Ladataan...

Mä tiesin sen taas! Masennus meni ohi jouluksi ja nyt taas olen elävien kirjoissa. Se joulukin kyllä meni ja uusi vuosi. Oli aika normi  joulu: oltiin kotona ja tapsana kokoonnuttiin sitten suvun kanssa syömään. Sain taas ihania lahjoja, joista olen hyvin kiitollinen. Itse asiassa tälläkin hetkellä istun ja kirjoitan tässä yöpuku päällä, jonka sain lahjaksi. Tämä on niin ihanan lämmin ja pehmeä, ja voin taata käyttäväni tätä aina kun mulla on kotipäivä.

Tästä päästääkin kätevästi seuraavaan asiaan, nimittäin tämän talven ja tulevan kevään aikana uskon, että niitä kotipäiviä tulee paljon koulun takia. Opinto-oikeuteni umpeutuu kesäkuun lopussa ja sehän tarkoittaa sitä taas, että kaikki kurssit on oltava käytynä ennen sitä. En siis aio kirjoittaa ylioppilaaksi vaan käyn vain lukion kurssit ja saan lukion päättötodistuksen. Vähän on jo syksyn suunnitelmia hahmoteltuna, mutta niistä sitten kun sen aika on.

Uudenvuoden juhlinta meni kotona Janeten ja koirien kanssa. Oli tosi kivaa vaikka ei tehty mitään erikoista. Olin kyllä vuoden vaihtuessa ulkona, mutta en nähnyt kuin yhden vilauksen raketista, hups.  Seuraavana päivänä näin Tinjan pitkästä aikaa kunnolla ja vaihdettiin kuulumiset. Siinä sekin vierähti. 

Olen nyt viikon yrittänyt syödä terveellisemmin, tavoitteena pudottaa painoa. En nyt ota tästä kauheesti stressiä, vaan meen fiiliksen mukaan ja silleen mikä tuntuu hyvältä. Tämä viikko on mennyt ainakin tosi hyvin ilman mitään ihmeellisyyksiä. Vielä on kumminkin pitkä matka tavoitteeseen, jota mulla ei edes vielä ole. 

Äidinkielen opettajan sanoin pitäisi olla jo "hyvässä vauhdissa" luettavan kirjan kanssa, josta tehdään ensi viikolla essee. Noh... Mun vauhti on siinä pisteessä, että olen valinnut kirjan. Puolustukseni sanottakoon se, että valitsin jo kirjan joka oli kätevästi netissä, mutta se poistui vuoden vaihtuessa, joten piti valita uusi. Ehkä menen siihen tutustumaan nyt.,

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Niin se kesä vaan meni. Mun on vaikea sanoa viime kesää kesäksi, koska puuttui ne helteet.. En tiedä mitä edes tein kesällä. Puhuin puhelimessa, olin kotona, pokehuntilla, näin kavereita. Ihan kiva kesä, mutta ei mene parhaimpien kesien joukkoon.

Olen nyt rehellinen. Mun elämä ei tällä hetkellä ole mitään juhlaa. Tai mitään tasaista arkeakaan. Olen masentunut. Tiedostan jopa syytkin, joita en nyt halua lähtee tässä sen kummemmin availemaan, mutta ajatukseni ei tällä hetkellä ole kauhean kepeitä. Ulospäin se ei ehkä ihmisille näy. Käyn sovituissa menoissa, teen sovitut hommat ja huolehdin itsestäni. Vapaa päivinäni sitten nukunkin koko päivän, en puhu kenellekkään, olen vaan. Välillä nämä päivät ahdistaa, mutta samalla olen kiitollinen ettei minun tarvitse sanoa montaa lausetta. 

Mutta. Mä tiedostan tämän ja mä pystyn elämään asian kanssa. Tämä ei ole minulle uutta, joten en säikähdä oloani. Menen tällä hetkellä sieltä missä aita on matalin. En  yritä  tsempata itseäni mihkinkään täydellisyyteen. Annan e simerkiksi itseni luvan olla kotona niin paskanen pari päivää kun vaan haluan, koska ei ole pakko ja ei ole voimia. En ole ikinä ymmärtänyt "Nyt kun olet masentunut niin sun pitää yrittää olla parempi, että sitten voitkin paremmin" -asennetta  Ehkä tämä auttaa niille, jotka on oikesti "syvemmissä vesissä", vaikka ei ikinä saisi verrata oloa kenenkään muun oloon.

Olen jo oloni kanssa parempaan suuntaan, joten jee!  Huomenna voin vielä paremmin tai huonommin, mutta kun pidän kiinni ajatuksesta: "masennus ei ole kokonaan minua ja tämä menee ohi" niin jaksan paremmin.

Onneksi on tiedossa kivoja juttuja syksylle. Elämäni tulee ehkä muuttumaan johonkin päin lähiaikoina ja se vähän hirvittää, mutta katsellaan..

 

Share

Ladataan...

Kirjoitin eilen  koulujutuista, lähinnä matematiikassa. Tein matikasta yhtä tehtävää yli viikon ja sitä pähkäili monta päätä. Vihdoin eilen sain sen ratkaistua. Se on niin hieno tunne, kun tajuaa jonkun tehtävän ja saan sen valmiiksi. Luonteeni kun ei anna periksi sitä että jättäisin jonkun laskun tekemättä. Enkä edes laita vastaukseksi mitä vaan, jos jollain on ratkaisu niin mähän ratkaisen sen. Kuitenkin se kirjoitus hävisi. Se siitä. 

Tänään on sunnuntai. Ulkona on vähän harmaata, mutta oli ihan lämmintä. Lenkeillä olen tänä viikonloppuna käynyt monesti, kun Janeten koira, Viivi oli täällä hoidossa. Viivi oli ihana! Niin rauhallinen ja kiltti.

Niin ja viikonloppuna oli Heidi ja Jaakkokin kylässä. Huippua oli!

Huomenna alkaa taas arki, mutta ei se haittaa, koska tästä kesästä tulee mahtava! 

Skumppaa Hello Kitty -pillimukista

 

Löysin lemppari skumpan

 

Viivi <3

 

Hän on niin nätti!

 

Käytiin Heidin ja Janeten kaa kuvaileen. Tai Heidi kuvas! :D

 

Harrbårdan majakka

 

Share

Pages