Ihmeet pinnan alla

Elämäni Kunnossa

Kanarialta palattiin jo aikapäiviä sitten, mutta sukellus pyörii mun päässäni edelleen päivittäin! Kun saaria piinanneet myrskytuulet rauhottuivat, me päätettiin Manseboyn kanssa hypätä pinnan alle vielä uudemman kerran. Tällä kertaa mukaamme lähti vain Ricky Martinia muistuttava Marek a.k.a. Marco, jonka seurassa sukellusreissu oli todella rento! Aurinkomatkat sponsoroi ensimmäisen sukelluksen, ja tästä toisesta pulitimme 45€ / nenä.

Veteen päästyämme kävimme läpi kaikki perusjutut, ja sen jälkeen lähdimme seikkailemaan. 

 

Rannassa oli selkeästi enemmän virtauksia kuin ensimmäisellä sukelluksella, ja uimista oli kaikenkaikkiaan enemmän kuin aiemmin. Mun suurin oivallus oli, että syvemmälle päästäkseen ei tarvitse puhallella ja hengissää syvään, vaan sinne voi ihan vaan potkia ja sukeltaa.

Ensimmäisellä kerralla päässäni majaillut huppu jäi tällä kertaa laittamatta, ja sen takia tajusinkin käännellä päätäni enemmän. Huomasin myös, että vedessä kaikki tavalliset fysiikan lait voi unohtaa, ja polskutella miten päin lystää. Hassua, miten paniikissa pää voi olla, kun opettelee uutta asiaa. Sukeltamisesta löytyy varmaan ihan älytön määrä juttuja, joista yllättyä.

 

 

Toivottavasti äiti näkee nämäkin kuvat (tiedän, että näet, senkin kyylä ;)), jotta voidaan pian suunnitella meidän tyttöjen keskeistä sukellusreissua keväälle! Mikäköhän olisi passeli matkakohde... Marcon opissa olisi kyllä mukavaa sukeltaa, mutta veikkaan että Euroopasta ja muualta lähialueilta löytyy jännittävämpiäkin sukelluskohteita, kuin Lanzarote ^_^

 

P.S. Miten voinkin olla näin fotogeeninen. 

 

Kommentit

Nata - White Trash Disease

repesin ääneen fotogeenisyytesi kohdalla <3

p.s. mulla on mustikkarahkaa suussa. repeeminen = ei hyvä.

ninniiiii (Ei varmistettu)

Egyptissä on mielestäni parhaat sukelluspaikat, siis näistä lähellä olevista. Käytiin MarsaAlamissa kaksi vuotta sitten ja hotellin omalta laiturilta pääsi snorkklaamaan ja sukeltamaan. Upeat korallit ja kalat! Nyt tosin maan levottomuudet taitavat estää sinne matkustamisen... :(

Milja88 (Ei varmistettu)

Maltalla on Euroopan hienoimmat sukelluspaikat/vedet. :) Suosittelen lämpimästi!

WendyT (Ei varmistettu)

Lähialueelta suosittelisin myös Jordanian Aqabaa tai Israelin Eilatia Aqabanlahden rannalta. Varsinkin jos on tarkoitus matkustaa aikaisemmin keväällä, säät ovat todennäköisesti miellyttävämmät kuin Maltalla. Aqabasta tykkäsin muutenkin lomakohteena, ja alueella on ihan huikeita retkikohteita.

Niin ja edelleen suosittelen harkitsemaan owd-kurssin teoriaosuuden ja allasharjoitusten suorittamista jo Suomessa, jää lomalla enemmän aikaa nauttimiseen.

nooraroon (Ei varmistettu)

Kiitos Saara näistä tosi kivoista Kanaria-postauksista! Etenkin sukellusjutut olivat suosikkejani ja varmasti muillekin kuin mulle tuli sellainen fiilis, että voisi uskaltautua taas veteen. Tein tuon Scuban Maltalla kesällä 2010, enkä ole sukeltanut sen jälkeen. Ensi kesänä täytyy päästä!

Mukavaa uutta vuotta!

Sanna V. (Ei varmistettu) http://justmeimproved.blogspot.fi/

Aijaijai, tuo viimeinen kuva! xD Kiitos nauruista! Sukellusta olis kyllä kiva kokeilla, toivottavasti joskus tulee tilaisuus eteen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.