Testissä: Pysyvä meikki

Elämän polut

Hikiset terveiset Puolasta. Kirjoitan myöhemmin matkasta enemmän, mutta haluan nyt nopeasti vinkata loistotuotteesta. 

IsaDoran Face Mist

Kuva: isadora.com

 

Tuote on aivan tuore tuttavuus itselleni ja se joutuikin heti kunnon tulikokeeseen. Täällä Krakovassa on hikiset oltavat. Tänään on ollut n. +26-27'C ja olemme kävelleet auringon paahteessa koko päivän pitkin ja poikin. Kun pääsimme hotellille käymään alkuillasta ja kurkkasin peiliin, pääsi suustani ääneen yllättynyt huudahdus. Meikkini oli pysynyt uskomattoman hyvin koko päivän runsaasta hikoilusta huolimatta! Supautin naamalleni vain ripauksen lisää aurinkopuuteria ja suihkautin uuden suihkauksen Face Mistiä ja olin valmis jatkamaan matkaa. 

Face Mistiä voi käyttää joko meikin pohjustamiseen tai meikkauksen jälkeen kiinnittämään meikkiä iholle. Itse käytän pohjustamiseen eri tuotetta  (Max Factorin Smooth Miracle) ja Face Mistiä kiinnityssuihkeena. Samalla kun suihke kiinnittää meikkiä, se myös raikastaa ihoa. Toisin sanoen meikistä tulee luonnollisen ja raikkaan näköinen. Eikä tarvitse pelätä esim. puuterin jättämää tunkkaisuutta. Suihke myös antaa mielestäni paremman lopputuloksen, kuin mitkään highliterit tmv, jos haluaa kasvoille kirkkautta ja luonnollisuutta. Kyseiset tuotteet mielestäni saavat monesti naaman vain hikisen näköiseksi... 

Alla vielä nopeasti napattu kuva hikisen päivän jäljiltä ilman mitään kuvamuokkauksia tai meikin korjailuja. Valo toki vaalentaa kasvoja, mutta varmasti jonkinlaisen käsityksen saatte :) 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kiitti vinkistä! Mulla on haussa juurikin tuollainen monitoimituote :)

Mari-Elena
Elämän polut

Kiva, jos pystyin olemaan avuksi etsinnässäsi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.