Miami Vice

Elämäni Kunnossa

Mä meinasin tulla kirjoittelemaan teille treenipäiväkirjaa, mutta muutin mieleni, kun treenikuvien jälkeen kamerasta löytyi eilisillan Miami Vice -bileiden kuvia. 

Mä olen todella harvoin viihteellä, mutta pakko myöntää, että oli todella kiva laittaa aivot muutamaksi tunniksi totaalisesti narikkaan ja puhua tyhjänpäiväisyyksiä tuntemattomien ihmisten kanssa :).

Tänään olenkin viettänyt hyvän vähäkrapulaisen lepopäivän ja siivonnut eilisen kreiseilyä tasapainottaakseni mm. keittiön kaappeja. Pitäisi vissiin juhlia useammin, kun moraalikrapula aiheuttaa näin tehokkaita sunnuntaipäiviä :D

 

Miami Vice ei välttämättä ole se omalaatuisin bileteema, mutta Leppävaaran opiskelijakompleksin fiilis on ollut katossa jo useamman vuoden ajan, näissä jo käsitteeksi muodostuneissa kattoterassijuhlissa.

 

Mun ystävät tuntuu pitävän aina valtaisana erävoittona sitä, jos mulla on nykypäivänä kädessä joku alkoholijuoma proteiinisheikkerin sijasta :D Eivätpä he itsekään kovia bilettäjiä ole, mutta onhan siinä omanlaisensa tunnelma, kun kaikki ovat "samassa mielentilassa" ;)

 

Poskipunaa on kasaribileissä tarpeeksi vasta, kun se näkyy kuvassa näinkin kaukaa!

 

Yritin ottaa muutaman tyylipuhtaan muotibloggaaja-asennon. Terkkuja vaan kaikille muotibloggaajatutuille, ootte fantsuja!

Nyt jatkan tätä siivousrykäystä ja menen pesemään eilisen jäljiltä likaisina lojuvat treenikamat, huomenna kun on aika tehdä entistä kovempi jalkapäivä.

 

p.s. Vaahteraliigan välierä ei juuri nyt näytä hyvältä..... Typerä Roosters!!! Crocodiles 4-life, pystyy nousee!!

Kommentit

Vierailija_nanna (Ei varmistettu)

Ei hassummat koivet, lookin good :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moii Saara, ootko koskaan joutunu selittelemään kellekkään elämänmuutosta esim kun et niin usein ulkona käy? Ihana blogi.

mmarie (Ei varmistettu)

Heippa Saara!

Uskaltaako kysyä miten projektisi on edennyt? Oletko tyytyväinen? Onko sulla joku aikatavoite milloin haluat olla ihannepainossasi? Mielestäni susta huomaa kyllä, että muutosta on tapahtunut! Näytät hyvältä ja kauniilta :)

Saara S.
Saara Sarvas

nanna, Thanks! Koivet on mun lempipala ^_^

 

Vierailija, Tosi vähän! Yleensä se on parilla lauseella selitetty ja porukka tsemppaa mukana ja manailee, että josko sitä itsekin sitten :D

 

mmarie, Mä pääsen tuossa reilun viikon päästä käymään inbody-mittauksessa, jolloin saan jotain vähän tarkempia tietoja siitä, miten hommat ovat edenneet :) Mulla ei ole mitään tavoitepainoa tai aikarajoja, sellaisilla yleensä saa itsensä ajettua ahdistukseen :B Tässä on onneksi koko elämä aikaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Seuraan kyllä muutenkin tätä blogia, mutta nyt oli eka kerta kun oli pakko kommentoida: Niin samaa mieltä tuosta viimeisestä lauseesta! Kyllä teki kentän laidalla kipeää katsoa. No, ensi viikonloppuna silti katsomaan, eipähän tarvitse silloin jännittää niin kovasti kun voittaja on mulle yhdentekevä. Jos Wolwerines voittaa, niin hyvä koska Roosters häviää, mutta toisaalta olisi hienoa että Wolwerines -valtakausi päättyisi.

Ja muuta: hienoa treeniä sulla, jatka samaan malliin!

Vierailija (Ei varmistettu)

näytät kyllä ihan mahottoman hyvältä!! oot upea ja ihana ja rakastan sun blogia niin paljon, oon lukenu ihan alkuajoista asti ja fanittanut sua kybällä :D mut oot kyllä nyt upeassa kunnossa, naisellinen ja silti sun kuntoilut tosissaan näkyy! tsemppiä treenaamiseen, mut älä kummiskaan nyt överiksi vedä, näytät jo nyt uskomattoman kauniilta ja vetävältä ja ennen kaikkea terveeltä! :) oot mahtava, pus ja hali sinne ja kaikkea hyvää sulle! näyttää bileetki onnistuneelta, välillä onkin hyvä vaan relata ja ottaa pari siideriä ja tanssia humalassa ja viettää kamujen kaa vähän juopunutta iltaa unohtaen kaikki treenit ym.! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.