TPK: Tiimipeliä Vetosalilla

Elämäni Kunnossa

 

Jaa se oli taas kerran REENIPÄIVÄ! Me sovittiin Natan kanssa jo viime viikolla, että käydään kiskaisemassa tuo Team-tunti tänään alta pois. Tiimijutuissa mukavaa on toki se, että joutuu katsomaan omia tuloksia seinältä seuraavaan tiimituntiin asti. Näin jälkiviisaana olisin voinut ottaa esim. maveen vähän enemmän kuormaa ;)

Treenin sisältö oli tänään seuraavanlainen:

 

Tempauksen tein vähän voimatempaustyyppisempänä liikkeenä (lue: ei ollut uskallusta tai liikkuvuutta dropata äässiä mattoon), joka kerralla kyykkyä syventäen.

Itse treenistä ei tietenkään ole kuvia, koska kuka nyt sellaisia tahtoo katsoa?

 

Tää kuva tiivistää nostelun jälkeiset fiilikset täysin. Oksetti, ja tavaroiden nostamisesta ei hetkeen tullut mitään.

Mun mielestä näytät Nata tässä maailman cooleimmalta ja badassilta, mutta jos et puhu mulle enää tän julkaisun jälkeen, voin jälkieditoida sulle vaikka aurinkolasit ja viikset ;*

Hetken keräilyn jälkeen endorfiinit iski tajuntaan ja oltiinkin taas kaikki hauskuttelutuulella:

 

Tangosta roikkuu tänään ensimmäistä kertaa tapaamani oululainen, joka ei tuntenut yhtäkään mun tuntemaa Oululaista... Kyseessä oli kuitenkin yhtä mukava ja puhelias kaveri, kuin muutkin pohjoisen asukit :D

Tangossa roikkumisesta inspiroitui myös Nata:

Tuo outo oululainen (kutsutaan häntä tästä lähtien vaikka Santuksi) veti treenin sen verran kunnioitettavilla painoilla, että kädet aukesivat muutamasta kohtaa ihan kunnolla.

Hyvät ja treeniä kestävät kovettumat on muuten nykyään muun haavelistalla, vähän kuin silloin aikanaan tankotanssiessa! Levytanko vain tekee kovettumat n. 3cm ylemmäksi, kuin kromitangossa pyörähtely.

Loppuun vielä muutama hyvän mielen kuva, ihan vaan bonuksena.

 

 

Huomenna ehtii vielä treenaamaan, mutta keskiviikkoaamuna kutsuu Berliini ja kahden päivän työreissu! Odotan jännityksellä, mitä kaikkea gluteeniton ja maidoton toiveeni tuo lopulta eteeni illallistapahtumissa...

Kommentit

lätty (Ei varmistettu)

hitto oot kyllä jo niin hyvännäkönen tossa sun hassuttelukuvassa! vaikka oonki jo tosi pitkään seurannut tätä sun blogia niin tuli sellanen OHO mihin osa susta on jo kadonnu -fiilis!! ja nata kanssa! ootte ihan hurja treeni-inspis vaikka ite pysyttelenkin toistaiseksi omassa olohuoneessa ja lähimetsän lenkkipoluilla!

Saara S.
Saara Sarvas

Haa, no se on mun kohdalla kyllä myös tosi paljon kiinni kuvakulmasta ja hetkestä. Toisissa kuvissa nimittäin näytän entistä suuremmalta :D Eiköhän totuus ole kuitenkin lähempänä tätä ;)

Ja JEE! Treeni on treeniä, vaikka sen tekisi missä ^_^

Nata - White Trash Disease

mulla on jo viikset...

kiitos tästä päivästä! oli hauskaa. jos hikoilu yhdessä oksennuksenmaku suussa nyt voi olla hauskaa :D

Saara S.
Saara Sarvas

Nauroin sun viiksille yksin autossa. Siis ääneen.

Liv
Päiväuniaika

Ihan ylikiva kuva toi Natan "badasss"-kuva. Tommonen et oikeesti näkee että jotain on tehtykin ja hyvä muistutus, ettei treeniks riitä Facen selaaminen ja flirttailu sielä salilla :) 

Siis tossa kuvassa on tosi hyvä fiilis, taidan lähtee ite treenaa näiden hyvien fiilisten kunniaks! 

Saara S.
Saara Sarvas

Ah niin juuri! Tosin äärimmäisen tuskainen flirttailu menee joskus treeniksi ;D

tiiti
ite puin

Mahtis kuvia! Mutta sivistäkää crossfit-urpoa, mitä noi luvut tossa taulussa meinaa? Vai onko noi kiloja ja mave 152,5 kilolla on teille semmoinen "noh, olisihan sitä voinut aikuistenkin painot laittaa"?

(jos on mää en ikinä uskalla mennä kokeileen crossfittiä :D)

Saara S.
Saara Sarvas

JOO SIIS MIKÄ MAVE SE SELLANEN MUKA ON MIKÄ TEHDÄÄN KAKSNUMEROISELLA KUORMALLA HÄH?????

Taulun luvut on kolmen voimakiekan yhteenlasketut kilot! Itse otin tuon voimaosuuden vähän lämppänä ja tein mavet painoin 47,5kg, 50kg ja 55kg. 

vierailijaMaikki (Ei varmistettu)

Edelleen mää tahtooisin tietää miksei crosfittaajat käytä salihanskoja vaan mankkua? Jonkun mielestäni se oli mun edelliseen kysymkseen "noloa" :D Ilmeisesti sitten on "coolia" kun kädet aukee ja tulee reenitauko? :D Se ei ihan riitä mulle vastaukseksi ja syyksi, ellei käy salilla vaan esittelemässä itseään. Ite ällöttää kovettumat, joten hanskat on ihan aina. Varmaan crossfit-salillakin jos kävisin :)

Saara S.
Saara Sarvas

Alempana ihan hyviä spekutuksia! Itselläni tuo grippi on vahvin syy :) Nopiasti kun puskee, niin ne hanskat luistaa, ei ole tuntumaa ja pahimmassa tapauksessa hanskat jotenkin hiertävät kättä :P

vierailijaL (Ei varmistettu)

Mäki haluaisin tietää et miten noi luvut taululla lasketaan, paino x toistomäärä ?

Ja edelliselle vierailijalle: osa crossfittailijoista käyttää kyllä hanskoja, ainakin meidän salilla. Ne vaan on pidoltaan kai aika huonot. Mulla aukesi jossain vaiheessa aloittaessani kädet aina, nykyään kovettumat käsissä estää asian. Hehheh, eri asia sitten onko se coolia vai ei. Pro-jengi teippaa kai useimmiten kädet sellaisissa useiden toistojen sarjoissa, jossa käsien avautuminen on todennäköistä.

Saara S.
Saara Sarvas

Tuohon ylemmäs jo huutelinkin, eli taululla on voimaosuuden yhteenlasketut kilomäärät! :)

 

Kaima (Ei varmistettu)

Ite kans pidän pitoa suurimpana esteenä hanskojen käytölle. Esim. kaikki kippaavat liikkeet/heilunnat tangossa tuntuu epävarmalta. Hanskojen pitäis lisäks istua täydellisesti, ettei ne pääse liikkumaan ja sitä kautta hiertämään käsiä.

ps. Mua kanssa hämmentää liitutaulun merkinnät :o

Saara S.
Saara Sarvas

Hihi, selviskö jo ylemmistä vastauksista? :D

vierailijaMaikki (Ei varmistettu)

Okei, kiitos kaikille vastanneille, asia selvisi :) Ite aion silti testaa hanskoja, jos rosvittisalille eksyn. Sithän sen sit tietää.

Sun_delicious (Ei varmistettu)

Saksa on tunnetusti leipomoiden täyttämä maa, mutta Berliinissä saat melko suurella varmuudella oikein hyvää ruokaa, ehkä jopa tankoparsaa!!:)

marpelli (Ei varmistettu)

siis onko noi KILOJA mitä viimeses taulukos on tempaukses, maves ja voimatyönnös??? :o Jos on niin, AIVAN HUIKEETA!!!!!!!!!!! Ite en saa tempastua ku 35kg äässin tiputuksella mattoon ja maveki junnannau 100kg jo päälle vuoden :D No mut mä teenkin nykyään pelkkää painonnostoa seurassa mis mennää hitaasti edeten :) Mut aivan huisia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.