Kaikki on parempaa lumessa!

Elämäni Kunnossa

Lähdin eilen siskoni ja vaimonsa luokse Kirkkonummelle tekemään äärimmäisen salaista DIY-projektia, ja koska toinen heistä kaipasi lenkkiseuraa, pakkasin juoksukamat mukaan. Pariskunta omistaa kolme äärimmäisen rakastavaa whippetiä, joilla on peruskuntokausi päällä ensi vuoden juoksukisoja varten. Hain itselleni samaa inspiraatiota :D

Hetkeä ennen lenkkipolulle ryntäämistä tapahtui kuitenkin kaikkien pääkaupunkiseudulla asuvien iloksi talven ihme, ja maa alki peittyä lumivaippaan. En olisi koskaan uskonut sanovani tätä, mutta JEE, LUNTA!!! Kaikki näyttää niin paljon kauniimmalta ja ennen kaikkea valoisalta. En varmasti ole ainoa, jonka on tehnyt mieli ostaa kodin jokaiseen huoneeseen kirkasvalolamppu viime viikkojen aikana!

Harmi vaan, että jätin nastalenkkarit kotiin, kun maa oli aamulla rutikuiva... Tuore lumi oli lopulta ihan hyvä alusta juoksulle, kun tiesi ettei sen alta löydy jäisiä yllätyksiä. Paras neuvo liukkaalla perustossujen kanssa juoksemiseen taitaakin olla: Juokse kuin lunta ja jäätä ei olisikaan. 

Kipitettiin noin 5km lenkki hyvällä vauhdilla, ja mukana jolkotellut whippet (vain 1/3 lähti lenkille :P) sai mut taas kerran vähän koirakuumeilemaan. Suvi sai ihan varmasti vähän lisävauhtia edessään juoksuvaljaissa kipittäneestä koirasta, ja olisipa se vaan niin mukavaa, kun olisi palauttaville lenkeille aina lenkkikaveri!

Vietän muutenkin aika paljon aikaa yksin, ja karvainen sidekick polttelee säännöllisin väliajoin ajatuksissa.. Rescue-hommissa oleva ystäväni ilmoitti, että alkaa pitää silmät auki rescue-corgipennun varalta.

 

Itse lenkki teki superhyvää, eivätkä jalat ole läheskään niin pahat puupökkelöt, kuin edellisen jalkapäivän jälkeen. Pahin jumitus on ilokseni pakaroissa, eli tavoite on täysin saavutettu ;)

Takaisin sisälle palattuani lumisateen heikentämä näkökykykin palasi hiljalleen jäiden sulaessa ripsistä, ja suu kääntyi muikeaan hymyyn, kun huomasin että juoksimme lenkin hyvässä ajassa luontoäidin haasteista huolimatta. 

Kommentit

Hilla - Cloudberry´s life (Ei varmistettu) http://cloudberryslife.fitfashion.fi/

Ihana kun tuli lunta. Enemmän valoa ja lenkilläkin on kivempi käydä! :)

http://cloudberryslife.fitfashion.fi/

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Lumi on mun mielestä yksi parhaista alustoista juosta. Se ei ole sellaisenaan mitenkään liukasta lenkkareille (ellei sitten jossain täysin sileissä crocseissa hiihdä) ja vähän pehmentää askelta. Eri asia jos alla on jäätä mutta se on yleensä enempi niiden aikojen heiniä kun lumet alkaa sulaa ja jäätyy uudestaan. Heti alkoi tehdä mieli ulos juoksemaan kun tää lumi tuli, jee!

kiiravae (Ei varmistettu)

Nouu! Itekin yritän silmäillä rescue corgeja, mutki ei niitä ole :( Joten jos löytyy pentue ilmoittele niin tuun itekin apajille!

Vierailija (Ei varmistettu)

eikä, siekin oot corgifani! :o tänne kans ilmotusta heti rescue-corgeista please! iällä ei niin väliä, kunhan ois corgi <3

buffey (Ei varmistettu)

Haha, corgi-ihmisiä
Mulla ja avokilla on 2vuotias corgineiti, ja on kyllä niin paras kaveri ja loistotyyppi etten ihan heti rotua ole vaihtamassa. :D
Suosittelen, vaikkei rescueta löytyisikään, jäät paljosta paitsi jossei sulla oo corgia ;)

bongasin wtd:n puolelta sun ihanan treenikassin (pinkki-sini-liila tms). mistä oot tuollaisen kaunokaisen ostanut?

Hius (Ei varmistettu)

Moi Saara. Kysäsen täällä vähän hiusasiaa jos passaa?

Mulla on pitkät ja, no suomalaisella mittapuulla ainakin Hyyvin paksut hiukset ja hyvin suorat. Nyt ois tarkotus pätkästä reilusti veke, eli johonkin olkapään kohille, ehkä semmonen viitisen-kymmenen senttiä yli olkapään sais laskeutua. Mutta probleema on se että mitä tehdä mallille? Ettei jäis semmonen liian paksu ja tönkkö, mutta kuitenkin melko tasapitkän haluaisin ja ennen kaikkea HELPON mallin. Ähh, paksut hiukset ei aina ole vain siunaus... :/ Mutta joo, jos ois jotain idiksiä miten sais kivat puolipitkät hiukset paksuista ja suorista hiuksista tai jotain vinkkejä mistä vois ettiä sen tyyppistä inspistä niin se ois superkiva :)

Sapa (Ei varmistettu)

Moi! Itselläni on welsh corgi pembrokeita ja ovat kyllä niin valloittavia! Ja ihana rotu. <3 Varoitus vaan että kun otat yhden kohta on jo toinen ja jne. ;D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.