TPK: Takkuava voimatreeni

Elämäni Kunnossa

Veto on kohta valmis <3__<3 Remppamiehet lupaili valmista jo loppuviikosta, mutta itse uskon vahvasti, että maanantaina päästäisiin treenaamaan hieman leveämmin! 

Eilen treenien aikana olisin voinut halata erästä tyttöä, joka ei halunnut parikseni, koska painoni näyttivät sen verran suurilta! Oooh, sitä autuuden tunnetta! Onneksi Nata ei ollut paikalla, koska se olisi kyllä nauranut mun painot maanrakoon alta aikayksikön..... :D Totuus onkin, että treeni ei eilen vain tuntunut lähtevän käyntiin oikein millään.

Olen viimeiset päivät tehnyt töitä todella intensiivisesti ja paljon, ilman niitä "internet-taukoja" :D. Onpa mukaan mahtunut myös yksi perhepiirin sairastapaus, joka vaatii melko tasaista perheen läsnäoloa. Olisi kyllä ihan oikeasti nysväilyn sijaan pitänyt nostaa kahta kauheammin. Oikein nauttia sairastelevan osapuolenkin edestä liikkumisesta ja itsensä haastamisesta! Taidan lähteä tuolla asenteella tämän aamun treeneihin, ja menestys on taattu.

 

Niin, tuli sitä kuitenkin vähän nosteltua ja treenin sisältö näytti tältä:

Leuanveto kuminauhan kanssa x 5

Suorin jaloin maastaveto x 8

Räkkivatsat x 10 (inhokki..)

Kulmasoutu tangolla x 8

Lankku kädet suorina 40sec

x 4

Mun treenifiilis kaatui oikeastaan vain siihen, että nuo räkkivatsat jumittaa mun forkut aivan täysin, ja voiman puuttuessa ne sattuvat lopulta enemmän kämmeniin, kuin vatsaan, vaikka vatsalihakset tosiaan ottavatkin hittiä. Se kertokoot siitä, miten koville kämmenet joutuvat :D 

Ärsytti, mutta tulipahan tehtyä! Tällä kertaa teki enemmän mieli istua lootusasennossa ja laulella Hare Krishnaa.... Nyt kuitenkin otan nokan kohti viikonloppua ja parempia treenejä! 

 

p.s. Siivosin treenipistettäni. This looks safe:

 

Kommentit

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.fi

Oho, näyttääpäs Veto oudolta nyt. Ja tilavalta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mua on mietityttäny, että minkälaisia nuo räkkivatsat on? Selitätkö tietämättömälle :)

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

räkkivatsat eli toes to bar, barista roikkumaan ja toesit vatsalihasten avulla bariin ja alas ja uusiks

Vierailija (Ei varmistettu)

Crossfittaajilta katoaa rasvan lisäksi näköjään myös suomen kielen taito.

Okei vitsi, mutta nauratti vaan toesit ja barit. :-D

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Tässä koetettiin viljellä hieman huumoria..

Nata - White Trash Disease

Me ollaan menty iha ristiin koko viikko! Tulin vetoon JUST ku kaikki oli lähteny :C ja hei, mullaki oli pirun nihkee startti, nyt vasta tuntuu et alkaa kulkeen.. kolmet voimatreenit siihe vaadittiin. Huomenna aamulla sit voimaan! Ja kestävyyteen. Ja kehonhuoltoon.. eiks ni?!

Nata - White Trash Disease

Niin ja JOOOOO olisin niiiin nauranu sun painoille ja osoitellu niitä sormella ja nauranu lisää HOHHOHHOOO KU TOLLA SAARALLA ON LASTENPAINOT!!!

:---D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.