Back in business vol. 2

Elämäni Kunnossa

Oho... Ex tempore -blogiloma.... Syynä olivat lähinnä liian kipeät lihakset ;). Paluu raudan pariin tuntui siltä, että olisin siellä taas ihkaensimmäistä kertaa - huonolla tavalla!! 

Odotukseni eivät olleet korkealla ihkaensimmäisen treenin kohdalla, mutta mitä vielä. Oltiin gymillä yhtä aikaa Natan ja Jennyn kanssa, ja päädyttiin lopulta tekemään jokaisen omien kyykky-/tempaussarjojen jälkeen hyvää kuntopiiriä johon kuului:

  • Hip thrust
  • Syväkyykky boksien päällä kahvakuulan kanssa
  • Kyykkyhyppy kahvakuulat käsissä
  • Takareisi-ilottelu
  • Askelkyykkyjä jokainen omalla tyylillään

Mun lempinimi on viimeiset päivät ollut vaappuva mummo, eikä syyttä. Portaat ylöspäin ovat ihan jees, mutta askeleet alaspäin pelottivat melkoisen paljon! Olen kävellyt ja pakottanut jalat liikkeelle mahdollisimman usein, että typerä/ihana jumitus siirtyisi ajasta ikuisuuteen. Onneksi seuraavan treenin jälkeinen tuska on huomattavasti lievempi!

Odotan hulluna koko treenikevättä ja sitä energiatasoa, jota aktiivitreenaus omalla kohdallani ylläpitää. Musta tuntuu että nukun ja voin tuhottomasti paremmin, kun saan treenata tarpeeksi usein. 

Juteltiin Natan kanssa tänään, että lähdettäisiin yksissä tuumin tankotanssimaan, ja tämä lajista vähän vieraantunut tolppa-apina innostui oikein olan takaa. Sen lisäksi tekisi mieli osallistua jollekin uinnin perustekniikkakurssille. Rakastan uimista ja vettä, mutta tahtoisin uimisestani tehokkaampaa! (+uimarien sukelluskäännös on ylivoimaisen cool...)

Tänään tein ensimmäisen kunnon yläkroppatreenin ja odotan jännityksellä, saanko huomenna vaatteita päälle.

Bodaus on kyllä hiton epäkiitollinen harrastus, kun pienikin tauko tuntuu heti :D Päänsisäiselle elämälle ne tauot taas tekevät aina hyvää, sillä silloin motivaatio ja tavoitteet kirkastuvat. Tänäkin vuonna esim. rämmitään todennäköisesti ExtremeRunilla ja muualla hupsuttelemassa liikunnan parissa ;)

Mitään uudenvuodenlupauksia en tehnyt, sillä elämä on tällä hetkellä melkoisen hyvällä mallilla! Eikun nyt valehtelin - lupasin, että tämä vuoden teema on: Älä jumitu menneisyyteen.

 

Onko teillä tälle vuodelle jotain liikuntatavoitteita?

p.s. Mennään tällä kuvituksella, kun kaikki muut kuvat on Natalla....... No, huomisen juttuun tulee niitä sitten senkin edestä :D

Kommentit

Sanph
Sanph

Täällä oli sama fiilis viime viikolla.. Oh dear! Hei mistä noi sun übermageet pöksyt olikaan? Luin kyllä sen sillon ku noi hommasit, mut en muista enää :'(

Saara S.
Saara Sarvas

Oyshosta! Taitaa tosin olla mennyttä mallistoa, jostain netistä saattaa vielä säkällä löytyä? :/

Rilli (Ei varmistettu)

Pelkkää suurta rakkautta aiheuttavat minussa nuo housut ja on niiiiin väärin, etten löytänyt noita pöksyjä mistään enää vaikka hiki hatussa googlailin! MUTTA melkein yhtä hienot tuli bongatuksi ja samalla myös tilatuksi. Capri-mallia ovat nämä. Kas tässä, kaikki galaksipöksyjen ystävät: http://www.sweatybetty.com/mobile/product.asp?pf_id=sb327b_intergalactic...

Nata - White Trash Disease

jeee vähän mä oon odottanut tätä!!! siirrän just kuvii, saat ihan pian. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

1000 km lenkkiä :)

Nina Enroth

Jes, you go girl! Suosittelen lämpimästi uimatekniikkakurssia. Mä kävin Urheiluhallien sellaisella, ja uiminen on sen jälkeen ollut ihan eri juttu kuin aikaisemmin. Vaikka en mikään superuimari ole vieläkään.

Putti (Ei varmistettu) http://puttimo.blogspot.com

Mä olen koko pienen ikäni unelmoinut pyykkilautavatsasta (kiitos ostostv:n). Nykyään mä unelmoin myös habasta ja pebasta. Tuo syväkyykky boksien päällä saattaisi ehkä auttaa jälkimmäisen tavoittelussa..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.