Karannut koira ja erilainen iltalenkki..

Elämäni Kunnossa

Eilinen meni vähän uusiksi, kun lähdin töiden jälkeen bloggailun sijaan auttamaan tuttuani, jonka koira oli karannut sunnuntaina. Erittäin arka koira oli päässyt vapaaksi kun tuttuni oli liukastunut kotipihallaan, ja eläin palloilee edelleen alueella, toivottavasti hengissä. Näköhavaintoja on tullut muutama, mutta todennäköisesti koira on piilopaikan löydettyään asettunut sinne.. Hommaa hankaloittaa se, että koiralla oli kaulassaan panta ja pitkä hihna, joka on voinut takertua ties minne, ellei se ole saanut venkoiltua itseään irti.

Toivottavasti kukaan ei myöskään ole yrittänyt leikkiä sankaria ja napata koiraa kiinni itse, sillä siitä se vasta säikyksi muuttuisikin.

Onneksi vielä ei ole paukkupakkasia :(

Kipitimme 4h ajan ympäri lähialueiden katuja ja lenkkipolkuja, sekä tsekkailimme muutamia houkuttelevan oloisia piilopaikkoja taskulampun kera, mutta aika tuntui kuluneen kuin silmänräpäyksessä. Lähden kohta jakamaan kiinnittämään vielä lisää lappuja lähialueen taloihin - hyötyliikuntaa kerrassaan. 

Espoossa Tapiolan, Laajalahden ja Pohjois-Tapiolan alueella asuvat, pitäkää silmänne auki! Pienikin vinkki voi olla kullanarvoinen. 

Facebookissa levitettyä kuvaa saa jakaa eteenpäin, ja lisätietoja saa tämän linkin kautta.

Kommentit

HaLo

Voi surku! :'( Toivottavasti koiruli löytyy pian ja hyvässä kunnossa, en voi edes kuvitella miten hirveä tilanne. 

Elsa K. (Ei varmistettu)

Pistin linkin jakoon facebookissa, aika paljon tuttuja varmaan liikuksii niillä main. Asun Otaniemessä ja lenkkireittini kulkee Pohjois-Tapiolan kautta. Täytyy pitää itsekin silmät auki...

Saara S.
Saara Sarvas

Suurkiitos!!!

jaanaba.fitfashion.fi (Ei varmistettu) http://jaanaba.fitfashion.fi

Voi toista toivottavasti löytyy pian. =(

audrey (Ei varmistettu)

Voi ei! :( Asun itse Pohjiksessa - ihan varmasti lähdetään koirien kanssa haravoimaan lähialuetta, kunhan pääsen töistä kotiin parin tunnin päästä. Peukut pystyyn, että hauva löytää pian takaisin kotiin.

Anna Vihervaarasta

Hei, laitoin tämän jakoon. Meillä on paljon koirakavereita pääkaupunkiseudulla, toivottavasti karkulainen pääsee pian kotiin.

lalla a paris

Laitetaan jakoon, toivottavasti karkulainen löytyy pian!

Juulia (Ei varmistettu) http://juulai.blogspot.com

Sape, oot niin rakas, kun autat <3 Jos löydät sen koiran, lupaan sulle voodoo-mies Hannu Rauhalan klitorishypnoosin jalkahieronnalla. <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.