tpk: Vetopäivä tyttökavereiden kesken

Elämäni Kunnossa

Alkuun sellainen ilmoitusluontoinen asia, että NLP opistolla sattuneen vesivahingon vuoksi ei päästy Kaken kanssa vielä muovaamaan unelmiemme elämiä kuosiin :(. Otettiin raincheck kesämmälle ja mä lähdin mieleni sijasta treenaamaan kehoa!

Ostin muuten eilen tollasen kivan uuden kännykkäsuojan, kun vanha hajosi jälleen kerran. Uusi on kultainen ja mauton. Se ei kuitenkaan ollut pääasia tän päivän treenissä..

Juulia tuli mun mukana salille tutustumaan Sellon Elixiaan. Otettiin ensin kiva yhteispyöräily, juteltiin syvällisiä ja naurettiin iloisesti. Totuus: Molemmat tuijotti telkkaria luurit korvilla :D

Lämmittelyn jälkeen hajaannuttiinkin omiin suuntiimme. Mä en ole salilla kovin seurallinen tyyppi.. Tai olen, mutta en silti tykkää käydä siellä kenenkään kanssa. Hoidan mieluiten hommani naama irvessä pois alta ja seurustelen sitten vapaa-ajalla ;)

 

Otan silti todella mielelläni kaikki kaverit aina mukaan treenaamaan ja neuvon parhaani mukaan, jos joku jotain kysyy ^_^

On kivaa vaihtelua, että salilla on joku jolle voi vinkkailla silmää ;)

 

Tän päivän treenin sisältö oli:

Lämmittely kuntopyörällä 30min

Kulmasoutu renkaista 3 x 8 toistoa

Leuanveto avustettuna laitteessa 3 x 8 toistoa

Kulmasoutu kahvakuulalla 12kg 3 x 8 toistoa / käsi

Cable pulldowns 40kg 3 x 10 toistoa

Hauiskäännöt 8kg 2 x 8 toistoa / käsi

Vasarakäännöt 8kg 2 x 8 toistoa / käsi

Takaolkapään vipunostot 6kg 2 x 10 toistoa / käsi 

 

Tässä alla vielä Juulian kuvaama fantastinen kuvasarja kulmasoudusta kahvakuulalla:

Huomenna matkani käy taas kohti Tamperetta ja edessä on tehotreeniviikko ^_^

Kommentit

annemi

Juuri juteltiin työkaverin kanssa että ei kumpikaan tykätä sosialisoida salilla. Käydään siis samalla salilla mutta ei juuri koskaan törmätä kun salillakäyntiajat on erilaiset ja kun törmätään, niin ei oikein ole mitään sanomista kun molemmat haluaa vaan treenata omassa tahdissa. Aluksi luulin että olen ainoa tällainen salimörrimöykky joka ei halua jutella kenellekään treenatessaan mutta meitä taitaa olla useampiakin :)

Jonsku (Ei varmistettu)

Tää nyt ei liity tähän postaukseen mutta... Oon lukenut kaikki postaukset, ja ei liene kenellekään epäselvää, että ihailet peppuja :D Niin minäkin! Olen nyt aloittanut salilla käynnin, enkä vähiten siksi että inspiroiduin tästä blogista ;D Siis vasta 4 kertaa on takana, ja sellaista harjoittelua ja laitteisiin (ja omiin voimiin) tutustumista. Mietinkin sitä, että saankohan salitreenillä muokattua omaa takalistoani paremman näköiseksi jos en aloita herkkulakkoa ja yritä saada painoani putoamaan? Olen hiukan yli 160cm pitkä ja paino seilaa n.66kg:n ja 68.5kg:n välillä, eli jokunen kilo ylimääräistä kyllä löytyy :( Mutta silti minulla ei ole mitään hirveää dieetti-intoa, löysä mahani on osa minua :D

Ja siis suurin syy salilla käymiseeni on se, että tahtoisin hieman lisää voimia ja etenkin vahvistaa heikkoa selkääni. Ihailen lihaksikkaita naisia, mutta tiedän, ettei minusta ole elämään niin kurinalaista elämää kuin mitä sellainen vartalo vaatii :P

Hanzykka (Ei varmistettu)

Hei osaisitko sinä tai PT-henkilö kertoa, missä järjestyksessä liikkeet salilla kannattaisi tehdä? onko sillä väliä, aloittaako kyykyllä vai ylätaljalla?? itse aloitan siitä mikä tuntuu mieluisalta.... teenkö väärin??

Kannattaa aloittaa raskaimmista. Esim kyykyn ja penkkipunnerruksen kaltaiset raskaat, useampia lihaksia kuormittavat liikkeet voi olla aika epämiellyttävä tehdä jo valmiiksi väsyneenä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.