehet, jotka luulevat olevansa komeita, aivan vastustamattoman komeita, mutta kun et heti tee niinkuin hän olettaa sinun tekevän, olet huora.
      *Unelmoin maailmasta jossa miehiä ei tarvittaisi muuhun kuin niihin likaisimpiin tehtäviin, jos niihinkään. 

 

Ei vaan jaksa. 

Share
Ladataan...

Pages