Pettymysten treeniblogi vol. 2

Elämäni Kunnossa

Onnenpäivän uusinta postausta lukiessa se vähän kolahti.. Saakeli, aika paskasti on tullut itsekin treenattua, ja ainakin siitä raportoitua!! Toisin kuin Annella, oma treenitympeyteni johtuu vain ja ainoastaan omasta päästä ja saamattomuudesta, eikä mulla ole edes jännittäviä Kalifornian tapahtumia raportoitavaksi... :D Juoksutapahtumien jälkeen (eli kuukauden verran) treenaamiseni on ollut sellaista ihmeellistä haahuilua. Jokaiseen viikkoon on mahtunut kyllä kiireisimpinäkin hetkinä minimissään kaksi treenikertaa, mutta niiden sisältö on ollut jotenkin geneerinen

Ei onnistumisen riemua (paitsi ehkä Team-tunnilla..), ei suuria haaveita tulevasta, ei oikein mitään fiilistelyn arvoista - ja se harmittaa.

Juoksutapahtumat veivät lenkkeilyinnon hetkeksi, ja ajattelin että vahva salikärpänen puraisee taas vastapainona ja olen ihan intopiukeana nostelemassa jo seuraavalla viikolla, mutta ei. Olen kyllä tehnyt kiltisti ja innostuneena ihan koviakin treenejä joiden jälkeen olo on ollut loistava ja lihakset kipeät, mutta en todellakaan entiseen tahtiin. Mikä mättää??

Musta tuntuu rehellisesti siltä, että mä piilottelen päättämättömyyden ja tekosyiden takana. Pohdin muka sitä, onko pelkkä crosstraining liian jonkinlaista, ja pelkkä salitreeni liian toisenlaista, ja kun ne yhdistää, niin miten sekin nyt sitten pitäisi ideaalisti tehdä. Sapuskointi sujuu aika rutiinilla ja olen edelleen tyytyväinen viljattomuuteen (toki pientä juhannuksen jälkeistä viilausta pitää harrastaa ;)), joten nyt ei ole enää mitään syytä arpoa ja miettiä.

Pitää nyt vain potkaista itseään perseelle, katsoa peiliin ja todeta: Ihan sama, anna olla. Parempi tehdä ihan mitä tahansa päätöksiä ja treenata, kuin vaiheilla tällä tavalla.

Tästä tuimistuneena teinkin itselleni suunnitelman tämän, ja ensi viikon treeneistä ja olo on heti parempi!

p.s. Kuvat ovat tämän päivän ulkotreenistä, jonne kaikki ovat erittäin tervetulleita myös ensi keskiviikkona! Siellä saa mukavan kosketuksen siihen, millaista crosstraining oikein on, ja tämä oli ehdottomaksi yksi hauskimpia (ja lyhimpiä ;D) treenihetkiä koko kuukautena.

p.p.s. Voisin vaiheilla Iken kaa..

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://www.city.fi/tyyli/blogit/2514

Välillä on ihan ok, ettei nappaa! Kun pitää hetken (huom. hetken) taukoa, jaksaa innostua taas paremmin. Tai sitten vain selittelen, kun en itsekään ole saanut paljoa aikaiseksi... :D

audrey (Ei varmistettu)

Kesäkuussa ei ole tainnut(?) tulla vielä edistymispostausta, se kiinnostaisi :)

Saara S.
Saara Sarvas

Hei mietin ihan samaa juuri aamulla!! Otan edistymisjutun tuossa heinäkuun vaihteessa :)

Saara S.
Saara Sarvas

Oho, mitäköhän sä silloin sitten söit? Kuulostaa todella rajulta :D 

Mulla tulee kyllä ihan passelisti hiilareita, kun ajatuksena on ollut vain pudottaa itselle sopimattomat ruoka-aineet (kotimaiset viljat + maitotuotteet) pois. Riisiä, bataattia, quinoaa, kaikenmaailman kasviksia, hedelmiä, marjoja yms. kyllä voi syödä ja proteiinia tulee hyvistä lähteistä niin, ettei varsinkaan ne lihakset pääse katoamaan.

Mutta kuten olen sanonut, kaikki tavallaan. Jos oma kroppa ei olisi oireillut niin vahvasti, söisin varmasti edelleen viljoja ihan tyytyväisenä, muusta tietämättömänä :)

Mukavaa kesää sinnekin ^_^

dip (Ei varmistettu)

Hei,
Olen omalla kohdalla huomannut,että jos on ns.pinnalliset tavoitteet ja hehkuttaa kaikille,että kuinka tässä nyt tiputetaan -10kg siihen ja siihen mennässä niin tulee asetettua itselle liian suuret tavoitteet ja sittne huomaa,että uupuu jo pelkästä ajatuksesta. nyt olen tässä hiljalleen päässyt takaisin liikunnan ja "getting toned and fit" pariin hissun kissun, tiedän tavoitteeni,mutta en kailota niitä ympäriinsä ja treeniä ja syömistä vaihtelen ihan sen mukaan,mikä tuntuu omassa kropassa parhaimmalta. :-)

Fiipi (Ei varmistettu)

Välillähän sitä on itsekullakin motivaatio hukassa. Kesällä tekee mieli olla enemmän ulkona kuin salilla. Tällä hetkellä mulla on kuitenkin semmonen fiilis menossa että meen 2-3 kertaa viikossa ihan intoa pinkeänä salille ja lenkkeilen saman verran, yritän aamuisin käydä lenkillä tyhjällä mahalla. Rasvaa sais polttaa ja tottakai lihasmassa kasvattaa, mutta ei mulla silleen ole tiettyä yhtä tavoitetta, katelleen miten tää tästä lähtee menemään. Olen saanut 1,5 vuodessa tiputettua 10 kiloa, eiköhän tämä ole enemmänkin elämänmuutos kuin laihdutuskuuri. Tsemppiä ja intoa treeneihin :)

Terhitiikeri (Ei varmistettu) http://tiikeriperspektiivi.blogspot.fi/

Onpa kaunis kuva sinusta tuo ensimmäinen. Ja blogisi on varsin mielenkiintoinen kokonaisuus. :)

Hannu (Ei varmistettu) http://hannupirila.blogspot.fi/

Meillä kaikilla on aina välillä vähän huonompia päiviä. Motivaation puute ja huonot fiilikset johtuvat kuitenkin puhtaasti omasta ajattelustamme. Ja hyvä uutinen on, että me voimme itse hallita omia ajatuksiamme. Lukekaapa esim. blogikirjoituksen Eroon huonoista tunteista, jossa esittelen tunnetilojen muodostumisen: http://hannupirila.blogspot.fi/2013/06/eroon-huonoista-tunteista.html

Saara S.
Saara Sarvas

Olipas hyvä teksti! Pitää linkata se ihan blogitekstinkin lomaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.