Naisellinen perjantai-ilta lätkämatsissa!

Elämäni Kunnossa

Eikös sekin lasketa liikuntablogiin sopivaksi sisällöksi, kun muut liikkuu? Mun mielestä kyllä ja siksipä tässä kuvaryöppy eilisestä Suomi - Kanada -pelistä! More To Loven tytöt kutsuivat mut ja Annan mukaansa katsomaan tätä loppuunmyytyä (ja joidenkin mielestä keveästi ylihinnoiteltua ;)) jännitysnäytelmää. 

Ja jos johonkin hommaan lähdetään, niin lähdetään täysillä!!

 

Tavattiin porukalla muutamaa tuntia ennen pelin alkua ja nappasin kasvomaalit mukaan, että saatiin koko poppoo edustuskuntoon. Mimmi myös teki naisen työn ja lainasi mulle Suomi-henkistä JumpIn -haalariaan, koska nappasin itse vaatehuoneesta hädissäni vain Venice Beach -hupparin ja mustat legginsit :D

 

Saatiin siis liput matsiin Veikkaukselta ja piipahdettiin pelipisteellä iskemässä parit tulosvedot jännitystä lisäämään.

 

Mulla on yleensä aika hyvä perustietous siitä, miten erilaisia asioita tehdään, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun ruksin tulosvetolappuun muutakin kuin pikselitaidetta.

Tästä muistuikin mieleeni, että viime syksynä lottosin ensimmäistä kertaa elämässäni ja valitsin jokaisen numeron silmät kiinni henkisesti hyvää kohtaa lapusta tunnustellen :D

 

Mimmi innostui touhusta vähintäänkin yhtä paljon kuin minä ja me oltiinkin se kaksikko, joka käveli matsiin niin, että pelissä oli muutakin kuin kansallisylpeys. 

 

10-10 lopputuloksen kerroin oli n. 27 000, eli olihan sitä pakko veikata.. Muut vedot olivatkin sitten aavistuksen verran realistisempia. Mutta hei, ei voi voittaa jos ei yritä!

 

Katsojia oli paikan päällä aika tarkalleen 13,059! Kanadan kannattajia taisi olla se 59, kuten muutamasta alemmasta kuvasta huomaa :D

 

Sisäänpääsyä odotellessa tytöt suojasivat kasvomaalaukset kivalla telttarakennelmalla. Mua ei tietenkään päästetty sisään... Jotain eläinsuojelulakeja tms.

 

Sisällä hallissa kaikkia alkoi oikeasti jo jännittää ja tunnelma oli käytävilläkin käsinkosketeltava!

 

Oltiin ensimmäisten joukossa etsimässä omia paikkojamme ja ne olivat mah-ta-vat! Kun oltiin jo vakuuttuneita siitä, ettei fiilis voi enää parantua, luistelivat Leijonat kentälle.

 

Mulla ei ole mitään henkilökohtaisia lemppareita, mutta Peppi on tainnut tykästyä Filppulaan...

 

Ja tässä tätä sinivalkoista loistoa! 

 

Viimeiset fiilikset ennen matsia.

 

Ja tämän nostatuksen jälkeen kamera unohtuikin taskuun, kunnes näkymä tulostaulussa oli tämä:

 

 

Ei siitä sen enempää.

 

Katsottiin kohteliaat kättelymeiningit ja lähdettiin sitten valumaan kohti keskustaa muun masentuneen kiekkokansan vanavedessä..

 

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. 

 

p.s. Kävin tänään polkemassa 45min, pysytellen koko ajan sykealueella 130-135. Siitä ei kyllä jäänyt käteen muuta kerrottavaa, kuin että: Älkää katsoko liikuttavia leffoja samalla, kun poljette tai teette muuta aerobista treeniä! Oli todella kyseenalainen tunne pidätellä kyyneleitä ja pitää syke tasaisena :D

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

ihana saara! toi vika lause oli niin suloinen :)

JUULAI (Ei varmistettu)

Nyt kun sä kerta mainostat tossa yläpalkissa Naomi Campellin hajuvettä, niin voisitko kertoa sun henkilökohtaisen mielipiteen kyseisestä hajusta?
Terveisin, isän, pojan ja isänpojan henki

JUULAI (Ei varmistettu)

Ja millä juustolla saisin kolesteroolin alenemaan?

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, Kyyneleet silmissä polkeva nainen taas ei ihan niin suloinen :B

 

JUULAI, Hetkinen, mullahan on ollut se kun olin n. 15v.... Se oli mielestäni aika makea ja sellainen "aikuinen"... Oonkohan esim. antanut sen eräälle ystävälleni Juulialle? Kolesterolin alentamiseen suosittelisin juuston sijaan Becel -levitettä!

MaariaMINÄ(kuulemmamaariavatattu (Ei varmistettu)

Hei siis mulla on ollut Naomi Cambellin jotain hajuvettä joka tuoksu musta oikeesti tosi hyvältä (sen sai ilmaiseksi kaupan päälle Cittarista kun osti vessapaperia, true story) ja se oli kätevässä pikkupullossa niin otin sen aina baariin... Ja suihkin sitä JUULIAN päälle Tiikerin partsilla syystä että... HAHA HAHAHAA! Saara tää blogi on tosi hyvä kiitos olen fani!

VierailijaMAARIA MINÄ (Ei varmistettu)

MAARIA VARATTU SIIS! Ei vatattu :( t:maaria

tee (Ei varmistettu)

Tykkäsin tosi paljon tosta siun kasvomaalauksesta! Ja vaikka turpiin tuliki, nii oli kyl ihan mahtava tunnelma

t: se tyttö joka tuli kertomaan että lukee blogias siellä fanituotekaupassa =)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.