Päivän lajikateus: Cheerleading

Elämäni Kunnossa

Cheerleaderit... Voimistelijoiden irvailemat, poikien päiväunien kohteet ja jenkkisarjojen mean girlsit. Mä olen fanittanut lajia jo vuosia, ja tän videon nähtyäni totesin, ettei ole parempaa tapaa nostaa lajin vaatimaa voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä ja ylivoimaista badassiyttä valokeilaan!

Tehkääpä perässä ;)

Kommentit

Jennysi (Ei varmistettu) http://ikisinkku.com

Hitto haluun miehen, joka tuollalailla yhellä käellä heittää mut ilmaan ja ottaa samaisella käellä vielä kiinni :D

Salille --->

June (Ei varmistettu) http://twilightcola.blogspot.fi

Ja tyypit, jotka haukkuu cheerleader-poikia prinsessoiksi: eikö se nyt oo paljon mielenkiintoisempaa nostella tyttöjä, ku rautaa? ;)

Ite oon harrastanut cheerleadingia tanssipuolella (kilpacheerleadingin alalajit on itse cheerleading sekä cheerdance) seittemän vuotta, ja voin sanoa, että on todellakin haastavaa, kun samaan aikaan pitäisi löytyä maksimiräjähtävyyttä, -tiukkuutta ja -notkeutta. Harvemmin nimittäin kulkevat samassa paketissa! Puhumattakaan varsinaisesta koordinaatiosta ja tsempistä, kannustuslaji kun alunperin on kyseessä, niin ilmeetkin on oltava kohdallaan. :)

Ja siis itse oon alottanut lajin 23-vuotiaana vailla mitään liikuntataustaa (aerobicia pari kertaa viikossa ei lasketa). Vanha koirakin voi oppia uusia temppuja, joten eikun kokeilemaan! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

:)) Ite oon harrastanut cheerleadingia jo 3 vuotta :)

Aed (Ei varmistettu)

Suomesta tulee muuten kansainvälisestikin cheerleadissa ja -dancessa erittäin hyvin menestyneitä tiimejä ja duoja ja trioja ja kaikenkokoisia ryhmiä!

Amma
Why you little!!

Siis WHAAAT?! Ei voi olla noin hyvää kehonhallintaa noilta emänniltä, jätkät vaan heilauttaa puolelta toiselle ja toiset pysyy pystyssä.

Koitin miestä houkutella samaan menoon tossa takapihalla ja se vaan meinas, että a) sä painat enemmän kun noi muijat, b) mullei oo noin paljon lihaksia ja c) mieti kuinka monta epäonnistunutta nostoa noi on treenannu. Loppu mun lajikiinnostus lyhyeen :D

cheerleader (Ei varmistettu)

IHANAA! kun jotkut ihmiset osaavat arvostaa rakastamaani lajia <3 tuli kyllä hymy korviin asti (: toi on kyllä mahtava video, mitens ois muute saaran testilajeihin cheerleading? (; etsippäs facebookista KEKE, sinne todellakin aivan varmasti otetaan lämpimästi kokeilijoita vastaan! http://www.youtube.com/watch?v=CKhqNaWOpKM tuossa vähän suomalaista taitoa parhaimmillaan

Nipu (Ei varmistettu)

Vitsit mikä video! Kiitos Saara! Ehkä taas muutama henkilö lisää videon katsottuaan osaa arvostaa kyseistä lajia hiukan enemmän ja uskoo, että se on "oikeaa urheilua". T. ex-kilpacheerleaderi x)

Jade-Yolanda (Ei varmistettu) http://busybeingbodylicious.blogspot.fi

Tää video on kyllä ihan sikamagee musiikkeja myöten! Katsoin videon parikin kertaa, sillä tekevät siinä todella vaikeita juttuja, ihan näin lajin harrastajankin silmin. Kahdeksan vuotta on tullut lajia harrastettua, eikä siinä oikein koskaan voi olla valmis, koska aina voi harjoitella vaikeampia ja vaikeampia juttuja. Ehkä hauskimpia lajeja maailmassa, as you can see ;)

Urpo Nössö (Ei varmistettu)

Jenni Vartiaisen DOI-shown nähtyäni halusin ruveta taitoluistelijaksi, mutta tää on kyllä myös överisiisti harrastus. Ehkei enää miulle, olisin senioricheerleader, mutta tuoreelle tyttärelleni joskus tulevaisuudessa ehdottomasti ehdotan tätä lajia.

Sanph
Sanph

Vau! Yksinkertaisesti vaan vau! Ihan mielettömän hienon näköistä. Itse olen moneen kertaan harmitellut kun teininä ei tullut aloitettua cheerleadingiä. Viime vuonna huomasin että meidän AMK:lla olis oma joukkue, mutta huomasin sen viime vuonna niin myöhään, etten kerennyt mukaan. Ja nyt on viimeinen opiskeluvuosi, niin jotenkin en uskalla mennä...?

FFFifi
Fitness Führer

Kisiksellä cheerleadereita nähdessäni on tullut mietittyä, että olisi kiva laji. Helsingissä jollain cheerleadin-seuralla (onko ne seuroja..?) on aikuisryhmä nimeltä Elephants (!!!), mitä hiukan mietin, että uskaltaisinko kokeilemaan... Toisaalta olisi kivempi mennä ihan uuteen ryhmään, pelottaa tuollainen jossa muut ovat olleet jo kauan :D

June (Ei varmistettu) http://twilightcola.blogspot.fi

Elephants-joukkue löytyy Helsinki Athletics Cheerleading -seuralta, tuttavallisemmin siis HAC:lta. :) Siellä on pääasiassa lasten joukkueissa harrastavien vanhempia. "Tavallisissa" alkeisryhmissä ei ole mitään yläikärajoja, joten mukaan vaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.