Henkinen voitto päivätyöstä

Elämäni Kunnossa

Heräsin tänään 6:30, eli noin 3h tavallista aiemmin. Leppoisan freelancer-arjen sijaan lähdin ihan oikeisiin päivätöihin, ja tunnit hurahtivat ohi kuin silmänräpäyksessä! Tällaisiin päiviin on pakko varautua, tai ne ovat vielä katastrofaalisemman tuntuisia, kuin tänään. 

Eilen illalla paistoin pariksi päiväksi jemmaan kalkkunaa, ja hain kaupasta parin päivän salaattiainekset. Aamulla sitten pakkasin eväsrasiat täyteen sapuskaa, kuin mikäkin ahkera tyyppi. Typerintä koko touhussa on se, ettei tähän oikeasti kulu aikaa yhtään tavallista enempää.. Jos ruoan tarpeen tiedostaa tarpeeksi ajoissa, voi minimivaivalla valmistaa samasta satsista valmiit annokset seuraavalle kahdelle päivälle.

On ihana fiilis, kun ruokailua ei tarvitse miettiä. Avaa vain rasian ja pistää sapuskaa naamaan <3

 

Salaatti pysyy yllättävän freshinä  bokseissa, kunhan sen sekaan ei hölvää turhaan mitään kastikkeita! Hyvin maustettu proteiininlähde X ja puolikas avokado riittää itselleni maustamiseen.

Kotiin pääsin mutkien kautta vasta puoli kahdeksan jälkeen, ja viimeinen asia mikä kiinnosti oli urheilu.. Varsinkin, kun ulkona näytti tältä:

Ärsyttävä kylmä tihkusade, pikimustat kadut ja koko päivä kellaritiloissa lusittuna tuntuivat täysin oikeutetuilta syiltä skipata lenkki ja painua suihkun kautta sohvalle. Omaksikin yllätyksekseni kuitenkin vedin lenkkarit jalkaan, napit korviin ja lähdin vanhalle kunnon juoksulenkille!

Ok, suurin motivaationi juoksemisen takana oli: Mitä nopeammin juoksen, sitä nopeammin olen taas kotona. 

Fiilis oli ennen lähtöä älyttömän korkealla....

Tahtoisin väittää, että hieman kyseenalainen motivaatio johti lopulta positiiviseen kokemukseen ja ihan mahtavaan lenkkiin. Selvisin normaalin ihmisen päivästä ja olen siitä onnellinen - how sad :D. Olen kyllä joka kerta tällaisten viikkojen aikana kiitollinen siitä, miten olen työni järjestellyt. Tekemistä on kyllä koko ajan ja lomia ei juurikaan löydy, mutta saan itse päättää teenkö tunnit sisään aamulla, iltapäivällä vaiko vasta yömyöhään.

Ok, tänään oli tavallista enemmän säädettävää, kuljin kaikkialle joko kävellen tai julkisilla, ja kotonakin odotti vielä se toinen (aikaa ja keskittymistä vaativa) työ, ja aikamoinen läjä sähköposteja joiden purkamisen sain loppuun vasta 10min sitten.

Olo on kuitenkin nyt kuin voittajalla, ja kaadun kohta sänkyyn erittäin iloisena päivän arkisista saavutuksista.

Nostan siis entistä enemmän hattua kaikille, jotka 8h muualla kuin kotona vietetyn työpäivän jälkeen lähtevät salille/lenkille. Huomenna menen autolla töihin, ja maksan 25€ parkkimaksuja vain siksi, että tahdon nopesti töistä salille ja kotiin!! 

Kommentit

Nata - White Trash Disease

Tervetuloa kerhoon! Mut kelaa kui paljo hajottaa ku 8 tunnin jälkee ei pääse tekeen mitään! Treeni on duunin nollausta

Hensu

Ite teen kolmivuorotyötä ja siinä on juurikin se ihanuus (omasta mielestä), että ei oo 8-16 päiviä ja sen jälkeen ilta menee urheillessa tai mitä ikinä tekeekään. Välillä on ihana käydä salilla ennen iltavuoroa. Ja arkisinkin on välillä vapaita ja ne voi aikatauluttaa just niinkuin itselle sopii :) Toki jollekin muulle tuo "normaali" rytmi varmasti sopii paremmin. Mutta mä nautin mun säännöllisen epäsäännöllisestä elämästä. Pienen elämäntaparemontin jälkeen oikeestaan ruokailut on ainut säännöllinen asia :)

Kris (Ei varmistettu)

Siis. Sä näytät tossa kuvassa jotenkin Justin Bieberiltä. Ööö..

Kris (Ei varmistettu)

Ei btw tarvitse erikseen kiittää siitä, että mulla ei ole IKINÄ MIHINKÄÄN mitään aiheeseen millään tavalla liittyvää kommentoitavaa &lt;3

Annii (Ei varmistettu)

Itsehän työskentelen päivittäin 8 tuntia ja matkustan reilu tunnin suuntaansa. Illalla on kuitenkin pakko päästä päästelemään höyryjä liikunnan merkeissä. Paskaahan se on, mutta pakko jaksaa. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.